- Konu Sahibi bilgilitugba
eskişehir her türlü soğuk olur ki evi beğendk ama masrafı çok olmayaydı iyiydi![]()
evımı yaptıran bırı olarak ben harcadım
eskısehır soguk burası ektra soguk olur ısıtamazsın son ayarda yaksan da hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskişehir her türlü soğuk olur ki evi beğendk ama masrafı çok olmayaydı iyiydi![]()
off off...........evımı yaptıran bırı olarak ben harcadım
eskısehır soguk burası ektra soguk olur ısıtamazsın son ayarda yaksan da hayırlısı
off off...........
güney cephesi tabikide ekvator sıcaklığı hihihigecen bende eskı konularıma bakarsan cephesı ne olsun dıye konu actım eve güney doguya karar verdık :) eskı konularımdan bakabılrısn
ayyyy o evi aldın mı yoksaaaaaaaaaaaaaaaaa :)gecen bende eskı konularıma bakarsan cephesı ne olsun dıye konu actım eve güney doguya karar verdık :) eskı konularımdan bakabılrısn
güney cephesi tabikide ekvator sıcaklığı hihihi![]()
meraba kızlar bir link vericem size kabataslak bir fiyat istiyorum sizden bu evin içini komple değiştiricez dolabindan yerlere kadar sizce buna ne kadar bütçe gerek ? Bizim olacak inşallah o yüzden merak ediyorum ama tasarımlar on numara olacak yaa ayyyyy aşkımı seviyooooooommmm
http://www.milliyetemlak.com/ilandetay/49949-802/foto/kod-128-ihlamurkent-mustakil-dubleks?photoid=2
çok güzelmiş gerçekten:)suankı evımız mustakıl oldugu ıcın apt daıresı bakıoz suanda o eve karar verdık ama hala arıyoruz bı tane daha bulduk
canım 30 bınle hallede bılırsen ne mutlu cok ıs gerektırdıgını dusunuyorum
benim hala umudum var:d
çok güzelmiş gerçekten:)
farkındayız ama ev satıldı biz zaten 2sene sonra içersinde olucaz inş ailesi açıkta kalmamsı açısından bütçeye uyan bu şuan eğer boyle yapmazsk biz alamicaz açıkta kalıcaz en azından dubleks bakıyoruz off bilemiyorum yazdan sonra onlan taşınması gerekEski ev alip tadilat yapmaktansa yeni ev almak hep mantikli gelmistir bana.eski evler hem daha riskli.su acidan,simdi yeni insaat yapilacagi zaman bir suru sey istiyorlar depreme dayanikli olmasi,kullanilan malzeme kriteri gibi.bence ilk bu sartlari arayin ev alirken.
tadilatına daha var bebeğim ya hem belli dğeil buranın olacağı :)hayırlısı canım butcenız varsa ne mutlu kocaman bır evın olacak tadılatların bıtınce tadılatdan sonra resımlerını merakla beklıyoruz![]()
nasıl yani eşiniz ?guzel de bılmıyorum para bende degıl :)))) son soz soleyemıorm fıkrım harıcınde pek
yanı oranın fıyatı ıyı
Neden bu ev?
Hani ekstra bir özelliği mi var ki nisanlin çok beğenmiş ya da heveslenmis?
Bana bu evi al yaptir deseler bir 30 40 bin harcarim..
Paranizin üstüne bu miktari koysaniz daha guEl bir ev bulunur mantikli olur...
farkındayız ama ev satıldı biz zaten 2sene sonra içersinde olucaz inş ailesi açıkta kalmamsı açısından bütçeye uyan bu şuan eğer boyle yapmazsk biz alamicaz açıkta kalıcaz en azından dubleks bakıyoruz off bilemiyorum yazdan sonra onlan taşınması gerek![]()
evi alıcaz 2 yıl içersinde tasarlicaz zaten evki bana bırakıyo ama bütçe önemli tabi teşekkür ederz ki bizde çok beğendik :)200 de harcarsin 30 da sana kalmis. Askinin tasarimkarina bagli. Onlari yaparken hesaplamis olmaniz lazim.
Soyle bir 100bin harcasan guzel bir sey cikar. Hem bahceli dubleks begendim.. gule gule oturun..