evli mutlu??

9,5 yıllık evliyiz, 16 yıldır beraberiz.
2 de çocuğumuz var.
7 yıllık flört dönemimizde eşimin canına okudum. :)
Her sınavı başarıyla geçti :)
Aşıktım, ama hiç bir zaman gözü kapalı kör bir aşık olmadım.
Mantıgım duygularımın önüne hiç bir zaman geçmedi...
Emin olduktan sonra da tamam dedim :)
Hala ilk günkü gibiyiz maşallah
Allah herkese nasip etsin...

Son düzenleme:
Malesef tam 7ci ayimizda ayrildik. severek evlenmistik ama olmadii yapamadik

Son düzenleme:
Evliyim mutluyum, mantığı seçtim doğru bi iş yaptığımı görünce aşık oldum

Evli ,mutsuz, huzursuz.Beni en iyi bunlar anlatıyor.4 yıllık çok büyük bir aşktan sonra evlendik.Aşkın gözümü ne kadar kör ettiğini sonradan fark ettim.Hatta gözümü açmaya çalışan arkadaşlarıma rağmen ne ben ondan vazgeçtim,ne o benden vazgeçti.Aslında olamayacağımız ortadaydı ama mantık bir yerden sonra benim için işlemez oldu.Ben de olsam ilk benden vazgeçmezdim tabi.Eşimin hep dediği gibi o değişmedi,ben değiştim.Artık mantıklı bakıyorum olaylara ,eskiden olduğu gibi onun her şeyde haklı olmadığını ,beni ne kadar kısıtladığını görüyorum ama geç kaldım maalesef.Ve mutlu evlilikleri kıskanıyorum elimde olmadan.Allah mutluluğunuzu,yuvanızı bozmasın.

suefsan ne güzel demişsin : Rabbim gercekten Allahtan korkup eşini Allahın bir emaneti olarak gorenlerden nasip etsin..bence duanızı boyle dileyin...askmıs paraymıs pulmus hepsi hikaye...
Çok güzel açıklamışsınız.Zaten erkeğin en büyük özelliği bence merhametli ve sevecen olması.Ben üstünüm davasını güdüyorsa bir erkek o evliliklerde sorunlar yaşanıyor.

Son düzenleme:
evli, mutlu, âşığım hamd olsun
mantık yaklaştırdı, kendine çekti; aşk evlendirdi

bence mantık. mantık aşkı doğuruyor ve mutluluğu getiriyor.
ama aşk her zaman mutluluk getirmiyor. burdan okuduğum kadarıyla :44:

Evliyim, Allah a şükür çok mutluyum, eşimi çok seviyorum
Mantıklı bi aşk evliliği yaptım, kalbim de beynim de aynı adamı seçti :) Allah a çok şükür bizi birbirimize nasip etmiş :)

elhamdullah bınlerce sukurler olsun rabbıme evlıyım mutluyum 3 bucuk senedır bereberız hala esımı gordukce heycanlanıyorum ılkgunku gıbıyız sevgımız gıtkkce cogalıyor boyle bı eşım oldugu ıcın cok sanslıyım ıyıkı tanıdım esımı ınsallah bıde bebegımız olur hayırlısıyla

deli gibi aşık oldum gözüm kimseyi görmedi ki ben çok maymun iştahlı biriydim eşimden önceki kişilerin bir yanlışını görsem hemen soğurdum ama eşimde öyle olmadı... tabi aşktan sonra mantıkta girdi işler ciddiye binince çünkü hayatta sadece duygularıyla hareket eden bir insan olmadım hiçbir zaman... mantık denilince akla şu geliyor kimi insanlarda aman parası olsun beni rahat ettirsin gerisi nasıl olsa gelir aşık olurum ben hayır efendim karakteri düşük insanların yapacağı iştir bu. ben eşimde evine bağlılığını gördüm sorumluluk alabildiğini küçük yaşlardan beri kendi ayakları üzerinde durabildiğini gördüm ve mantık anlamında bunlar yeterdi bana... çok şükür şimdi zorlanıyoruz belki ama ikimizde çalışarak çok güzel geçiniyoruz arada tartışmalar oluyor ama onlarda evliliğin tuzu biberi biberden bazen ağzım yanıp şikayet ediyorum ama eşim saolsun dengeyi kurmayda biliyor...

hem aşk hem mantıktı aslında...
mutluluktan uçmuyorum ama kötüde denemez bu aralar..
ileride ne olur bilinmez tabi...

Çok şükür mutluyum.
Çok severek mantıklı bir karar alarak evlendim,1 ay sonra 7 yılımız dolacak Allah'ın izniyle.
Hayatımda beni en çok mutsuz eden şey kızımı bırakıyor olmak.

Son düzenleme:
Herşey mikemmel diyemeyeceğim ben

Ancak karşılıklı saygı ve sevgi varsa
Sorunlar konuşulup, çözüme ulaştırmaya çalışılıyorsa
İyi giden bi evliliğe sahibim diyebilirim şu an
İleride ne olur bilemeyiz tabi ki..

Allah herkesin hanesine huzur versin
Darısı başına Sisimel, merak etme her evlilik berbat gidecek diye birşey yok
Ama aşk mı mantık mı diye sormuşsun ya
Her ikisine de uymalı sevdiğin insan
Ne kör kütük aşık, ne de sadece mantıkla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…