Evli kızlar bana taktik verir misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocugum yatıya kalması bana normal gelmedi. Onun dışında bir şey yok bence. Ailesi zten her zmaan gelmiyormuş. Kırk yılda bir yemeğe geleceklerse alıp bırakması sorun olmamalı.. Biz de eşimle kendi annemi alır evden biryerden biryere götürür eve bırakırız. Küçük şeylerin lafı olmamali. Yine bir tanıdığımız çok önceden ablamla yemeğe davet etmişti bizi. Bizde araba yoktu. evden alıp geri eve bırakmıştı. Insan ailesine de bunu yapabilir..
Onun dışında corona var misafir gelmese daha iyi belki de.

zaten bu pandemi doneminde misafir cagirmaniz cok yanlis, basta saglik calisanlari olmak uzere bir suru insanin hakkina giriyorsunuz. oruc tutup milleti iftara cagiriyorsunuz ama yaptiginiz gunahtan haberiniz yok, hepsini odeyin umarim. bu bir.

ikincisi de feci fesatsiniz. gayet basit seyleri yok taksi cevirmiyorlar bilmem ne diye buyutmeyin bence. baskasinin cocugunun sorumlulugunu almak istemiyor olabilirsiniz ama onun disinda her seyi bu kadar abartmayin. insanlara bir iyilik yapip iki kap yemek vereceksiniz diye herkesin beynini yemeyin. cagirmayin ondan iyi.

zaten bu pandemi doneminde misafir cagirmaniz cok yanlis, basta saglik calisanlari olmak uzere bir suru insanin hakkina giriyorsunuz. oruc tutup milleti iftara cagiriyorsunuz ama yaptiginiz gunahtan haberiniz yok, hepsini odeyin umarim. bu bir.

ikincisi de feci fesatsiniz. gayet basit seyleri yok taksi cevirmiyorlar bilmem ne diye buyutmeyin bence. baskasinin cocugunun sorumlulugunu almak istemiyor olabilirsiniz ama onun disinda her seyi bu kadar abartmayin. insanlara bir iyilik yapip iki kap yemek vereceksiniz diye herkesin beynini yemeyin. cagirmayin ondan iyi.
Doğru cimcik yemiş gibi oldum ama iyi geldi

Doğru cimcik yemiş gibi oldum ama iyi geldi
Guzel bi erdem hatalarini kabul etmek. Tebrik ederim. Hepimiz kusurluyuz cunku insaniz duzeltmeye calismak en dogrusu. İnsanlari birilerinin evladi anasi babasi cani cigeri olarak gorup yardim etmek islerini kolaylastirmak guzeldir. Bosverin gerisini.

Arkadaşlar eşimi çok seviyorum ama ailesini hiç..çünkü çok düşüncesizler iki ramazandır eşimin annesi bizi çağırmıyo virüse dikkat ettiğinden değil kendini zorlamak istemiyo ama çağrınca geliyo çağırmadan da gelmez eşim de ben 6 ay gel demesem annem gelsin demez bayadır annesini almıyorum eşime Ramazan’da kimleri almak istersin dedim annemle ablamı dedi ama şöyle bi sorun var bize gelecekleri zaman her gün dolmuşa binen kadınların prenseslikleri tutuyo ve eşime kendilerini aldırıyolar ev sahipleri bi taksi çevirmiyolar ve görümcem mutlaka büyük oğlunu yatılı bırakır kayınvalidem de zaten kalır bi gece sahur hazırlıcam bide o çocuğa bakmak istemiyorum zaten oğlum çok yaramaz bunu eşime nasıl izah etmeliyim? Birde çok hareketli bi oğlum var eşim de araba var ama çalıştığı İçin ben gittiğim yerden kendim dönüyorum eğer gidip annesini ablasını arabayla alırsa ona ne demeliyim çok kırılırım
Yasak varken cagirmanin mantığı ne pardon

Herşeyi çok büyütüyorsun kaos dan besleniyor sun galiba? Birde Kayınvaliden seni iftara almak zorunda değil ve corona var Sen davet etmeden de insanlar gelmiyor? Sana sorun çıkaran insanlar değiller anladığım kadarıyla sen neden sorun çıkartmaya calısıyorsun durduk yere? Uğraşmak için uğraşıyorsun resmen... Kötülükten ne zevk alıyorsunuz şu mübarek ramazan gününde yapmayın lütfen...

7 yaşında ama ben yenge eviyim ve evleri iki durak ötede o orda kalsın bende evde yaylanim derdinde hani ben anne evi anane evi değilim ki yatılı çocuk bakim habire
Habire değilmiş ki ?? Siz dediniz çağırınca geliyorlar diye . Bence empati yapın . Yıllar çabucak geçer bir bakmışsınız oğlunuz kocaman olmuş . Evlenmiş , barklanmış. Oğlunuza ayda yılda bir nazlanmak istemez misiniz ? Anne duası alır hem . Allah arabanın tekerine taş değdirmesin , kazasız belasız kullan oğlum der. Ayrıca sadece senin evin değil orası dayısının evi . Dayının , amcanın evinde kalmak güzeldir . Hele halalarda kalmak düğün gibi gelirdi bana .

Ama o çalışmıyor. Demek ki eşi para da vermiyormuş. Ben ona da ihtimal vermiyorum ya. Bu kadar kaynanayi falan kötüleyecek bir şey aramak da yani. Gelse suç gelmese suç
Yani bende bi sorun göremedim be güzel kaynana işte rahatsız etmiyor ama iştr gelinlere be yapsan yaranamazsın adın kaynana bi kere üzücü.

Eşim nerdeyse 1 yıl boyunca her fırsatta metronun dibinde oturan evli görümcemi işe götürdü ve de çıkışta işten aldığı her müsait olduğu izinli gününde yaptı bunu. Ben ne sessizmişim🙊
Bence annesini bir kere alması sorun değil. Çocuk kalması konusunda da eşinizle paylaşın. İzin vermeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X