evli kadınla yazışan erkek?

Çok saçma ayrıntılara takılıyorsun. Sana evli kadın demiş olabilir bakalım gerçekten evlimi? Başından savmak yada şüphe içine düşme diye de evli demiş olabilir. Zaten sevgilin. Değil nişanlın değil kocan değil? Sanane kimle ne konuşmuş. Adam seninle sevgili bile olmayacak belki? Güvenmiyorsan görüşme bu kadar basit bir olay

+1

daha önceden burda okumuştum, WhatsAppa girmeden sürekli online görünen biri vardı galiba veya birinin eşi, öyle birşey olabilir mi acaba. Yani çok az girip çıksa bile saatlerce online görünüyormuş

Bu durumda bu adam beni hiç ilgilendirmezdi.

Merhaba. Benim teyzemin oglu evli kadinla yazisiyor. Evlendi bir cocugu var ve o kadindan kopmadi. Karisi evi terkedicem diyor yine vazgecmedi. Yani evli biriyle konusan insanin duzeleceyine hayatta inanmam. Cunki eşi olan biriyle watsap uzerinden bile olsa konusulmasi akil alir gibi deyil. Biz de evliyiz konusalim o zaman arkadas gibi elalemin erkekleriyle. Senden once neyse de iliski kurmaya calisiyorsaniz vr o bu konusmaya devam ediyorsa iliskiyi kesin. Yoksa sonunuz bizim gelin gibi olur. Her zaman anlayisli olmak tarafdariyim ama bir kadina karsi bu saygisizliga asla anlayis gosteremem

bence gündüz konuşulabilir belki bir şey sormuştur veya arkadaşıdır bir mevzu vardır ama gece o saatte bilemedim.
olmaz bence.

Yahu bi defa görmüşünüz adam zaten söylemiş. Geceleri wp ye giriyor olması hep kadınla konuşuyor anlamına mı geliyor. Bende girerim geceleri arkadaşlarımla konuşurum noluyo yani evli erkeklerle görüntülü mü konuşuyor oluyorum.
bence sizin zihniyette bi sorun var bağyan.

ama adamin yazistigini nereden biliyorsunuz,
ben 7-24 online im bir cok platformda ama surekli aktif degilim elbette ki.
nereden biliyorsunuz yarim saat online oldugunda yarim saat boyunca konustugunu.
onun disinda yarim saat online oldugunu nereden biliyorsunuz?

bana sizin gibi insanlar asil korkutucu geliyor, kac yillik esim ne zaman login olmusum onun hesabini tutmaz,
nedir bu kadar kontrolculuk.

Doğru her zaman bir tane değildir. Benimde yarım saati geç 10 dk bile konuşacağım samimi erkek arkadaşım yok ama ben böyleyim diye herkesten böyle olmasını beklemiyorum.

Çok yakın arkadaşıdır vs

İşkillendiysen ilişkiye başlama

evet ediyor ama merak ettiğim bir erkek evli kadınla yarım saatten fazla whatsapta ne konuşur?
Cok yakın erkek arkadasim var , bende evliyim o da evli , eslerimiz de cok yakin , beraber is yapiyoruz vs vs
Bazen arkadasimin cani çok sıkılır gece bana yazar , yarim saat dertlestigi olur bende dinlerim moral veririm
Gercekten kadin erkek dost olabilir , bu da benim gibi insanlar icin gayet normaldir

Nasıl tanıştınız bu adamla acaba aile vasıtası ile mi ? Öyle ise başkasından hoşlanıyor veya sevgili olabilir belki ailesinin istemeyeceği türden ve açamıyor konuyu mecburiyetten görüşüyor konuşuyor olabilir seninle

Gruplarimiz var bazen muhabbet sarınca 2 saat bile yazışırız. Ben telf konuşmayı hic sevmem ama cok yazisirim. Bu yuzden bana ters gelmedi.
Size ters geldiyse, iliskiye baslamazsiniz

hmm yazışıyor mu yoksa görüntülü mü konuşuyor o kısmı da bilmiyorum.
sen böyle yazınca aklıma yazışmadığı, görüntülü konuştuğu ihtimali geldi.
o daha mide bulandırıcı

whatsappta görüntülü ya da sesli aramalarda çevrim içi görünmez yazışma esnasında çevrim içi olur

ikincisi de, ilişki kurmayı düşündüğüm biri demişsin ama belki de o düşünmüyor.
kaldı ki o düşünse bile ben senin yerinde olsam bu muhabbetten sonra istemezdim

Zaten aranizda bisey yokmus.
O yuzden simdiden hic bulasma bence. Gece yarisi ne alaka whatsup falan. Kucuk sinek mide bulandirir.

Böyle bir erkekle beraber olunmaz

Görüntülü konuşurken çevrimiçi gözükmüyor diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…