• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kızlar bana taktik verir misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar eşimi çok seviyorum ama ailesini hiç..çünkü çok düşüncesizler iki ramazandır eşimin annesi bizi çağırmıyo virüse dikkat ettiğinden değil kendini zorlamak istemiyo ama çağrınca geliyo çağırmadan da gelmez eşim de ben 6 ay gel demesem annem gelsin demez bayadır annesini almıyorum eşime Ramazan’da kimleri almak istersin dedim annemle ablamı dedi ama şöyle bi sorun var bize gelecekleri zaman her gün dolmuşa binen kadınların prenseslikleri tutuyo ve eşime kendilerini aldırıyolar ev sahipleri bi taksi çevirmiyolar ve görümcem mutlaka büyük oğlunu yatılı bırakır kayınvalidem de zaten kalır bi gece sahur hazırlıcam bide o çocuğa bakmak istemiyorum zaten oğlum çok yaramaz bunu eşime nasıl izah etmeliyim? Birde çok hareketli bi oğlum var eşim de araba var ama çalıştığı İçin ben gittiğim yerden kendim dönüyorum eğer gidip annesini ablasını arabayla alırsa ona ne demeliyim çok kırılırım
Yav ne şükürsüzsün gelmiyorlar gitmiyorlar bir kerecik evlerinden alıp yedirip içirsen ne olur

Biraz once başka bir konudan oğlundan ayrılamayan oğluyla gelinini hep kontrol altında tutmak isteyen kayınvalideleri yerdik. Simdi de benim kocam neden arabayla annesini aliyormuş mantığindaki gelinleri elestirelim.

Kayinvalideniz size sık gelen biri değilmiş 1 gece yatmasında bir sey olmaz. sahur dediginiz kahvaltilik hazirlarsınız. Ayrica oğlu anasını arabayla alsın bir zahmet taksi tutsunlar demek cok ayıp.

Görümcenin çocuğunüu size bırakmasını istememek konusunda haklisınız. kaliyorsa 1 gece anneannesiyle beraber kalsın sonra anneannesiyle gider zaten.

Tabi normal sartlarda konuştum. siz kendiniz sormuşsunuz kocanıza kimi cagirayım diye. Halbuki covid var sokaģa cikma yasakları var keske hic çağırma işlerine bulaşmasaydınız.

İşine gelmiyor ama evlenmiş. Bile bile bu hayatı seçmiş.
Kocada da iş yok, sırf karısının çalışmasını istemediği için saçma sapan annesini öne atan azmış diyen terbiyesiz bir adam.
Karısı dışarıda yemek yemeye götürmeyen ama arkadaşının arabasını kendi üzerine alan odun bir adam.
Konu sahibinin durumunu hiç anlayamadım kendi annesine iftar için hayır diyemiyor ceza yeme pahasına annesine gidecek ama konu kayınailesi olduğunda gelmesinler ama çağırsınlar mantığında hareket ediyor. Kayınvalidesiyle görümcesi Mars'a yaşıyor zaar.
Ha bunca borcun içerisinde konu sahibinin deli gibi çocuk isteme ve korunması tutarsızlığını da es geçmeyelim.

Yazdıklarınızı bilmiyordum ama öğrenince hiç şaşırmadım. Onca olaya rağmen ilk cümlesi kocamı çok seviyorum ama ailesini hiç... Klasik kadınlar klübü kocamın ailesi olmasın diyen, kocası hariç herkesi suçlayan gelin profili, koca önemli çünkü.

Bundan bi yirmi küsür yıl sonra oğlunuzda sizi evinizden gelip almayacak e bi taksi çağırır gidersiniz artık besleyip büyüttüğünüz evladınızın evine 🤫
Besleyip büyütüyorum ben..o oğlunun ön çocukluğunu gençliğini almış kendini zengin etmek için şimdi yüzüne bakmıyor..

Gelsinler ne olacak sanki.?? Bir de sadece gece kalacaklar büyütmeyin bence.arabayla alıp bırakması da sorun değil bence kırılacak bir durum yok. Aynısını oğlunuz size yapsa hoşunuza giderdi değil mi

En kötü ihtimalle ne olabilir ki, bir günlük iş, gelir geçer. Günü güzel geçirmeye bakın her şeye takılmayın. Sevgi ile yaklaşın hem yeğene hem kayınvalide ve görümceye.
Siz farkında olmadan bu tutumu sevgisizlik olarak onlara da yansıtmış olabilirsiniz, sizi az çağırıyorlar ya da seyrek görüşmek istiyorlarsa...

Allah gelinin de hayırlısını versin.
6 ayda bir gelen annesini arabayla alıyor diye sorun edemezsiniz. Her hafta da gelse gidip arabayla alabilir. Size ne?
Sorun, annesini alması değil, sizi almaması gittiğiniz yerden. Böyle davranırsanız inat eder almaz tabi. Eşinize nasıl davranırsanız öyle muamele görürsünüz.

Besleyip büyütüyorum ben..o oğlunun ön çocukluğunu gençliğini almış kendini zengin etmek için şimdi yüzüne bakmıyor..
Hee kocaniz deniz kabugundan çıkmış anlaşıldı sizde her yaz esimin ailesine gidiyorum diye denize gidersiniz kosarak🤫
Mantıklı yorum yapinca konu sahibi begenmiyor bnde mantıksız yapayım dedim. Zira karsidaki anlamadiktan sonra her söz fazla.
Eden bulur kısa ve net!

Cok tuhaf duusnuyorsunuz zaten surekli
Gelmiyormus kadin alsin oglu annesi
Ne olacak? Benim esim almasa anneisni
Ben kizardim neden kadini taksiye dolmusa bindiriyosun arabamiz varken diye... ben her hafta gorusurum kayinvalimle gorumcemle kizlarim kuzenleriyle guzelce oynar. Bazen kizim gorumcemde bazende onlarin cocuklari bende kalir. Ne olacakki? Yenge evi diye bakmam ben bu duruma kuzenlerin bir arada kalmasina bakarim onlarin guzelce zaman gecirmesine bakarim:) bizde kucuktuk buyuduk artik biryerde kaliyormuyuz ama kucukken bayilirdikkkkk🥰 simdide bizim cocuklarimizda sira onlarda buyuyunce zaten kendileri istemicek biryerde kalmayi❤️

Cok tuhaf duusnuyorsunuz zaten surekli
Gelmiyormus kadin alsin oglu annesi
Ne olacak? Benim esim almasa anneisni
Ben kizardim neden kadini taksiye dolmusa bindiriyosun arabamiz varken diye... ben her hafta gorusurum kayinvalimle gorumcemle kizlarim kuzenleriyle guzelce oynar. Bazen kizim gorumcemde bazende onlarin cocuklari bende kalir. Ne olacakki? Yenge evi diye bakmam ben bu duruma kuzenlerin bir arada kalmasina bakarim onlarin guzelce zaman gecirmesine bakarim:) bizde kucuktuk buyuduk artik biryerde kaliyormuyuz ama kucukken bayilirdikkkkk🥰 simdide bizim cocuklarimizda sira onlarda buyuyunce zaten kendileri istemicek biryerde kalmayi❤️
Yorumunuz öyle güzel ki..gerçekten bi süre sonda kalma olayları bitiyor biz de küçükken kaldık şuan kalmıyoruz doğru

Yorumunuz öyle güzel ki..gerçekten bi süre sonda kalma olayları bitiyor biz de küçükken kaldık şuan kalmıyoruz doğru
Oyle tabiki bizde kucuktuk ve buyuduk:) ben bayilirdim kuzenlerimle zaman gecirmeyi o 1 gun bile nasil guzel gelirdi bize❤️ Guzel dusunelim guzel olsun hersey

Gezen gezene ramazanda ev ev. Ramazan bitimi de düğün nişan cenaze gezerlerrr. Bitmez bu virüs hiç umudum yok. Dünya birincisi olmaya devam ederiz biz
Aynen öyle Mayıs sonunda düğün salonları da açılıyor zaten ohhh missss

Benim eşim bebeği bakıcıya verip çalışmamdan razı değil annesi çalışıp çalışıp azdığı için
ne kadar çirkin bir cümle resmen çalışan kadınlara hakaret. ‘Çalışıp azmak’ tabiri ancak özgüvensiz vasat ve haset birinden çıkabilir 👎🏻👎🏻

Arkadaşlar eşimi çok seviyorum ama ailesini hiç..çünkü çok düşüncesizler iki ramazandır eşimin annesi bizi çağırmıyo virüse dikkat ettiğinden değil kendini zorlamak istemiyo ama çağrınca geliyo çağırmadan da gelmez eşim de ben 6 ay gel demesem annem gelsin demez bayadır annesini almıyorum eşime Ramazan’da kimleri almak istersin dedim annemle ablamı dedi ama şöyle bi sorun var bize gelecekleri zaman her gün dolmuşa binen kadınların prenseslikleri tutuyo ve eşime kendilerini aldırıyolar ev sahipleri bi taksi çevirmiyolar ve görümcem mutlaka büyük oğlunu yatılı bırakır kayınvalidem de zaten kalır bi gece sahur hazırlıcam bide o çocuğa bakmak istemiyorum zaten oğlum çok yaramaz bunu eşime nasıl izah etmeliyim? Birde çok hareketli bi oğlum var eşim de araba var ama çalıştığı İçin ben gittiğim yerden kendim dönüyorum eğer gidip annesini ablasını arabayla alırsa ona ne demeliyim çok kırılırım

Taktik istiyorsan şunu belirteyim bırak annesini kardeşini arabayla alsın, bıraksın. Bunlara karışman bir tek seni üzer ve ters teper.
Yarın senin oğlun da büyür evlenir, seni arabayla alıp bırakması evliliginde problem olursa ne düşünürsün?

annenin arabayla alınmasında bir sorun göremedim napsın oğlunda araba varken taksiye mi binsin yaşlı insanlar evinden alınır evine bırakılır bizde, anne baba olması da gerekmez teyzeye amcaya da yapılır jesttir. burada sorun olan çocuk sanırım. hem annesini hem sizi alabildiği bir rota çizilemiyor mu. annesini alır döner sizi alır. ya da tam tersi?

Ayda yılda bir geliyorlarmis zaten gidip alsın annesini
Sorun etmeyin.görumcenin oğlu kaç yaşında neden yatıya birakjiyor ki orayı anlamış değilim.dikkat edin sonra bunu alışkanlık haline getirmesin
habire dediğiniz 6 ay da bir geliyorlarmıs ne kadar büyütmüşsünüz şaşırdım dogrusu. kocaman cocuk bir gece kalsın dayısının evinde sankı haftalarca bırakacak gibi konusmussunuz. en fazla bi tabak yemek fazla koyacak ıkı oyuyncak toplayacaksınız hem oğlunuza da arkadaslık eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X