evli olanlar yardım edin

billgel

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.564
7
683
İstanbul
ya ben evlenme üzere bi kızım ya normalde çok korkuyorum ilk geceden falan ama şimdi korkum biraz daha arttı ya ben lazer epilasyon yaptırıyorum genitale o malum yere geçende bi yerden duydum lazer ışını cinsel isteği azaltıomuymuş neymiş ve daha çok acı çekiomuşun ya sizce doğru mu aranızda yaptırıpda böyle bir sorun yaşayan var mı nolur yardımcı olun martta da düğünüm var ama korkuom bu yüzden senağlama

evli olanlar yardım edin..

konuyu buraya yazma gereği duydum ..

ah cnm benım yaa üzme kendini emin ol hiç bu kadar korktugun gibi degil yeterki kendini rahat bırak ve sıkma sanırım sevdıgınle evlenıyorsun bu ona acıkca soyle ve senı anlıcaktır umarım ve yardımcı olcaktır üzme kendini sonra cok gülçeksin bu düşüncelerine. lazer konusunda bi bilgim yok ama kulakdan dolma laflarla vakit geçirme canım relaxx relaxx sakinleş :))

çk teşekkür ederimm moral için inanın çok ihtiyacım vardı. evet sevdiğim insanla evlencem inşallah. umarım dediğiniz gibi olur...

canım korkulacak hç bir şey yok
sölene herşeye inanma
çünkü her insanın anatomisi farklıdır
kimisi çok acı çeker kimisi anlamaz bile
birazda o anki kafa ve ruh haliyle alakalı
sonuçda seni seven bi eş ile evleniyorsun sen nasılki onun acı çekmesini istemezsin
o da senin acı çekmeni istemicektir
ama düğün stresine baglı olumsuz durumlar olabilir
işte ona bişey diyemem bizzat ben yaşadım umarım sende sorun olmaz
lazer işine gelinca faydalı bişey oldugunu sanmıyorum
ama zararı ne boyuttadır onuda bilemem

teşekkür ediyorum ya lazeri araştırdım biraz zararıla karşılaşmadım ama son zamanda birinden duydum korkum arttı inş bişe olmaz

lazerle ilgili bir ara araştırma yaptım epey bir
ama böyle bir yan etki hiç duymamıştım
kulaktan dolma sözlere inanmayın
rahat olun zevkli birşey olmasa insanlar bu iş için
deli olmazlardı ne güzel birşey ya herşeyinle sevdiğine ait oluyorsun
başka bir problem olmadıktan sonra korkmakta neyin nesi.

canım bu kadar korkulcak bi olay yok ortada hem korkulcak bişey olsaydı millet kendi eşlerini aldatıp niye başkalarıyla beraber olmak istesin bide böyle düşün ve kendini teselli et epilasyon olayına gelince ni arkadaşım yaptırdı ve pişman oldu kızı mahvettiler 1 senedir çekiyo anlıcan tavsiye etmiyorum umarım herşey yolunda gider ama inan bana korkulcak kadar bi durum yok ortada

teşekkür ederim ama ben lazer yernden şikayetçi değilim tavsiye ile gittim arkadaşın o çok memnun kalmış ve bitio onun ki.. işte sadece sağlık yönünden korkuorum.. bu izah ettiğim yönden etkilerse kötü olur sonuçta hastalık değil ama bi evliliğin hasar görmesi olur.. korkuma korku katmıştı..

Back
X