• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadinla yazisan adam

Merhaba,
Bu benim ikinci uyeligim yonetimin haberi var.
Benim esim demekten utandigim adi herif utanmadan aylardir evli barkli cocuklu bi kadinla yazisiyormus, dun hasbel kader ortaya cikti.
Ortaligi birbirine kattim.
Yuzune tukurdum etmedigim hakaret kalmadi, bavulunu kafasina firlatip evden attim serefsizi.
Calisma odasinda kirilmadik sey birakmadim.
Kapida sadece yazismadan ibaret diye yalvardi dinlemedim bile.
Hadi sadece yazistilar, ben yakalamasaydim is fiziksel boyuta da tasinabilirdi.
Sabah piskin piskin eve geldi en yakin arkadsimla beraber.
Ben disarda en yakinima dahi tek sirrimi vermem, aklinca bana yakinlasicak onun bahanesiyle.
Yuzune bakmadim.
Efendice onume engel cikarmadan cik hayatimdan cocuklarim da bnde kalcak diye cektim resti.
Bu nasil adi serefsizlik.
Aldatmanin sanali yalani olur mu bu nasil vicdansizlik.
Dunden beri o kadinin kocasi cocuklari ve kendi cocuklarim icin agliyorum.
Haber gonderiyor yalvariyor..
Umrumda degil..
Ama korkuyorum ya cocuklar bunalima girerse diye.
Beni cesaretlendirin, guzel seyler soyleyin lutfen.
Benim nazarimda aldatmanin tenseli duygusali yok, hepsi ayni b..kun laciverti.
Ben kendini salan bi insan hic olmadim, ne fiziksel ne ruhsal, cocuklarima bu zamana kadar anne de oldum baba da.
Kendimden utaniyorum o heriften de tiksiniyorum.
Insanin nefsi nasil evli barkli kadina kabarir? Coluklu cocuklu kadin.
Ikisinin de Allah belasini versin,sinirden kalbim duracak.
Bu bosanma isleri nasil oluyor bilmiyorum, yardim edin.

Ne güzel kadınlarımız var, hem anne hem baba hem eş..
Eşiniz bu vebalin altından nasıl kalkacağını düşünmeye başlasa iyi olur bence gerçi bunu düşünecek olsa böyle bişey yapar mıydı?
Yazık ahiretini de, evliliğini yakmış bikere..

Birdaha toparlanması zor, bu dik duruşunuzu bozmayın ayrılmak istiyorsanız ayrılın.

Merhaba,
Bu benim ikinci uyeligim yonetimin haberi var.
Benim esim demekten utandigim adi herif utanmadan aylardir evli barkli cocuklu bi kadinla yazisiyormus, dun hasbel kader ortaya cikti.
Ortaligi birbirine kattim.
Yuzune tukurdum etmedigim hakaret kalmadi, bavulunu kafasina firlatip evden attim serefsizi.
Calisma odasinda kirilmadik sey birakmadim.
Kapida sadece yazismadan ibaret diye yalvardi dinlemedim bile.
Hadi sadece yazistilar, ben yakalamasaydim is fiziksel boyuta da tasinabilirdi.
Sabah piskin piskin eve geldi en yakin arkadsimla beraber.
Ben disarda en yakinima dahi tek sirrimi vermem, aklinca bana yakinlasicak onun bahanesiyle.
Yuzune bakmadim.
Efendice onume engel cikarmadan cik hayatimdan cocuklarim da bnde kalcak diye cektim resti.
Bu nasil adi serefsizlik.
Aldatmanin sanali yalani olur mu bu nasil vicdansizlik.
Dunden beri o kadinin kocasi cocuklari ve kendi cocuklarim icin agliyorum.
Haber gonderiyor yalvariyor..
Umrumda degil..
Ama korkuyorum ya cocuklar bunalima girerse diye.
Beni cesaretlendirin, guzel seyler soyleyin lutfen.
Benim nazarimda aldatmanin tenseli duygusali yok, hepsi ayni b..kun laciverti.
Ben kendini salan bi insan hic olmadim, ne fiziksel ne ruhsal, cocuklarima bu zamana kadar anne de oldum baba da.
Kendimden utaniyorum o heriften de tiksiniyorum.
Insanin nefsi nasil evli barkli kadina kabarir? Coluklu cocuklu kadin.
Ikisinin de Allah belasini versin,sinirden kalbim duracak.
Bu bosanma isleri nasil oluyor bilmiyorum, yardim edin.

Eşiniz bu vebalin altından nasıl kalkacağını düşünmeye başlasa iyi olur bence gerçi bunu düşünecek olsa böyle bişey yapar mıydı?

Birdaha toparlanması zor, bu dik duruşunuzu bozmayın ayrılmak istiyorsanız ayrılın.

Hak etmiş eşiniz. Allah yolunuzu açık etsin.
Ben neden bunları paylaşmak için 2. üyelik aldığınızı merak ettim.

Sizi takdir ettim. En doğru kararı alıp uygulamışsınız.Hakikaten örnek alınması gereken bir tepki/karar sizinki..
Darısı,aldatılıp aldatılıp "bir daha yapmayacağim,söz möz veriyorum karıcım" sahte yakarışlarına aldanıp o sahtekarları boşamayanlara olsun.
Nefret geldi erkek takımından!!

Benim karşıma hergün birçok çift geliyor aldatılan şiddete uğrayan mutsuz olan. Size ayrılın diyen bir çok insan olabilir. Ben de psikologum stajyer olarak. Ama hiçbir insan bilinçli olaraktan evli bir kadınla adamla konuşmaz. Ya zor bir dönemden geçiyor YA evliliğinde bazı sorunlar var yada ruh hali karışık. Eşinizi alın karşınıza düzgün bir şekilde kendinizi ifade ederek konuşun. Aynı durumda sen olsan ne yapardın demelisiniz. Bi anlık sinirle küsmek ayrılmak çözüm değil. Evlilik tahtarevalli gibi. Denge çok önemli. Eşinizle konuştukça eğer bayana aşık olduğunu söylerse o zaman ayrılmak en güzeli. Ama boş bir anına denk geldiyse bence bunun altında yatan sebepleri bulun. Belki eşiniz depresyonda belki psikolojik olarak yalnız mutsuz. Eğer kadına aşık değilse ve nedensiz yaptıysa boş bir anında o zaman çift terapistlerine danışın.
hatta madalya takalım.

Fiziksel olarak aldatmadığına dair elimizde ne var.Onun sözleri.

Bu durumdaki koca paçayı kurtarmak için herşeyi söyler, yapar.Tecrübeyle sabit.

Diyelim öyle.Bu işin sonu nereye gidecekti?

Daha önce yapmadığını biliyormuyuz? Hayır.

Amacım kesinlikle gaz vermek falan değil.2 evladın var.Bu evliliğe her kadın gibi çok emek vermişsindir.

Ben her zaman kolay yuva yıkılmaması taraftarıyım.Hayatın getirdiği (hastalık, yokluk v.s.) herşeye beraber

göğüs gerilmesi gerektiğini düşünürüm.Ama insanın kendi elinde olanlar (ihanet, hakaret, şiddet v.s.)

bana kabul edilemez geliyor.

Bakin kavga aninda agizdan kotu bisey cikar,sinirlere hakim olunamadi derim, ozur dilenir olay kapanir.
Ama bu ne?
Aldatmanin hangi sebebi hakli olabilir neyi perde edip affedeyim?
Ben kus kalamayan kolay affeden biriyim ama tipik bir aslan burcuyum..
Onurumu ayaklar altina almayacakti.
Gururumdan beni vurmayacakti.
Durustlukten taviz vermeyecekti..
Eger gelip bana deseydi ki ben bu yazismalari bulmadan once, bak ben bi hata ettim, essek gibi pismanim, durum bu bu..
Ozaman derdim ki vicdani var bunun, sasmis ama bana hala saygi duyuyor ve geldi adam gibi soyledi..Belki ozaman bi ihtimal cocuklarim icin bi sans daha verirdim.
Ama beni ayakta uyutan bi omurgasiza sans vermeyecegim.
Babama haber verdin, iyi bir firca kaymis buna.
Bikac gune kadar yanima gelip beni goturecekler burdan.
Cocuklarla tek basima yol yapmayi gozum kesmiyor.
Ailemin yasadigi ilde davayi acicam hayirlisiyla.

Sagolun.
Bu yol tek gidis, donusu benim icin yok.
Anlattigim bikac yakin arkadasim sans ver cocuklarin var dedi.
Yapamam.
Ben bu supheyle hasta olurum, kafayi yerim.
En iyisi bu rezilligin icinden kendimi ve evlatlarimi cikarmak

O yaşta çocuğu hiç bir hakim babaya vermez.Velev ki verdi.O yaşta çocuğa anasız bakmak .... ister.

Baba dese ne olacak 3gün sonra anne diye ortalığı yıkacak.

Kolay mı?Kime baktıracak.O da biliyordur ama şu an elindeki tek koz çocuklar.

Blöf yapıyor.

Insallah sadece bloftur.
Annesini yanina alir ona baktirir yani plani o yondedir ama ben cocuklarimi ona birakmam

Sizin değil onun utanması lazım. O düşünsün ailesinin ve sizin ailenizin yüzüne nasıl bakacak

Babam bugun agzina geleni saymis.
Bana maj atmis o da.. babana ne soyledin, durustce anlat..
Guleyim mi aglayim mi bilemedim..
Bana durustlukten bahsedecek en son adam, bana durust ol diyor

Duruşunuz tavrınız çok onurlu ve asil keşke çoğu kadın sizin gibi olabilse.. iğrençtir ki artk evli erkeklerin evli kadınlarla rahatça ilişki yaşayabildiği bir dönemdeyiz maalesef ..

Evet gercekten igrenc bir durum.
Kendi evindekilere eslik babalik annelik yapmayan ahlaksizlar disarda elin evli kadinina erkegine asilabiliyor, midesiz pislikler.

Kocasinin aldattigini ikinci uyelikle neden yazar bi insan? Su an affetmem diye yeri gogu inletiyorsunuz. Ilk uyeliginizde mutlu evlilik tablosu mu cizeceksiniz? Nedir sebebi cidden merak ettim.

Sacma sapan yorum yapmayin.
ilk profilimde konularim hep cocuklarimla alakali.
Ayrica size ne?
Evet affetmiyorum.
Basiniza gelirse siz affedin

Neden herşeyi boşanmaya getiriyor biz kadınlar..
çocukların var senin dur hele sakin ol
tamam sana bunu hazmet otur demiyorum
ama neden meydanı başka kadına bırakıyorsun ?
bi aile terapistinden destek al ne yapman konusunda
acelee karar verme lütfen

Hadi kocan yazmış peki o .....pu nasıl yazışmış üstelik evli ve çocuklu, insan çocuğundan utanır be,ben olsaydım asla affetmezdim.Şimdide bu moda olmuş ulan beyinsiz, memlekette bekar kadın bekar erkekmi yok ne istiyorsunuz evlilerden kimseye güven kalmamış

merhaba, biz bosan bosanma diyemeyiz bu cok onemli bir karar...sadece kendımı senın yerine koyup napardım dıyorumkı cevap cok net bosanırdım oluyor.zaten esımede diyorum hersey hallolur orta yol bulunur ama aldatma asla affedilmez ben bunu sindiremem..cocugum için de olsa yapamam.. cocugu alma konusuna gelince kanun var arkadas nereye alıyor cocugu..yavas alsın... kesinlikle cok net soyluyorum ıkı cocugunda sende kalacak ... nafaka istemiyorumda lütfen deme sen yıllarca kendını ona adamıssın suan hayatın onun yuzunden altust...devlet yıllar sonra nafaka ıstemeye karar verırsen en basta istemedın diye baglamıyor neden maddı gucude olan biri madem hakkını almıyorsun kendine harcama istemiyorsan cocuklarına biriktir... zaten cocuklara otomatik baglanacak ama lütfen sende kendin için iste..

Back
X