Ben bir şeyi çok merak ettim. "Borçla eşya alacak bir adama sesimin çıkmamasını istemiyorum" ne demektir? Neden her şeyi karşı taraftan bekliyorsunuz ki? Bu adamı sevmedim evet, ama parası olmadığı için değil. Sorumluluk sahibi olmadığı, problemlerle başa çıkacak gücü olmadığı için, bir aile babası olmaya uygun görmüyorum, bu da zaten çok net kendisinin belli ettiği bir şey. Bir insanın parası olmayabilir, mühim olan, çalışkan olması ve amaçları uğruna sizinle birlikte çabalamasıdır. Ben 5 yıllık evliyim, öncesinde de 8 yıl flört ettik kocamla. Flört ettiğimiz zamanlarda ne ben onun maddi durumuna laf ettim ya da ayy fakir diye düşündüm, ne de o benim yaşam tarzıma bi şey dedi. Biraz zor bir adamdı düşünceleri sabitti ama zamanla onu değiştirip, kendi kültürüme yakın hale getirebildim. Evlenirken de ne ailelerimizden destek aldık, ne de birikimimiz vardı. Sadece neyi nası yaparız diye düşünerek, nişandan hemen sonra eşyaları taksitle almaya başladık. 1 yıl nişanlı kaldık ve evlenirken 1 lira bile borcumuz yoktu. Yani iki tarafta çalışırsa, düzenli olarak evlilikleri için para harcarlarsa hiç bi sorun göremiyorum ben. 1 ay da kesinlikle çok çok kısa bi süre. Tahminimce siz bu adamı sevmiyosunuz zaten, sadece son şansım diye düşünüyosunuz ve bu çok yanlış bi fikir.
Güzel bi söz var, sizinle de paylaşayım. Görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler..