- 2 Temmuz 2015
- 126
- 97
- 48
- 39
- Konu Sahibi rosalinda23
-
son cümleyi beğenmedim hiç ne demek ya küçük gelin alalım dediler demek böyle olsa bile adam susar bişey demez içine sinmediyse bekle derim iyice tart biç önemli olan erken yada geç evlenmek değil doğru kişiyi bulmaktır.Arkadaslar bir talibim var ben hemsireyim kendisi infaz koruma memuru.1 ay felandir gorusuyoruz ama kafama takilan soru isaretlerine artik cvp bulamayip tam biseyleri ciddiyete dokme konusunda cok caresiz kalinca buraya konu acip fikir toplamak istedim nolur ciddi cvplar yazin kararima tecrubelerinizle destek olun.Talibimin meslegine karsi bi antipatim var yani ne meslek olursa olsun ama bu meslekte olmasaydi diyorum hep nolur yanlis anlamayin cevremizin de bakis acisi yok hep zalimler falan filan diye boyle oldum.Ikincisi kendisiyle ciddi planlar yapmaya calisinca mesela biz dugunumuzu esyalarimizi ev olayini nasil yapariz neyle yapariz falan filan olunca kendisi bilmiyorum borcla felan heralde diyo yani ailesinin destegi hic olmicakmis bize.Ev alamam kirada oturur duruma gore karar veririz diyo.Ailem olgun gelinden ziyade kucuk yastan kiz bulalim sana dediler ama ben istemedim diyo guva daha iyi huylarina girermiş ya napicagimi sasirdim nolur bu saydiklarima tek tek nasil bakiyosunuz cevaplamanizi ve bana gercek dusuncelerinizi yazip aydinlatin beni caresizim
son cümleyi beğenmedim hiç ne demek ya küçük gelin alalım dediler demek böyle olsa bile adam susar bişey demez içine sinmediyse bekle derim iyice tart biç önemli olan erken yada geç evlenmek değil doğru kişiyi bulmaktır.
üzülme canm o şerefsiz o parayın hayrını görmez aksine malıyla başı belaya girir şerefsiz erkek çok rabbim bundn sonra yüzünü güldürür inşllh cnm üzülmeMaddiyata gelince benimde evlenince hicbirseyim yoktu eski esyalarla dugun yapip evlendik kaplumbaga gibi evim sirtimda dolastim yillardir 8 yillik evlilikte 10 defa ev degistirdim yeri geldi hamileyken yeri geldi bebeklerim varken sadece ev alip satarak para kaznip ev sahibi olalim diye yaptimda 8 ay once dublex daire aldik araba aldik ama hepsini alincada beni ortada birakti butun mal varligini baskasina devretmis bosanirken bak bile iddia edemiycem allah zorsun hakkimi seninkide parayi bulunca iki gun sonra biyerleri kalkanlardan cukmaz insallah
Sagol canim rabbim kimsenin hakkini kimsede birakmaz elbet er yada gec cikar ama ben en kisa zamanda ciksin istiyorum icimdeki ates baska türlü sönmez cunkiüzülme canm o şerefsiz o parayın hayrını görmez aksine malıyla başı belaya girir şerefsiz erkek çok rabbim bundn sonra yüzünü güldürür inşllh cnm üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?