Bu zamana kadar hep kocamı kıskandım üzüldüm ağladım.Yine bir araştırma sırasında aklıma geldi kaçan kovalanırmı diye yazdım forumda birşeyler okudum.Herkes etkili bir yöntem olduğunu söylediğinden uygulamaya geçtim.
Ne diyim eşimi çok kıskanıyordum (halada kıskanıyorum orası ayrı:)) İnternette oyun oynamalarına telefon kurcalamalarına karışıp söyllenmez oldum.Yani kısaca ben kovaladıkça ilgilendikçe kaçardı benim kıskanmam ona sürekli bir güven verdi bu 5 yıllık evliliğimiz boyunca hep böyle devam etti.Ama kendime söz verdim artık kovalamıcam yeter diye.Yavaş yavaş tattik geliştirmeye çalışıyorum.Baskı yapmayarak biraz rahat bırakarak.
Baktımki böyle gayet iyi hatta kendi ilgilenmeye başladı eve 10 dk geç gelsem sorgulamaya başladı.Markete gidiyorum neden gittin beraber gideriz bu kadar geç kalma falan demeye başladı.Sizinde böyle deneyimleriniz varsa paylaşın lütfen eski ilgisiz adam dönsün istemiyorum.
Ben bazen sıkılıyorum eşimden yani vıç vıç sürekli öpüş koklaş bayıyor beni, yakın davranmıyorum haliyle bu sefer daha çok yapışıyor eşimsizde sürekli o modda olamyın.. Bazı akşamlar eşim film izler ben sevmem, giderim kendime bir iş bulurum, evde iş bulmak hiç zor değil, değil mi
ömrünüz boyunca hep takdik mi uygulayacaksınız,zor olmaz mı:26:
Bu zamana kadar hep kocamı kıskandım üzüldüm ağladım.Yine bir araştırma sırasında aklıma geldi kaçan kovalanırmı diye yazdım forumda birşeyler okudum.Herkes etkili bir yöntem olduğunu söylediğinden uygulamaya geçtim.
Ne diyim eşimi çok kıskanıyordum (halada kıskanıyorum orası ayrı:)) İnternette oyun oynamalarına telefon kurcalamalarına karışıp söyllenmez oldum.Yani kısaca ben kovaladıkça ilgilendikçe kaçardı benim kıskanmam ona sürekli bir güven verdi bu 5 yıllık evliliğimiz boyunca hep böyle devam etti.Ama kendime söz verdim artık kovalamıcam yeter diye.Yavaş yavaş tattik geliştirmeye çalışıyorum.Baskı yapmayarak biraz rahat bırakarak.
Baktımki böyle gayet iyi hatta kendi ilgilenmeye başladı eve 10 dk geç gelsem sorgulamaya başladı.Markete gidiyorum neden gittin beraber gideriz bu kadar geç kalma falan demeye başladı.Sizinde böyle deneyimleriniz varsa paylaşın lütfen eski ilgisiz adam dönsün istemiyorum.
Konu sahibi ben sende kuzenimi gördüm yoksa sen benim kuzenim misin ?kuzenimin evinde internet olsa senden kesin şüphelenirim . Oda tıpkı senin gibi adam tv de survıvor a baksa oradaki açık kadınlara mı bakıyorsun diyor . Antalya'ya beraber tatile gittik bizim eşler çıkmışlar güneş gözlüğü almışlar , kuzenimin eşine tepkisi ben senin güneş gözlüğünün altından kime baktığını nasıl göreceğim oldu
valla şu internetten oyundan çektiğim kadar bişeyden çekmedim ayrılırsak sebebimiz oyun olur...
ayrıca bu büyük konuşmak değildir ki rahat biriyim ve bu konudada özgüvenim tamdır.
dünyada kendimden güzelini iyisini görmedim daha
Yok ya kıskanırım ama o kadar değil.Televizyondaki açık kadınlara sahildeki bikinilere kızmıyorum.Yalan yok belki ben yanındayım diye bilmiyorum eşim bakmaz benim yanımda yokluğumda bakabilir bilemiyorum.Ama internette erotik fotoğraflara bakar diye internet başındayken kızıyordum.Bu arada kuzen değiliz:))
pes 2014 diye bi oyun var baş belam..
6 yıl uzaktan flört ettik daha bir gün nerdesin diye sormadım :))
6 yıllık da evliyim. ve şimdi yurt dışında hiç üzmem kendimi bişey yapar mı eder mi diye.
yapan kendine eder arkadaşım. ben yaparsam ben kaybederim o yaparsa o kaybeder. artarım k.çına tekmeyi.
ya sana bişey deyimmi benim eşim plastşn oynuyo onu bırakıo pc ye geçio ve saatlerce evde kim var kim yok umrunda değil işten geliyoruz yemek yicez karnım tok dior oyun bitiyor karnım acıktı herzaman aynı şey kavga ediyıorum anlamıyooo küsüyorum anlmıyo bazen diyorum paylaşcamız şeylermi bittiki ayrlımalımıyım acaba diorum düşünüyorum üzülüyorum ağlıyorum sonra tek kurtuluşu dışarda kahvede taşmı diziyim dışarda pis yerlerde paramı harcayım içkim yok dio haklısın ama bunuda yapman gerekmio diorum... bazen arkadşlar arı hadi şuraya gidelim die diroum gideliimmi hiç halim yok dio oyun başında çünki oyuna bişey olur belki kalkarsa yenemiyorum bu hobisini bazen uykularından kalkıp pikeyi üstüne çekip öyle oynuyo bunları yazaken gözlerim doldu inan...
işte tekme atmak okadar kolay değildir emin ol bunakıskançlık özgüven eksikliği değildir karşı tarafın sebep olduğu güven eksiliğidir
maşallah diyelim ama asla okadar emin olma bende dost arkadaş tavsiyesi deli divane aşık görünen adamların neler yaptığına çok şahit oldum malesef sende asla yapmaz gibi hataya düşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?