evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

evet canım gözüküyo kese 5 haaftalıkken inşallah sende hamişsindir bende bütün adet belirtileri vardı kasıklarım ve belim ağrıdı ama hamiş çıktım :)

ayyy ne güzel Allahım bir sancıda kurtarsın bebişine kavuşursun inşallah.ayın 27sini nası beklicem bilemiyorum geceleri uykum kaçıo.

ayyy ne güzel Allahım bir sancıda kurtarsın bebişine kavuşursun inşallah.ayın 27sini nası beklicem bilemiyorum geceleri uykum kaçıo.

amin canım ama sende :49:okadar takma 30una kadar bekle gecikirse evde bi idrar testi yaparsın çıkıyo zaten büyük ihtimalle inşallah allah senide sevindirir..:))

evet canım gözüküyo kese 5 haaftalıkken inşallah sende hamişsindir bende bütün adet belirtileri vardı kasıklarım ve belim ağrıdı ama hamiş çıktım :)

birde ocağın 24ünde doktora gitmiştim hamilelik planlıyorum diye bana folik asit verdi günde bir tane kullanılandan.aslında hamileliği düşünmeden 2 3 ay önceden içmek gerekiyormuş.bebeğin sinir sistemi için çok önemliymiş.bir sorun olmadığını söyledi.ama yinede korkuyorum:(

yarın adet olmam gerekiyor umarım olmam... Allah isteyen herkese nasip eder inşallah... pek bi belirtim yok göğüslerim haricinde ama her adet döneminde olurdu zaten... hayırlısı hepimiz için :16:

inşallah hamiş kalırsın benimde 27sinde idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum:(

ben pazar dayanamadım yaptım :18: hatta siliktir belki diye uzun uzunda baktım:) ama yoktu maalesef... dahada yapmam pazartesi beta hcg yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum ben ya yine yoksa diye :2: inşallah sende hamişsindir canım ;)

kızlarrr merhaba.. bende büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum sadece 3 gün kaldı hasta olmama sabırsızlıkla bekliyorum umarım hepimizz hayırlı haberler alırız......

şimdi test yaptım negatif çıktı ama daha adet olmadım.bi kaç gün daha olmazsam artık kan testi yaparım diyorum.ama adet sancılarım var olacam gibi.

valla bende dayanamadım bugün yine yaptım 2 gün gecikti çünkü ama negatif yine :(( hatta bununlada yetinmedim kan testide yaptırdım 1-2 saat önce, sonuçları 7 gibi alıcam umarım pozitiftir... okadar çok istiyorum ki... ama erken değildir umarım, heralde çıkar dimi artık?? :44:

Bende 7 ay önce dış gebelik geçirmiştim ve iğneyle sonlandırıldı 7 ay boyunca hiç korunmadım ve her ay kan testi yaptırdım hep negatifti adetimden 2 hafta sonra 20 şubatta kasıklarımda bi ağrı hissettim ve bir rüya gördüm rüyamda bebek emziriyordum hemen gittim test yaptırdım bhcg sonucum 0,679 idi yani negatif ama pes etmedim 2 gün sonra birdaha test yaptırdım 14,73 e yükselmişti 2 gün sonra tekrar yaptırdım 73 e yükseldi ve şuan 500lerde hala adet tarihime 4 gün fln var bu arada dr gittim artışlarımın çok ii olduğunu sadece şuan erken gebelik olduğunu 10 gün sonra ultrasonda bakıcağını söyledi hayırlı haberler alırım inşallah... beklemek çok zor çok merak ediyorum...

valla bende dayanamadım bugün yine yaptım 2 gün gecikti çünkü ama negatif yine :(( hatta bununlada yetinmedim kan testide yaptırdım 1-2 saat önce, sonuçları 7 gibi alıcam umarım pozitiftir... okadar çok istiyorum ki... ama erken değildir umarım, heralde çıkar dimi artık?? :44:

ayy allahım inşallah hamişsindir ya mutlaka söyle.ama belki erkende olabilir kan testi hemen üzülme.

Bende 7 ay önce dış gebelik geçirmiştim ve iğneyle sonlandırıldı 7 ay boyunca hiç korunmadım ve her ay kan testi yaptırdım hep negatifti adetimden 2 hafta sonra 20 şubatta kasıklarımda bi ağrı hissettim ve bir rüya gördüm rüyamda bebek emziriyordum hemen gittim test yaptırdım bhcg sonucum 0,679 idi yani negatif ama pes etmedim 2 gün sonra birdaha test yaptırdım 14,73 e yükselmişti 2 gün sonra tekrar yaptırdım 73 e yükseldi ve şuan 500lerde hala adet tarihime 4 gün fln var bu arada dr gittim artışlarımın çok ii olduğunu sadece şuan erken gebelik olduğunu 10 gün sonra ultrasonda bakıcağını söyledi hayırlı haberler alırım inşallah... beklemek çok zor çok merak ediyorum...

hadi canım hayırlı haberlerle dön bize.umut verdin bize :)

Back
X