- Konu Sahibi melekangel
-
şubatta kırmızılara veda etmeyi umuyoruz =))
e ben de geleyim bari
selam herkese ..
1,5 yıldır olmuyor bizim de ,hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor ,kafama takmıyorum ama ben de katılayım aranıza belki bu ay olur ..
bat 18 şubat
canım ben allahıma şükür o mertebeye erıstım anneyım 3.5 yasında dünya tatlısı allaha şükür saglıklı bir oglum var şimdi kardes istiyoruz sperm düşüklüğü sorunumuz avrdı 3 negatıf asılamadan sonra dogal yolalrla ogluma hamıle kalmıstım sımdıde dogal denemelere basladık ocak olmadı subat10 bat benımde bakalım kısmet
ben de bu ay bekliyordum bugun malesef adet oldum( artık umudumuz gelecek aylara ( allah herkesin gönlüne göre versin
merhaba arkadaslar,
subat ayi hepimize hayirli ugurlu olsun insallah :))))
ben 27 yasindayim 1.5 senelik evliyim 15 ay gibi bir sure dogum kontrol ilaci kullandim. yaklasik 4 aydirda ilaci biraktim ve bebk icin calismalara basladik :))) bu arada ben kendimi bildim bileli hic adet gecikmesi gibi bi duzensizlik yasamadim ama bu son 2 ay yaklasik 1 hafta gibi bir gecekme oluyor bu olay beni korkutmaya basladi acaba cocugum olmaz mi gibi bir korkuya kapildim ve nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum. sevgiyle kalin :))))
merhaba kk hatunları.ben de 1 senedir bebeğim olsun diye uğraşıyorum.iki gebelik kaybım var.benim de bat 10 şubat.inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olur...
cnm kanın koyumu doktor baktımı buna bazı kadınların kanları koyu ıse cocuk beslenemıyor o yuzden dusuk olabılıyor haberın olsun bu cok ınce bı detay cunku.ınsallah hepımız o gobıslerımızı yaza kadar sısırırız.
evet canım kanımda pıhtılaşma varmış.o kadar çok test yaptılar ki kollarım morarmıştı.eşime de testler yapıldı.bütün incelemeler sonucunda sadece bu çıktı.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum.işte öyle bekliyoruz.denemeye başlayalı bu ikinci ayımız.inşallah olur...
diğer iki gebeliğimde ayın çift günlerinde ilişkiye girmiştik.şimdi tek günlerinde denedik.bakalım tutacak mı?ilk bebeğimde 14.gün yaptık tuttu.diğerinde iki günde bir denedik.şimdi de 2 günde bir oldu.sizlerin nasıl oldu?
olur ınsallah cnm bayanların azmı baska kımde varkı oda olur elbet sadece hayrlı zamanı beklıyoruz bende subatı beklıyorum bakalım kısmet ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?