evli mutlu??

ben aşkımla evlendim çok şükür çok mutluyum kesinlikle aşk evliliği tabi mantığında doğrulayacak sevdiğin adamı

mutluluk nedir? yolun sonu mu? yoksa o yolda yürürken iyisiyle kotüsüyle yaşadıklarımız mı?
yani her ne olursa olsun süreçten bir şeyler çıkarabilmek mi?

bütün duyulara ve akla hitap eden birisi ancak yolun tamamını mutlulukla geçirmemizi sağlar.

Aski sectim. Deli gibi asik oldum. Hic mantik olamayan biriyle evlendim. Suan evliligim tartismali ilerliyor. Ama hersey degerdi tutkuku ask. Omurumde yasamadim demeyecegim sey benim icin. Hiv bisey yerini dolduramaz askin.. Gorucu usulunde istesende o kadar ask besleyemezsin.tutkulu bir ask olmaz. Ama anlasmali sade bi hayatın olur. Derdi az kavgasi az adi uzerinde.mantiken.uymussunuz. Tum yasadkklarima ragmen yine ask.evliligi yapardim. Cok asik olmak ve sana.cok asik olunmazi hic bkseye deisilmez.

evliyim, mutluyum, aşığım
hem aşığım hem de mantığıma uygun bir eşe sahibim..şükürler olsun ki..

Bende evliyim çokta mutluyum Allahıma çok şükür.
Mantık evliliği yaptım aşık değildim ama eşimi çok seviyordum, evlendikten sonra da daha çok sevdim.
Eşimde beni çok seviyor yuvarlanıp gidiyoruz

aşk evliliği yapmıştım güya ama, sadece ben seviyordum.
Bitti.
Şimdi ise karşılıklı aşkın olduğu mantığıma da uyan bir evlilik yapmak istiyorum.
Ne mantık eksik olsun ne de aşkımız.

ister aşk olsun ister mantık.. ikisinden biri eksik olsaydı evlenmezdim...
aşık olduğumda gözüm hiçbişeyi görmeyenlerden değilim çok şükür.. mantığı da katarım yanına.. sadece sevgi ile olmuyo hiçbir şey...
sadece mantık olup da sevgi olmazsa o da ayrı bi zor.. bi ömür geçireceğin adama bişeyler hissetmeden evlilik olmaz...
çok şükür ki, sevdiğim insan mantığıma da uydu...
öyle evleneceğim adama kör kütük aşık olmalıyım diye düşünmedim hiç bi zaman..
veya ailem onaylasın durumu ii olsun sevmesem de olur mantığı ile yaklaşmadım...
evliyim seviyorum aklımda keşke dediğim hiçbişey yok çok şükür...

eşimle nerdeyse 11 yıldır beraberiz 16 aydırda evliyiz bebek bekliyoruz şükür mutluyuz Allah daim etsin, mantık ve aşkın birbirini dengelemesinden yanayım biri diğerine tercih edilecek şeyler değil bence bu iki kavram, gönlüne yatanı aklında desteklicek biri olmazsa kötü, ziyan olursun

Evliligi ne dıs gorunuse bakıp bir anlık begenmeyle aska indirgeyecek kadar basite aldım nede sadece mantık olsun diye matematik hesabı yapar gibi duygusuzluktan arındırdım....Evlilik cok kutsal birşeydi benim için...kendi inancıma gore hem bu dunyada kazanmalıydım hemde ahiretimi mahfetmeyecek biri olmalıydı..Rabbiminde emrettigi sekilde bir evliligim olmalıydı...once Allah korkusu olan birini aradım ben...tabikii kimsenin kalbini acıp bakamazsınız ama ben dualarımda bunu istedim...Rabbimde karsıma eşimi cıkardı..13 yıllık evliligimizde gecici maddi sıkıntı dısında hiçbirşey cekmedim...eşimin daha bana sesini yuksellttigini gormedim..herkonuda bensiz karar almaz...calışmak istedim arkamda oldu...okuyup yukslemek istedim arkamda oldu..oglumu buyuturken oda benle beraber oldu..oyle arkadas cevresiymiş gezmeymiş tozmaymıs hiç sevmez...gezeceksek beraber gezeriz...alışverişse beraber...şimdi ikinci cocugumuz olcak inş...o benden hevesli....bana 9 aydır iş yaptırmadı...Ailesinden de cok memnunum..hiçbir eziyetlerini gormedim...Rabbim gercekten Allahtan korkup eşini Allahın bir emaneti olarak gorenlerden nasip etsin..bence duanızı boyle dileyin...askmıs paraymıs pulmus hepsi hikaye...Bir erkek zinadan sadece Allahtan korkuyorsa uzak duruyor...işte goruyoruz bu formda..aşık olmus hatta kaçmıs sonrada birsene gecmeden aldatılmıs..neden acaba...hep dusunurum...dunyanın enguzel kadını olsanız en bakımlısı olsanız aldatmanın gunahına inanan bir eşiniz yoksa nafile..hiçbirşey yapamazssınız...Rabbim kimseyi nefsine uydurmasın tabikiii...

mantıklı bir aşkı seçtim:) mutluyum 4yıllık evliyim:) 6 ay flirt 6 ay nişanlılık

Ne güzel ya maşallah ben çok özeniyorum böyle sevgililik dönemi çok uzun böyle nebiliym 2 sene ve üstü sürmeden evlenenlere .
Bizim 2 sene 3 ay bitecek hala evlenemiyoruz gerçi zaten birbirimizden uzaktayız şuanda şartlardan dolayı konuşamıyoruz haberleşemiyoruz bile . beklememiz gereken bi 8 ay falan daha var önümüzde . Ne diyim hayırlısı olsun .. Allah bol mutluluk versin size de . Darısı başıma inşallah .

Konu sahibinin konusuna cevap vermek isterdim ama evli olmaıdğm için bilmiyorum tabi :) Ama ilişkiye şöyle başladım arkadaştık ve mantığımla hareket ettim sadece hoşlanmıştm davranışları da bana mantıklı geldi kişiliği doğruydu ve başladık .. Sonradan birbirimizle vakit geçirdikçe sevgi çoğaldı çok fazlalaştı şimdi ise çok seviyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
ask ve mantik ikiside olacak ama ask biraz daha agir basmali
yoksa zor yürür
sadece mantikla bir ömür geciremezsin ask sart

deli gibi sevdiğim adamla evlendim ve çok çok mutluyum Allah bozmasıın.. Mantık kısmını hiç düşünmemiştim ancak evlendikten sonra aynı zamanda çokta mantıklı bir karar vermiş olduğumu gördümm :)

Evliyim ve mutluyum
Mantıkla kocamannn bir sevginin karşımından oluşan bir evlilik bizim ki.

6. yılımızdayız eşime hala aşığım.. we çocuklarımla beraber çok mutluyuzzzzz

Kocam türkiyenin sayılı zenginlerindendi ,cazip geldi benden 22 yaş büyük evlendim:)
şaka şaka bişeyi yok yazık, 8 yılı devirdik,deli aşık olarak evlendik ,eh mutluyuz allaha şükür

5 sene flört ettik şuan resmi olarak 1.5 senelik evliyiz (nikamız 1 sene önce kıyılmıştı)
toplamda 6.5 senedir deli gibi aşığımmm
evliyim mutluyum huzurluyum
onunda benimle aynı duygularda olduğuunu bilmek beni daha da mutlu ediyor
bizim ki engellenmeye çalışılmış bir aşk evliliğiydi ki sevgilim mantığıyla karar verince hem aşk hem mantık evliliği oldu
bin kere dünyaya gelsem bin kere kocacımı isterim

Evli...mutlu........çocuklu...
Rabbime binlerce şükür olsun çok mutluyum.1yaşında bir oğlum var kocamı ve oğlumu çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…