evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

zaten baka baka kafayı yicez sonunda :)) sen yinede umudunu kırma bi balarsın bi spriz yapar sana gelmezz..

ya sorma cnm ya lavobaya gıre gıre bı hal oldum...hakıkaten cocuk sahıbı olalım derken ırlatıcaz sonunda:)
ah ah keske suprız yapsada bana ugramasa ya dıyorum ona gel anlasma yapalım ızın ver bana 9 ay hamıs olayım dıyede ıkna edecez mı bılemıyorum:)artık makaraya sarıyorum valla napım

selam kızlar bende bu ay 4. ayım olacak bebek istiyoruz. dualarınızda benide unutmayın. bat 18 şubat. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.

ya sorma cnm ya lavobaya gıre gıre bı hal oldum...hakıkaten cocuk sahıbı olalım derken ırlatıcaz sonunda:)
ah ah keske suprız yapsada bana ugramasa ya dıyorum ona gel anlasma yapalım ızın ver bana 9 ay hamıs olayım dıyede ıkna edecez mı bılemıyorum:)artık makaraya sarıyorum valla napım

hayy allah seni hamiş etsinn :)) koptum gülmekten yaa :))

biz daha başlayamadık eşim ameliyat oldu 3 ay geçmesini bekliyoruz bir süre denedik sonra eşimde varikosl olduğunu öğrenince ameliyat oldu
bekliyoruz yani canım
sizin ?

benimde ilk hamileliğim boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum ondan sonra 3 ay korunma verdi doktorum şimdi bu ikinci ayım bakalım nolcak allah hepimizi sevindirsin :))

benimde ilk hamileliğim boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum ondan sonra 3 ay korunma verdi doktorum şimdi bu ikinci ayım bakalım nolcak allah hepimizi sevindirsin :))

nedir bu 3 ay lardan çektiğimiz canımmm :9:
sen bekle 3 ay ben bekleyeyim :9: ne buuuuu
İşllhh hayırlı hamillelikleriimiz olurda bu günleri unuturz canlar ya :34:

selam kızlar bende bu ay 4. ayım olacak bebek istiyoruz. dualarınızda benide unutmayın. bat 18 şubat. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.

slm canım bizimde 3 ay bitti 4. aya girdik adetime de 4 gün var merakla bekliyorum bakalım hayırlısı.sen 4 aydır hap fitil vs. bişey kullandın mı?

valla ya hay allah senı hamıs etsın dıyede bır sey duymadım ben:) ıyıde olu cokta guzel oldu....bende korunman bıtınce sana dıyım olur mu

korunmam bitti canım bu ikinci ayım ilk ayda olmada bu aydan umutluydum ama şimdi içimden bi ses değilsin diyo bilemiyorum artık hayırlısı :)

Back
X