- Konu Sahibi melekangel
öle yapıcam artık neyse hayırlısı artık
pekı baska bır belırtın varmı cnm
sonucunuda bıze ılet ama merak ederım guzel haberler duyalım motıve olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öle yapıcam artık neyse hayırlısı artık
pekı baska bır belırtın varmı cnm
sonucunuda bıze ılet ama merak ederım guzel haberler duyalım motıve olalım
canım sabah gelen o lekeden beridir henüz bişey yok yarın kontrolüm vardı zaten doktora gidicem ozaman belli olur seve seve haber veririm size
hepinize hayırlı kandiller bu arada
huzurlumutlu gırıyon bırsey yazmadan kacıyorsun ya selam verır ınsan dımı
kızlar merhaba
hepınıze gunaydınnnnn..nasılsınız bakalım bugun
cnm gıttım kontrole yarayı lazerle yok etmıstı fıtıl vermıstı o gecmıs.kıst var dedı ama kucuk etkılemez dedı.hastalıgının sonlarına dogru senı tekrar gorelım dedı ama ben gıtmek ıstemıyorum ya.daha hastalıgıma bır hafta var gormemıs olabılır mı,yoksa gormesı lazımdıda yoktu hamıs degılım mı sence
Günaydın bayanlar
cumartesi muayene esnasında geldi o görmek istemediğim renk umudum marta kaldı artık![]()
hayırlısı olsun canım üzülme
martta işllhh güzel haberler alırız.
inşallah her ay aynı şey ve her ay kırılan umutlar..inşallah bu arada heyecanla bat tarihini bekleyen arkadaşlarımında güzel haberler alırız
gunaydın cnmmm nasılsın
benmde bata 4 gun kaldı ama ıkı sabahtır uyanırken karnım agrıyor sankı geldı gelecek bakıyorum gelmıyor.normalde genc kızlıga adımımdan berı esımde bılır bugun olcam derım ve sak olurum 2 saat surmez o yuzden benm kılotlarım hıc batmaz koyarım pedı hemen gelır zaten.ıkı gundur olcam dıorum olmadım ama olacam herhalde gelecek mıs gıbı yapıyor kacak oynuyoruz bu ay
canım inşallah bu sefer yanılıyosundur ve tarihe geçer :)) benimde çok umudum kalmadı bu aydan bakalım nolcak hayırlısı hepimize ...
ya cnm daha 4 gunum var hastalanmama erken olacam herhalde dedım gecen gunde sabaha karsı karnım agrıdı gelecek dedım baktım yok bu sabahta oyle kalkıp kalkıp baktım o derece dedım gelcek hastalancam hala gelen gıden yok:)
o yuzden umudum kırıldı benm olacam dıye ınsllah benı ers koseye yatırırda gelmez kısmet bakcez gorcez