Evli-Mutlu AMA Atanamamış hanımlar

selam kızlar beni de alın aranıza, evlyim bebek istiyorum, edebiyatçıyım formasyonum yok, alma umudum yok, bu sene olursa inlallah bebekle beraber sınava hazırlanmayı düşünüyorum işte siz sormadan ben anlatayım dedim benim olayım buhee bir de tembelim biraz

mat beni dinlendriyo ve unutmak istemiyorum canım ondan bi tempo oluşturana kadar başlayayım matematikle sonrasında ekimden şubata alana bakcam zaten canım kızkardeşim sosyalci onun kpss 3 64 kpsss 10 67 benimki ikiside 77 alandan benden 5 dogru fazla yapmış aynı puanı aldık sen hesap et işte ahhhhhhhh ahhhhh

merhaba hoşgeldin
kışın uzun günlerinde burdayız artık
formasyon almaya mı çalışıyorsun bu yıl

öyleyse sen kendini daha iyi bilirsin niloşum
alan önemli artık bu bir gerçek
hakkımızda hayırlısı

Kızlar ya sıfır matematık ... Başlıcam bılmıyorum .. 4 tane matle 78 aldım bu yıl ... Bana bır fıkır verın

bende 5 tane matematikle 80 aldım
matematiği tam halletmiş sayılırdım ki sınav zorlaştı
canım eşin yada yanında bir yakının varmı her dakika sorabileceğin
ben eşimle otururdum iki saat çalışırdık iyi oluyor hemen sormak mantıklı

2 senedir başvuruyorum ama ortalamam düşük olduğu için ve kendi okulum da formasyon vermediği için alamadım özellere bile başvurdum geçen sene ama bana sıra gelmedi bu sene bi alabilsem ok güzel olacak ama hayal gibi

umudunu kesme benim bir arkadaşım da öyleydi
çocuğu oldu kendine uzak şehire hemde doğuda gitti formasyon almaya
kısmetinde varsa oluyor
ama sen takip et ilanları kaçırma
hangi şehirdesin bu arada

umudunu kesme benim bir arkadaşım da öyleydi
çocuğu oldu kendine uzak şehire hemde doğuda gitti formasyon almaya
kısmetinde varsa oluyor
ama sen takip et ilanları kaçırma
hangi şehirdesin bu arada

istanbuldayım canım benim öle uzağa gitme şansım pek yok eşim sağolsunanadalu da oturuyorum geçen yıl karşıdaki okullara başvurdum diye bile tantana çıkardı tabi sonra anladı ama yinede gel-git yapamayacağım şehirlere başvuramam maalesef

o zaman haklısın tabiki
inşallah gönlüne göre olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…