yirim senin topiğini ben kızbuyrun kaynaşalım, yalnız olmadığımızı kanıtlayalım
ayyy açtık topiği de gelen olcak mı ki
evet bayanlar,kızlar,hanımlar
evliyim,çocuk istiyorum, iş istiyorum, devlet işi istiyorum ama olmuyor diyenler
çocuğa daha zaman var diyenler :)))
eşi iş konusunda zorlamayanlar, yada zorlayanlar...
elemini kederini akıtmak isteyenler
bayram günü her önüne gelene atama hikayesini anlatmak zorunda kalanlar, nişanlılar sevgililer...
eee bundan sonra napcaz, ders de bitti,
diplomayı mutfağa mı ascaz, yoksa yine bir gayret aklımın köşesinde hep bir sınav, hep bir mülakat diyenler
hadi buyuralım sohbete
yirim senin topiğini ben kızne şirincene ve akıllıcana bi iş yapmışsın ilk müşteri benim ve daimi üyenim eminim çok gelen olacak
kuzum önce bayramı sonra kayınvalide ziyareti konyayı atlatayım hep burdayım çok özledim zaten aylardır bu yılda ücretli yapcanmı canım
dedim zaten kimse gelmese niloşum gelir :)))
ay bizim gibi kaldı mı ki, topiğimiz dolar mı ki
ay napim sıkıldım kpss duymak istemiyorum
sizde eylülde başlicaz derslere diyorsunuz
bari dedim geyik yapacağım bir grup bulayım, baktım bulamadım
dedim hadi bi topik açayım hayırlısı
kuzum önce bayramı sonra kayınvalide ziyareti konyayı atlatayım hep burdayım çok özledim zaten aylardır bu yılda ücretli yapcanmı canım
içinde keder yok aşk ihanet entrika yok niye gelsinler kızımnilcim yapcam eğer çıkarsa
biliyorsun köy bir ilçedeyiz, vakit geçmez
ücretli işime yarar ama o da çıkarsa
buralarda pek açık yok
hayırlısı bakalım ne olacak
niye kimse gelmiyor topiğimeee
içinde keder yok aşk ihanet entrika yok niye gelsinler kızım
ben varım ya yetmezmi
canım allah yardımcın olsun. bir ay önce olsa bende koşarak gelirdim ama şükür atandımçok mutluyum sıra bebekte insallahhh. bölüm nedir
Evet B'nde bu tanıma uyuyorum halınaevliyam cok mutluyum :) uzun zamandır 17 ay falan oluyor bebek işitiyorum olmuyor ayrıca atanmadım :)Güldemir ağlasanız bilmemedim :) neyse B'nde haberler boylekızler
Yok tatlım yahızlı yazarken elim baya bi kaymış napmışım ben öyle ya neysem , ben gıyım oğrtmnıyım , cnm elazıgdayım suan , hayırlı bır zamanda hayırlı bıryere atanırım inşallah ,ta aklımda bir yer yok , okadar yüksek bir puan gelirse , eşcağızımla istişare edip karar veririz herhalde
Cnm eşimin tayını buraya çıktı ...evet bu yılda inş hazırlanırsam bakalım ...sen neler yapıyorsun , tekrar gırıcekmısın ??
bu arada sen memurluk falanmı ıstıyosun ..bolumun nedır .
ebrucum içim daralıyo kpss dendikçe ya resmen yaşlandım bu yoldanapsakki ne kafamdan atabiliyorum ne de hadi baştan başla diyemiyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?