evli olan ablalarım yada arkadaşlarım şu eve bir bakar mısınız ?

50binden aşağı bir miktar tutacağını hiç sanmıyorum açıkçası..
Çok masraflı olur tadilatı ve sizi çok sıkıntıya sokar..
Ben olsam,gerekirse beklerdim başka bir ev bulurdum tadilat gerektirmeyen..
İnşallah gönlünüze göre olur her şey. :97:

Evlenince ailesiyle beraber mi yasayacaksin o yüzden anlamadigm.için soruyorum da..

Bahçesi dişi güzel.. Ama.içi sizi biraz ugrastirir
yok canım altlı üstlü düşünüyoruz hepimiz normalde istanbuldayız halen öyle ama eskişehire taşınacağız inş bende orda yabancı kalmak istemiyorum ve aysel annem bitane şekercikim benim :nazar: hepsi bu yzden

50binden aşağı bir miktar tutacağını hiç sanmıyorum açıkçası..
Çok masraflı olur tadilatı ve sizi çok sıkıntıya sokar..
Ben olsam,gerekirse beklerdim başka bir ev bulurdum tadilat gerektirmeyen..
İnşallah gönlünüze göre olur her şey. :97:

ama şuan başlamamız lazım 2 yılımız var da içini tamamlamak için olsun teşekkürler :)

ne ara ailesiyle tanıştında, kendi aileni tanıştırdın da, karar verdiniz de... kendinize ev bakıyorsunuz
neyse :ssz:

ne ara ailesiyle tanıştında, kendi aileni tanıştırdın da, karar verdiniz de... kendinize ev bakıyorsunuz
neyse :ssz:
ailesiyle tanışalı yıllar oldu ailem bu yaz tanıyacaklar inş bizde göze girmek için evi şimdiden ayarlamaya çalışıyoruz anladın mı canım

Evin fiyatı 90 bin, bunun yerine hiç uğraşmadan 150 bine çok güzel ve uğraşmayacagınız bir ev alabilirsiniz. Biz şimdi bu şekilde kelepir alıp zaman içerisinde yavaş yavaş içini yapıcaz diyorsanız, en az 50 bini gözden çıkarmanız lazım. Tabi bulunduğunuz şehirin fiyatları nasıl bilemem. İstanbul'da erikli su 9 tl başka bir şehirde 6 tl misali :)

yok canım altlı üstlü düşünüyoruz hepimiz normalde istanbuldayız halen öyle ama eskişehire taşınacağız inş bende orda yabancı kalmak istemiyorum ve aysel annem bitane şekercikim benim :nazar: hepsi bu yzden
inşaallah evlendikten sonrada böyle düşünürsünüz ne kadar iyi olrsanız olun ev ev üstüne olmuyo aynı sokak aynı mahalle hatta hiç olmazsa aynı bina farlı daire tercih edin.... hayatın gerçekleri çook başka

Özellikle mutfak ve banyonun değişmesi gerekiyor bence. Piyasasi nedir bilemiyorum ama en az bi 30 bin gider heralde evi içine :/

inşaallah evlendikten sonrada böyle düşünürsünüz ne kadar iyi olrsanız olun ev ev üstüne olmuyo aynı sokak aynı mahalle hatta hiç olmazsa aynı bina farlı daire tercih edin.... hayatın gerçekleri çook başka
farklı daireler ztn umarm hep böyle gderz

Evin fiyatı 90 bin, bunun yerine hiç uğraşmadan 150 bine çok güzel ve uğraşmayacagınız bir ev alabilirsiniz. Biz şimdi bu şekilde kelepir alıp zaman içerisinde yavaş yavaş içini yapıcaz diyorsanız, en az 50 bini gözden çıkarmanız lazım. Tabi bulunduğunuz şehirin fiyatları nasıl bilemem. İstanbul'da erikli su 9 tl başka bir şehirde 6 tl misali :)
2 yıl sonra evliliğimiz inş o zmna kdr baya yol alırız ya Allahın izniyle :)

yakın arkadaşım yazın 2 oda 1 salon evi yaptırdı. Sadece evin 4 duvarı ve kaba sıvası vardı. 30000 i geçti yaptıkları masraf. Ki odalar çok büyük değil. Hattaı küçük sayılır. Ve lükse kaçılmadı hiç. Bu ev daha büyük gözüküyor. 50 000 kesin gider. Yani yeni ev almak daha mantıklı gibi geliyor.

yakın arkadaşım yazın 2 oda 1 salon evi yaptırdı. Sadece evin 4 duvarı ve kaba sıvası vardı. 30000 i geçti yaptıkları masraf. Ki odalar çok büyük değil. Hattaı küçük sayılır. Ve lükse kaçılmadı hiç. Bu ev daha büyük gözüküyor. 50 000 kesin gider. Yani yeni ev almak daha mantıklı gibi geliyor.
bizde öyle olsun isteriz ama amkanlar zmnla içini yapacağımız için

bizde öyle olsun isteriz ama amkanlar zmnla içini yapacağımız için

allah kolaylık versin inşallah gönlünüze göre olur herşey. parça parça yapacağınız masrafları bi kenarda biriktirseniz zamanı gelince toplu paranız olur ve şimdiki peşinatınızla birleştirip daha iyi ve karlı bir ev alabilir gibi görünüyo anlattığınıza göre. hesabınızı iyice düşünün tabi yine. durumunuzu siz biliyorsunuz sonuçta. rabbim gönlünüzden geçenden çok daha iyisini nasip eder inşallah.

50bin kesin..
Üzeri tamamen zevkine kalmış canım..
Azla buzla adam olmaz. Ama müstakil evleri çok severim ben. :nazar:

ailen üniversite okumanı heves ediyor sen evlilik hazırlığı içindesin. bari söyle insanlara yazık
gerçi buna da cevabın olur
bari kimliğini açık etmede kulaklarına gitmesin insanların

ev iyi ama çok masraflı olur herşeyi değiştirmek. yeni bir ev almak daha mantıklı olur bir de yeni evde bitmiş halini görüp beğenerek alırsınız öbür türlü yaptırmayla uğraşmak zor millet çakal olmuş zaten iyisini satıp kötüsünü getirip monte ediyorlar. bence yeni bir ev daha iyi olur ikiniz içinde kafanız rahat olur bu ev komple tadilata girse sonra eşyasıydı şusuydu busuydu derken elli bini bulur belki geçer bile

Müstakil ev hoş tabi ama arkadaşların da dediği gibi 50 ve üzeri masraf gerektireceğe benziyor.
İki yıl gibi bir vaktiniz varmış, belki o vakte kadar eve ayırabileceğiniz bütçe artar?

Back
X