+1Bence dusunce yapiniz hic hos degil. Ben evliyken konustugum, is icin olsun dertlesmek icin olsun geyik olsun bir suru bekar-evli erkek arkadasim vardi. Hicbiri bana yan gozle bile bakmadigi gibi sizin akliniza gelen o igrenc seylerin kiyisindan bile gecmediler, bana da genelde kanka dediler. Kisi kendinden bilir isi diyor ve susuyorum
Bu durumda bu adam beni hiç ilgilendirmezdi.ilişki kurmaya çalıştığınız (yani henüz arada bişey yok ama olmaya çalışıyor diyelim) erkeğin whatsapta uzun süre yazıştığını görüyorsunuz,
kimle konuşuyorsun? sorusuna bir arkadaş diyor.
sonra ısrar üzerine kadının bayan ve evli olduğunu öğreniyorsunuz.
ama arada bir ilişki olmadığı için hesap soramıyorsunuz?
ama her whatsapta bir saate yakın yazışmasını gördüğünüzde aklınıza bu evli kadınla konuştuğu ihtimali gelmez mi?
bilmiyorum bu saatte ne kadar açıklayıcı yazabildim.
Merhaba. Benim teyzemin oglu evli kadinla yazisiyor. Evlendi bir cocugu var ve o kadindan kopmadi. Karisi evi terkedicem diyor yine vazgecmedi. Yani evli biriyle konusan insanin duzeleceyine hayatta inanmam. Cunki eşi olan biriyle watsap uzerinden bile olsa konusulmasi akil alir gibi deyil. Biz de evliyiz konusalim o zaman arkadas gibi elalemin erkekleriyle. Senden once neyse de iliski kurmaya calisiyorsaniz vr o bu konusmaya devam ediyorsa iliskiyi kesin. Yoksa sonunuz bizim gelin gibi olur. Her zaman anlayisli olmak tarafdariyim ama bir kadina karsi bu saygisizliga asla anlayis gosterememilişki kurmaya çalıştığınız (yani henüz arada bişey yok ama olmaya çalışıyor diyelim) erkeğin whatsapta uzun süre yazıştığını görüyorsunuz,
kimle konuşuyorsun? sorusuna bir arkadaş diyor.
sonra ısrar üzerine kadının bayan ve evli olduğunu öğreniyorsunuz.
ama arada bir ilişki olmadığı için hesap soramıyorsunuz?
ama her whatsapta bir saate yakın yazışmasını gördüğünüzde aklınıza bu evli kadınla konuştuğu ihtimali gelmez mi?
bilmiyorum bu saatte ne kadar açıklayıcı yazabildim.
Sanal seks yapabilir mesela. Ya da birbirlerine aşık olabilirlerevet ediyor ama merak ettiğim bir erkek evli kadınla yarım saatten fazla whatsapta ne konuşur?
Doğru her zaman bir tane değildir. Benimde yarım saati geç 10 dk bile konuşacağım samimi erkek arkadaşım yok ama ben böyleyim diye herkesten böyle olmasını beklemiyorum.ben de evli erkek arkadaşlarımla konuşuyorum. hatta biriyle yakında yemeğe bile gideceğim.
ancak ben hiçbir evli erkek arkadaşımla whatsaptta yarım saatten fazla konuşmuyorum,
ne konuşabilirim ki?
en fazla nasılsın, nasıl gidiyor. daha fazlası için başka bişeyler olması lazım
SİZ ailecek tanıyorsunuz, burda konu sahibinin durumu oyle değil polyannacılık oynamaya gerek yok
Cok yakın erkek arkadasim var , bende evliyim o da evli , eslerimiz de cok yakin , beraber is yapiyoruz vs vsevet ediyor ama merak ettiğim bir erkek evli kadınla yarım saatten fazla whatsapta ne konuşur?
hmm yazışıyor mu yoksa görüntülü mü konuşuyor o kısmı da bilmiyorum.
sen böyle yazınca aklıma yazışmadığı, görüntülü konuştuğu ihtimali geldi.
o daha mide bulandırıcı
Görüntülü konuşurken çevrimiçi gözükmüyor diye hatırlıyorumnasıl yakalarım?
aklıma görüntülü konuşma geldi sen sıkılır vs diyince bence de mantıklı. çünkü bir saate yakın çevrimiçi kalıyor. ve bu kadar süre yazışmak zaten saçma geliyordu.
bu durumda görüntülü konuşuyor demekki.
aklıma zaten iğrenç şeyler geliyor. başka ne gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?