Ya yazmiycam dedim tutamadim kendimi. Canim sen istersen onlarca bahane bul ama bize anlatma. Neyin ne oldugunu bilecek kadar tecrübe sahibiyiz. Serefi haysiyeti olmayan bir düzenbazin eline düsmüssün. Yok söyleymis yok böyleymis. Namaz kilmis hayirliymis, senle dalgasini geciyor da sen görmek istemiyorsun. Insanin bakisi yeter be uzaklastirmaya, defol git demeye. Pesimi birakmiyor, nereye dönsem karsimda... Savciliga bir sikayet dilekcesine bakar o is. Kücük degilsiniz ki canim artik. Aileme söyleyemem, niye? Siz de biliyorsunuz söylerseniz ne olur.
6 yillik evlilik ve bir cocuk var ortada. Bos ol mu demis karisina da dini nikah bitmis? Hemen size yapsin o zaman bir dini nikah, kullanmasi kolay oluyor.
Ya bir kerede buraya, evli erkek tarafindan kandirilan biri konu acsin rezil perisan ettim, insan icine cikamaz hale getirdim desin. Benim canimi yakti baska kizlarin da yakmasin diye herkese ne oldugunu gösterdim desin de icimizin yaglari erisin. Hala sevgi kelebegi kafasindasiniz.
Onu ben yaptım zamanında birine :) Anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getirdim beni kandırdığı için.Detayları vermeyim ama
evet rezil perişan ettim,ama esıne duyurmadan,ne gunahı var kadının.Üstelik hala saklıyordu serefsız ben ortaya cıkardım evlı
oldugunu,nüfus kütüğünü vs,sonrası klasık yalanlar...
Her ne kadar ayrı yasasalar da ,sonucta nıkahlı adam.Benım durum bıraz farklıydı ama yıne de nıkah vardı ve bana yalan söylenmişti.
Arkadasım sen de ınanma bu adı adama,bosanmasını falan da bekleme,isteme de bosanmasını.Zaten bosanacak olsaydı coktan
bosanırdı,bahanesı sen olma.Bırak ne halı varsa görsün.2 gunde unutursun merak etme,kandırılmıs oldugunu,ayrıca karısının da
kandırılmıs da oldugunu kendıne tekrar takrar hatırlat :) Yalancı bır adamla ne ısın olur?Tel nonu degıstır gerekırse ,ulasamasın
sana,ya da numarasını engelle.Ne hakkı var senı bu duruma düşürmeye ? Kendi kızına,kız kardesıne bırısı boyle davransa mutlu olur
mu acaba? Senın yapacagın derhal ıletısımını kesmen.En dogru yol bu.Hakkında hayırlısı olsun .