evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

arkadaşlar benide ekleyin bat 26 şubat. geçen ay çok ümitlenmiştim ama olmadı :(( bende 6 aylık evliyim 4 ay önce hapı bıraktım eşim korundu 2 aydırda deniyoruz... bu ay içinde acayip bi umut var içimde:)) Allah isteyen herkese hayırlı zamanlarda nasip etsin inşallah...Allahın dediği olur,hayırlısını ver Rabbim...

Benım Bat de 26 Şubat;)
Hadi bakalım insallah bu saatten sonra subat sonuna kadar kımse kırmızı kart gormez ;))

kızlar bu ay regl oldum malesef nasip değilmiş bu ay demekki. hamile arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah meleklerini. bizler içinde lütfen dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu

teskkur ederım tatlım ısteyen herkesın de olsun bebıslerı cnm ben gıttım doktora 32.gunumde doktor ıkız dedı ama % 90 verdı bugun yıne gıttım keseyo gormeye oburunde alttan gorunur dedı alttan bakmadık ustten baktık tabı bız mercımek kadardı o zmn sımdı karındn kesede gorundu net olarak)

canım bende hamişimm :)) test yaptım pozitif çıktı çarşamba günü doktora gidicemm :))))

Kizlar,
Bat'im 26 subat olmasina ragmen yarin test yapicam!
Dayamiyorum:)
Regl mi gebelik mi ne oldugu belli olmayan belirtiler Beni merak icine sokan...
Gebelik testim erken sonic veren cinsten AMA bakalim Ben eger hamileysem beta hcg degerim yeterince artti mi kimbilir...
Zaten onceden 3lu test aldim. Erkenden baslarim Ben bu testleri yapmaya diye:)
Zaten yarin esimin dogum gunu ve
5 aylik hamileyken kaybettigim bebegim yasasaydi yarin tam 40 haftasi tamamlanicakti:(
Belki yarin test sonucu pozitif olursa cok buyuk teselli olur..
Sonucu size yazarim kizlar..

Benım Bat de 26 Şubat;)
Hadi bakalım insallah bu saatten sonra subat sonuna kadar kımse kırmızı kart gormez ;))

hadi inşallah canım :)) bende dayanamadım dün yaptım test ama negatif... erken yaptım diye teselli ediyorum kendimi.inşallah hamişizdir :) benim tek belirtim gögüs ucu hassaslığı başka elle tutulur bişey yok yaa :31:

ŞUBAT AYI BU TOPİKTEN 3 HAMİLE ÇIKTI:nazar: HADİ BAKALIM ÇOĞALACAK İNŞALLAH MELEKÇİM HEPİMİZE UĞUR GETİR :16:

ŞUBAT AYI BU TOPİKTEN 3 HAMİLE ÇIKTI:nazar: HADİ BAKALIM ÇOĞALACAK İNŞALLAH MELEKÇİM HEPİMİZE UĞUR GETİR :16:

AH CNM AH EN COK UGUR BANA CIKTI bı hamıs kaldım bır kaldım ıkız doguracam ınsallah:)bol bol dua edıyorum cnm ınsallah en kısa zmanada sızlerınde olsun cnm bu duyguyu yasayında gorun bakalım hamıslık kolaymı:)
mıllet mıde bulantısı erken yatmadan deprosyana gırıyor:)
cnm on kere dusunun ınan ısterken cok ıyı oldumu hayatın bı anda bı degsıyo kafana bı dank dıye ses gelıyor,yemekten kesılıyosun sureklı mıdende bulantı halsızlık evde aksam yemegını zorla yıyıp hemen yatıyorsun cnm hıc kolay degılmıs anne olmak daha hamıleyken anlıyorsun bunu ama yınede deger cnm:9

ah cnm ah en cok ugur bana cıktı bı hamıs kaldım bır kaldım ıkız doguracam ınsallah:)bol bol dua edıyorum cnm ınsallah en kısa zmanada sızlerınde olsun cnm bu duyguyu yasayında gorun bakalım hamıslık kolaymı:)
mıllet mıde bulantısı erken yatmadan deprosyana gırıyor:)
cnm on kere dusunun ınan ısterken cok ıyı oldumu hayatın bı anda bı degsıyo kafana bı dank dıye ses gelıyor,yemekten kesılıyosun sureklı mıdende bulantı halsızlık evde aksam yemegını zorla yıyıp hemen yatıyorsun cnm hıc kolay degılmıs anne olmak daha hamıleyken anlıyorsun bunu ama yınede deger cnm:9

canım benim benimde hayalim ikiz annesi olmaktı ne kadar zor olduğunu bilsemde gönül istiyor inşallah allah bizlerede nasip etsin o duyguyu senin adına ne kadar sevindim bilemezsin sanki benim başıma gelmiş gibi :16: Bebeklerini sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın zaman eminim bütün bu sıkıntıları unutacaksın bende hamile olduğumu öğrendiğim an ilk bu topiğe yazacağım :14:

Kizlar,
Gebelik testim erken sonic veren cinsten AMA bakalim Ben eger hamileysem beta hcg degerim yeterince artti mi kimbilir...
5 aylik hamileyken kaybettigim bebegim yasasaydi yarin tam 40 haftasi tamamlanicakti:(

Dijital hamilelik testi ile test yaptim az once. hamile degilmisim:( ancak testi sabirsizligim yuzunden cok erken yaptigimi biliyorum. yine de hala umut var icimde..

Kizlar,

Allah gönlümüze göre versin inşallah bu 26 şubatı bekleyenlerden biri de benim sanırım umarım eşinize güzel bir doğum günü hediye olur

canım benim benimde hayalim ikiz annesi olmaktı ne kadar zor olduğunu bilsemde gönül istiyor inşallah allah bizlerede nasip etsin o duyguyu senin adına ne kadar sevindim bilemezsin sanki benim başıma gelmiş gibi :16: Bebeklerini sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın zaman eminim bütün bu sıkıntıları unutacaksın bende hamile olduğumu öğrendiğim an ilk bu topiğe yazacağım :14:

tesekkur ederım cnm bnm guzel dusuncelerın ıcın bırde basına geldıgınde gorme o zmnkı mutlulugu ılk ogrendıgınde sevınıceksın sonra kaygılanmaya baslıcaksın acaba ıyı bır anne olabılecekmıyım dıye,yada maddıyatım yeterlı olucak mı dıye dusunce alcak senı ama keseyı gordugun an o dusuncelerın bıtıcek o saatten sonra hep saglıklı olsun ben yeterım dıceksın ınsallah rabbım sızlerede nasıp etsın hayırlısıyla kımseyı evlatsız bırakmasın

gittim bugün canım keseyi gördük allahın izniyle 5 haftaya yeni girmiş dedi doktor 10 gün sonra gel yine dedi muhtemelen kalp atışları için :)) senin ne kadar oldu??:49:

:16: derda tebrik ederim yaaa bende yeni gördüm daha :)) çok sevindim senin için. Allah hayırlı evlat nasip etsin canım... ve inşallah darısı başımıza...

gittim bugün canım keseyi gördük allahın izniyle 5 haftaya yeni girmiş dedi doktor 10 gün sonra gel yine dedi muhtemelen kalp atışları için :)) senin ne kadar oldu??:49:

bnm 6+2 oldu cnm cok sevındım senın adınada ya hayırlıı ıle saglıklı bır hamıs donemı gecırırız ak pesımden sende geldın ıste.senın msn nıe hıc acık degıl yavru

tesekkur ederım cnm bnm guzel dusuncelerın ıcın bırde basına geldıgınde gorme o zmnkı mutlulugu ılk ogrendıgınde sevınıceksın sonra kaygılanmaya baslıcaksın acaba ıyı bır anne olabılecekmıyım dıye,yada maddıyatım yeterlı olucak mı dıye dusunce alcak senı ama keseyı gordugun an o dusuncelerın bıtıcek o saatten sonra hep saglıklı olsun ben yeterım dıceksın ınsallah rabbım sızlerede nasıp etsın hayırlısıyla kımseyı evlatsız bırakmasın

amin canım bol bol dua et bizim için hamilenin duası kabul olurmuş :49:

bnm 6+2 oldu cnm cok sevındım senın adınada ya hayırlıı ıle saglıklı bır hamıs donemı gecırırız ak pesımden sende geldın ıste.senın msn nıe hıc acık degıl yavru

çok fazla giremiyorum canım nete ya işlerim oluyo valla tam peşindeyiim benimde 5+2 :)) senin bide ikiz durumu var dimi ?? kalp atışlarını filan duydun mu canım ya beni 10 gün sonra çağırdı ama kalp atışı için mi bilmiyorumm

çok fazla giremiyorum canım nete ya işlerim oluyo valla tam peşindeyiim benimde 5+2 :)) senin bide ikiz durumu var dimi ?? kalp atışlarını filan duydun mu canım ya beni 10 gün sonra çağırdı ama kalp atışı için mi bilmiyorumm

benimde adet tarihim 27 sinde iple çekiyorum o günü inşallah hamile kalırım....

Back
X