Evli kızlar bana taktik verir misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadına saygım dahada arttı şuan kötülemeye çalışma boşa ne güzelki kadın boş durmamış hep çalışmış. Borcun varsa eşini çok düşünüyorsan sen neden çalışmıyorsun derler adama dimi. Senin gibi borcum var diyip boş boş oturmamış
konularda alıştık kuzum.kaynanan kötü tüüü demediğimiz zaman hemen yeni olaylar ekleniyor .illa kadını beraber kötüleyeceğiz site olarak.cıkssss ben kadını çok sevdim ve saygı duydum tanımadann :KK53:

Hayır öyle biri olsam evlenirken maddiyata bakardım onların insan olmayışı eşime acımayışı kendilerini saydırıp sonra yüzüne bakmamaları
Şuanda maddiyata bakıyorsun farkında değilmisin ? Annesinin vereceği taksi parasına kadar hesap yapıp benim asla para derdim olmaz demende garip 🙄

Zaten yasak var iftardan sonra hiç biri gidemez hepsinin sizde kalması lazım, sahur da hazırlamanız gerekecek. Ya virüs bahanesiyle kimseyi çağırmayacaksınız yada 1 güncük katlanacaksınız.

Kadına saygım dahada arttı şuan kötülemeye çalışma boşa ne güzelki kadın boş durmamış hep çalışmış. Borcun varsa eşini çok düşünüyorsan sen neden çalışmıyorsun derler adama dimi. Senin gibi borcum var diyip boş boş oturmamış
Benim eşim bebeği bakıcıya verip çalışmamdan razı değil annesi çalışıp çalışıp azdığı için eşim de korkuyo adam da çalışan kadın fobisi olmuş kendi yaşadığı annesizliği evladına yaşatmak istemiyor bende harçlıksız bir hayata saygı duyuyorum Rabbim verir onun emanetine güzel baktığım İçin diyorum

Şuanda maddiyata bakıyorsun farkında değilmisin ? Annesinin vereceği taksi parasına kadar hesap yapıp benim asla para derdim olmaz demende garip 🙄
kadının kendi çalıştığı parasını istediği gibi harcamasına bile karışılıyor.kaynanaya bir kez daha üzüldüm

Bu kadar sevilmeyen kv yi de yemeğe çağırma isteğiii....
Çözüm yolu sunayım eve kimseyi çağırmayacaksınız.
Bu arada eşinize kırılmak da çok haklısınız aynen ne o piremses piremses haller gelsin kendisi hatta ona otobüs bile çok at arabası falan olur

otobüse binmek de piremseslik bence
almanyaya giderken uçağa binmek de piremseslik bence araba tren varken şöyle

Bir evlat annesini neden alsın hani karısı hep ilk sırada sonuçta
Keşke adamı cidden leylekler getirseydi de kendi kendine büyüseydi o zaman da ramazanda kimi çağıracaktınız ay hep sorun hep sorun

Şuanda maddiyata bakıyorsun farkında değilmisin ? Annesinin vereceği taksi parasına kadar hesap yapıp benim asl
şaka yaptım diyin eşinize

birde şey eşiniz ve ailesi gerçekten çok saygılılar

hangi bölgede yetişmişler

eğitim düzeyinden gelen bi saygımı bu

hep böyleler miydi siz mi sınır koydunuz

çok savaştınız mı

savaş taktikleri verin bize

yoksa evlenmicem ona göre
ta ikide ben sınır koydum o kadar iğrenç bir ilişkileri vardı ki eşim annesiyle karı koca gibiydi ablası evli olmasına rağmen hep eşimle gezer yer içerdi sonra eşim zor gün de olunca hepsi çekildi eşim anladı durumumuz düzelse kendileri bize yapışırlar zaten

Ay canim böyle düsünceler seni yormuyor mu? Insanlar zirt pirt gelmiyormus zaten. Annesini alip birakmasi gayet normal, seni almak istememesi normal degil. Hedef kv felan degil, esin. Kendini bos yere bu kadar doldurma..toplu tasima ile gelmemeleri daha da iyi. Hani corona var ya

Bu kadar sevilmeyen kv yi de yemeğe çağırma isteğiii....
Çözüm yolu sunayım eve kimseyi çağırmayacaksınız.
Bu arada eşinize kırılmak da çok haklısınız aynen ne o piremses piremses haller gelsin kendisi hatta ona otobüs bile çok at arabası falan olur

otobüse binmek de piremseslik bence
almanyaya giderken uçağa binmek de piremseslik bence araba tren varken şöyle

Bir evlat annesini neden alsın hani karısı hep ilk sırada sonuçta
Keşke adamı cidden leylekler getirseydi de kendi kendine büyüseydi o zaman da ramazanda kimi çağıracaktınız ay hep sorun hep sorun
ayy çok güldüm gece gece allahta sizi güldürsün.biyolojide ki eşeysiz üreme geldi aklıma.bölünerek çoğalsak kaynana sorunuda olmazdı.böyle her gün çekiştirilmezdi gariplerimm

Benim eşim bebeği bakıcıya verip çalışmamdan razı değil annesi çalışıp çalışıp azdığı için eşim de korkuyo adam da çalışan kadın fobisi olmuş kendi yaşadığı annesizliği evladına yaşatmak istemiyor bende harçlıksız bir hayata saygı duyuyorum Rabbim verir onun emanetine güzel baktığım İçin diyorum
Karı koca cahiliz desene:işsiz: Normal çalışan ebeveynler bakıcı tutar ya da annelerine emanet eder. Siz ve boş hayatınız için kadın size yardım etmek zorunda değil. Niye biliyor musun? Kendi parası keyfi kime isterse ona verir. Demek ki kızı ve damadı akıllı insanlar ki yardım ediyor evde boş oturup borcumuz var ama bizim diye ağlayanlara para yedirmediği içinde gayet zeki bir kadın. Bu arada evlenmeden önce eşinize ev aldırmış ya az atın ınsanlar bu devirde kaç yıl çalışıp ev alamıyor. Evlenene kadar çalıştığı parayla mı ev almış güldürmeyin. Eşiniz baya zengin olmalı ama değil. Ailesi ile yaşayan adam normal olarak çalışırken eve katkıda bulunjr aksi anormal olurdu. Birde önceden yaptığı yardımda pek sizi enterese etmiyor. Evlilik öncesi ya hani

konularda alıştık kuzum.kaynanan kötü tüüü demediğimiz zaman hemen yeni olaylar ekleniyor .illa kadını beraber kötüleyeceğiz site olarak.cıkssss ben kadını çok sevdim ve saygı duydum tanımadann :KK53:
Lafa bak çalıştığı için azmışmış halbuki evde boş durmaktanda kendileri azıtmış haberleri yok

Arkadaşlar eşimi çok seviyorum ama ailesini hiç..çünkü çok düşüncesizler iki ramazandır eşimin annesi bizi çağırmıyo virüse dikkat ettiğinden değil kendini zorlamak istemiyo ama çağrınca geliyo çağırmadan da gelmez eşim de ben 6 ay gel demesem annem gelsin demez bayadır annesini almıyorum eşime Ramazan’da kimleri almak istersin dedim annemle ablamı dedi ama şöyle bi sorun var bize gelecekleri zaman her gün dolmuşa binen kadınların prenseslikleri tutuyo ve eşime kendilerini aldırıyolar ev sahipleri bi taksi çevirmiyolar ve görümcem mutlaka büyük oğlunu yatılı bırakır kayınvalidem de zaten kalır bi gece sahur hazırlıcam bide o çocuğa bakmak istemiyorum zaten oğlum çok yaramaz bunu eşime nasıl izah etmeliyim? Birde çok hareketli bi oğlum var eşim de araba var ama çalıştığı İçin ben gittiğim yerden kendim dönüyorum eğer gidip annesini ablasını arabayla alırsa ona ne demeliyim çok kırılırım
Benden sana tavsiye şu mübarek günde tıka kulaklarını ne derlerse duyma benim kayınvalidem de öyle çok sık gelen birisi değildir ayda alemde bir gelir bende elini sıcak sudan soğuk suya sokmam allahtan benim kayınvalidem melek gibi de o yönden şanslıyım ama babannemden biliyorum bazı erkek annelerinin gözünde gelin el kızıdır yapmazsan yapmadı diye hemen lafını sokarlar yaparsın yaparsın iyiliği güzelliği bir kere yapmazsın yapmadı olur en iyisi sen yap bir gün sıkıver dişini sonra sen feraha çıkarsın boş ver en azından aklında kalbinde rahat olur ben yaptım Allah biliyo der gecersin hem kayınvaliden de gelin yapmadı etmedi diyemez ağzını kapatmış olursun yani yap iyilik at denize balık bilmezse Allah bilir hem yapmana rağmen yapmadı da derse o zaman verecek de bir cevabın olur bırak eşin de alsın gelsin onları takma kafana bunlar küçük şeyler yok alamaya gitmiş yok gitmemiş bunlar için canını üzdüğüne değer mi hiç en iyisi boş vermek

yani işin sırrı borçlu ve para isteyecek korkusu mu

borçlu biriyle evlenemem zaten panik atağım var

yardım isteme işinde de iyi değilim kolum kopsa kendim dikerim

sanırım tekrardan evlenmemeye karar verdim

türk aile yapısına sadece 2 dk umutlu bakabilirdim zaten

sanırım bu düzeninizi korumak için hep borçlu kalacaksınız ama insan stresi az sevinin olumlu bakın

şaka yaptım diyin eşinize

birde şey eşiniz ve ailesi gerçekten çok saygılılar

hangi bölgede yetişmişler

eğitim düzeyinden gelen bi saygımı bu

hep böyleler miydi siz mi sınır koydunuz

çok savaştınız mı

savaş taktikleri verin bize

yoksa evlenmicem ona göre
Ne güldüm ya cok tatlısın😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back