evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

arkadaslar sıze bırsey sorucam

ben reglım bıttıkten 2 hafta sonra doktora ılk defa hamıs ıcın bır engel var mı dıye kontrole gıttım hep gıtmem lazım derdım ama tam olarak dusunmedıgım ıcın gıtmemıstım.
bı ara bas donmem oldu farklı ıkı zamanda bayılıcak gıbıydım ve hıc bırsey yapasım gelmıyodu uyumak ıstıyordum calıstıgım ıcın uyuyamadımmı yuzum kızarıyordu.dedım noluyor ya hamıle kalırsan hemen kontrole gıdeyım dedım.eger sorun varsa sımdıden cozsun dıye..
bana doktor ne zmn adet oldugumu ne zmn olacagımı sordu bende soyledım sonrada belkı hamıle kalırsın ıkı gune bellı olur dedı bana.
sızce bu kadar erkenden nasıl bılıyor bana tuhaf geldı cok erken degıl mı bu konusma ıcın sızce yorumlarınız nelerdır

slm cnmmm hosgeldın....evet hepımızde umut var bu yuzden hepımız umutlarımızı burada paylasmak ıstıyoruz...
ınsallah hepımız bu guzel umutlu haberı alırız ve burada paylasırız sevınclerımızı hep beraber yasarız

Hoşbulduk melekangel :46:
işllhh güzel haberlerle , sohpetler güzel paylaşımlar olur.
Kırmızılar hiiiçççç gelmez
Ben bu aydan umutlu değilim gerçi ama :50:
Ne zor bir dönemmiş beklemek yaavfff :27:

Hoşbulduk melekangel :46:
işllhh güzel haberlerle , sohpetler güzel paylaşımlar olur.
Kırmızılar hiiiçççç gelmez
Ben bu aydan umutlu değilim gerçi ama :50:
Ne zor bir dönemmiş beklemek yaavfff :27:

kırmızılara veda edelım artık yaaaa..
bu subat bıze hem sevgılıler gununu hemde hamıs haberlerımızı versın ınsalllaaahhhhh
ınankı bır cok ınsan beklemekten yana dertlı bız hanımlar boyleyız ama benm esım stres yapma ya nıye beklemek zor gelsın dıyor bak gunler gecıyor dıyo ama oda cok merak edıyor olcak mı dıye:)

kırmızılara veda edelım artık yaaaa..
bu subat bıze hem sevgılıler gununu hemde hamıs haberlerımızı versın ınsalllaaahhhhh
ınankı bır cok ınsan beklemekten yana dertlı bız hanımlar boyleyız ama benm esım stres yapma ya nıye beklemek zor gelsın dıyor bak gunler gecıyor dıyo ama oda cok merak edıyor olcak mı dıye:)

Amiiiiiiiiiiiiinn İşşşllhh canım :21:
Mutlu mutlu haberler olsunnn bu Şubatta :21:
Eşler zaten bir alem yaa bizim yaptığımız strese şaşırıo onlar
Dünyanın sonumu canım noluoo diye kızıoo bileee
Hiç konusunu açtırtmıo bana :52:

hadı bakalım ınsallah ılk hamıs haberıni senden alırız.
Olmasada kendımızı uzmeyelım ama.allah bıze omur verdıkce zamanız olucak koku bızde nasılsa:):)

inşallah allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin isteyen bekleyen herkese versin inşallah

merhaba arkadaşlar, ben de yeniyim forumda eklarseniz sevinirim. İnşallah Allah isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip eder. ben 3 yıllık evliyim. önceleri çocuk düşünmedik ama şimdi de eşimde azospermi tespit edildi. Moralim çok bozuk. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama napacağımı da bilmiyorum. bana tavsiyeleriniz varsa çok ihtiyacım var:(((

canım neden moralini bozuyorsun,kıyamam :( Bildiğim kadarıyla eşinde azospermi olsa bile tıkanıklıktan kaynaklanıyorsa biyopsi ile sperm elde etme şansi %100... Diğer nedenlere bağlı olaraksa %50. Allah'tan ümit kesilmez. Hİç duymadınmı çevrende "sizin çocuğunuz olmaz" dendiği halde olan insanları. Ayrıca bunu bitkisel yollarlada deneyebilirsin. Mesela benim bildiklerim,keçiboynuzu kürü,havuç suyu vs. Sen ümidini kesip sakın karamsarlığa düşme ,eşinide düşürme...Bence ne yapacağını gayet iyi biliyorsun,gerçekten iyi bir hekime gidip tekrar muayene olmak ve tedaviye başlamak. Ben kesinlikle sorununun çözülebileceğine inanıyorum. Ama önce sen inanmalısın ;) Allah ummadığın yerden bir kapı açar önüne,yeterki sabredelim... En güzeli herşeyin hayırlısını istemek.Vardır Rabbimin bir bildiği. Sen gönlünü ferah tut canım olurmu.

Amiiiiiiiiiiiiinn İşşşllhh canım :21:
Mutlu mutlu haberler olsunnn bu Şubatta :21:
Eşler zaten bir alem yaa bizim yaptığımız strese şaşırıo onlar
Dünyanın sonumu canım noluoo diye kızıoo bileee
Hiç konusunu açtırtmıo bana :52:

aynen ne kadar abartıyorsun olmazsa olmaz cnm bıdahakı aya daha cok denerız.neden bu kadar ustune dusuyorsun dıyorlar.
benım esımde benı susturuyo yıne mı aynı muhabbet dıye. adamı nasıl bıktırdıysam artık bılemıcem....ama regl oldugumda yıne mı tutmadı dıyor:)

aynen ne kadar abartıyorsun olmazsa olmaz cnm bıdahakı aya daha cok denerız.neden bu kadar ustune dusuyorsun dıyorlar.
benım esımde benı susturuyo yıne mı aynı muhabbet dıye. adamı nasıl bıktırdıysam artık bılemıcem....ama regl oldugumda yıne mı tutmadı dıyor:)

:)) Aynen aynen :)) Ama sonuçları almaya gittiğimizdede benden önce kağıdı alıyor bakıyor sanki çok anlıyomuş gibi :)))

:)) Aynen aynen :)) Ama sonuçları almaya gittiğimizdede benden önce kağıdı alıyor bakıyor sanki çok anlıyomuş gibi :)))

hahahahah ne guldum canım ya...demekkı tek benım esım degılmıs bu sekılde davranan.
eslerımızde aslında cok ıstıyor ama onlar bızden daha sakın tek fark bu..ıs tahlıle kontrole geldımı fal tası gıbıler ne olcak ne dıcek doktor dıye.napsın onlarda bızı sakınlestırmeye calısıyorlar ıste.

hahahahah ne guldum canım ya...demekkı tek benım esım degılmıs bu sekılde davranan.
eslerımızde aslında cok ıstıyor ama onlar bızden daha sakın tek fark bu..ıs tahlıle kontrole geldımı fal tası gıbıler ne olcak ne dıcek doktor dıye.napsın onlarda bızı sakınlestırmeye calısıyorlar ıste.

ee kadınız işte canım duygular hep ortada,dediğin gibi onlar daha soğukkanlı görünüyorlar ama enaz bizim kadar istiyorlar bence :)) Aslında öyle olmak lazım,baksana böle zaman geçmiyo :S senin az kaldı ama :))

ee kadınız işte canım duygular hep ortada,dediğin gibi onlar daha soğukkanlı görünüyorlar ama enaz bizim kadar istiyorlar bence :)) Aslında öyle olmak lazım,baksana böle zaman geçmiyo :S senin az kaldı ama :))

cnm bı yazı yazdım okudun mu o yazıyı ya 4. sayfada yada 5.sayfada olması lazım bı okur musun..ben acıkcası bazı belırtılerı yasıyorum. 4 aydır denıyoruz olmassa olmaz dedım hep ılk defa bu ay noluyor yoksa dedım ondada hemen kontrole gıttım doktorda oyle dıyınce ben bı umıtlendım bı umıtlendım ama dusunuyorum doktorum cok erken bazı seylerı soyledı nerden anladı acaba boyle kanıyı cıkardı sasırdım.bır kac belırtım olmasa suphelenmıcem ama dıyorum pskılojık mı acaba dıye umıdım bır anda gıdıyor..o yazımı okuyup bana cvp verır mısın

'''Sen bolee kafana takarsann işimiz var senle o hooooo ''' klasik tepkiler :27:

Bu kocişlerin tepkşleri yokmuuu bizi sakinleştirmek yerine sinirlerimi dahada tavana fırlatıoo :9:

'''Sen bolee kafana takarsann işimiz var senle o hooooo ''' klasik tepkiler :27:

Bu kocişlerin tepkşleri yokmuuu bizi sakinleştirmek yerine sinirlerimi dahada tavana fırlatıoo :9:

bero cnm harıkasın aynen benm esımde oyle dıyor yazıyı okuyunca karnım catladı gulmekten tıpkısını yazmıssın.

bız bayanlar aynıyız tum erkeklerde bu konuda aynı galıba.
bı ara kadınlar formunda takılıyorum yıne aldı pc yı baktı okudu dedıkı demekkı senın gıbı cok varmıs dedı.sız bayanlar hepınız aynıymısınız bı tek benımkı mı boyle dıyordum dıyınce gulmekten alıkoyamadım..
artık bellı etmıyorum ama bana ıkı gundur doktora randevun ne zmndı dıyede soruyor,sanırım oda dort gozle beklıyor bunu

bero cnm harıkasın aynen benm esımde oyle dıyor yazıyı okuyunca karnım catladı gulmekten tıpkısını yazmıssın.

bız bayanlar aynıyız tum erkeklerde bu konuda aynı galıba.
bı ara kadınlar formunda takılıyorum yıne aldı pc yı baktı okudu dedıkı demekkı senın gıbı cok varmıs dedı.sız bayanlar hepınız aynıymısınız bı tek benımkı mı boyle dıyordum dıyınce gulmekten alıkoyamadım..
artık bellı etmıyorum ama bana ıkı gundur doktora randevun ne zmndı dıyede soruyor,sanırım oda dort gozle beklıyor bunu

Ahahahah :9: al bendeede om kadar güldüm valla
Tepkiler aynı :9:
Benimkide ps yi elimden aldı ve aynı tepkiyi verdii şaka gibii
Girdiğim zamnda sen yine oraya mmı girdin çık kafanı karıştırma ookuma ve ya okuduklarını bana soleme :1:
Bizim gibi doruklarda yaşamasalarda onlar da istiolar tabiki .

Ahahahah :9: al bendeede om kadar güldüm valla
Tepkiler aynı :9:
Benimkide ps yi elimden aldı ve aynı tepkiyi verdii şaka gibii
Girdiğim zamnda sen yine oraya mmı girdin çık kafanı karıştırma ookuma ve ya okuduklarını bana soleme :1:
Bizim gibi doruklarda yaşamasalarda onlar da istiolar tabiki .

banada aynı seyı soyluyor aldatılanlar vs detlerını yazıyor ya bazen bakıyorum kafanı bulandırma okuyup okuyup bana sarmada dıyor sonra.
bırde bır sorun yasasak ac kadınlar klubunu topık ac sor bakalım benı mı senı mı haklı bulucaklar dıyor bunlar var ya az anasının koru degıl

Back
X