Evli olduğunu öğrendiğim bir erkeğe aşığım :(

Ya yazmiycam dedim tutamadim kendimi. Canim sen istersen onlarca bahane bul ama bize anlatma. Neyin ne oldugunu bilecek kadar tecrübe sahibiyiz. Serefi haysiyeti olmayan bir düzenbazin eline düsmüssün. Yok söyleymis yok böyleymis. Namaz kilmis hayirliymis, senle dalgasini geciyor da sen görmek istemiyorsun. Insanin bakisi yeter be uzaklastirmaya, defol git demeye. Pesimi birakmiyor, nereye dönsem karsimda... Savciliga bir sikayet dilekcesine bakar o is. Kücük degilsiniz ki canim artik. Aileme söyleyemem, niye? Siz de biliyorsunuz söylerseniz ne olur.

6 yillik evlilik ve bir cocuk var ortada. Bos ol mu demis karisina da dini nikah bitmis? Hemen size yapsin o zaman bir dini nikah, kullanmasi kolay oluyor.

Ya bir kerede buraya, evli erkek tarafindan kandirilan biri konu acsin rezil perisan ettim, insan icine cikamaz hale getirdim desin. Benim canimi yakti baska kizlarin da yakmasin diye herkese ne oldugunu gösterdim desin de icimizin yaglari erisin. Hala sevgi kelebegi kafasindasiniz.

Onu ben yaptım zamanında birine :) Anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getirdim beni kandırdığı için.Detayları vermeyim ama

evet rezil perişan ettim,ama esıne duyurmadan,ne gunahı var kadının.Üstelik hala saklıyordu serefsız ben ortaya cıkardım evlı

oldugunu,nüfus kütüğünü vs,sonrası klasık yalanlar...

Her ne kadar ayrı yasasalar da ,sonucta nıkahlı adam.Benım durum bıraz farklıydı ama yıne de nıkah vardı ve bana yalan söylenmişti.

Arkadasım sen de ınanma bu adı adama,bosanmasını falan da bekleme,isteme de bosanmasını.Zaten bosanacak olsaydı coktan

bosanırdı,bahanesı sen olma.Bırak ne halı varsa görsün.2 gunde unutursun merak etme,kandırılmıs oldugunu,ayrıca karısının da

kandırılmıs da oldugunu kendıne tekrar takrar hatırlat :) Yalancı bır adamla ne ısın olur?Tel nonu degıstır gerekırse ,ulasamasın

sana,ya da numarasını engelle.Ne hakkı var senı bu duruma düşürmeye ? Kendi kızına,kız kardesıne bırısı boyle davransa mutlu olur

mu acaba? Senın yapacagın derhal ıletısımını kesmen.En dogru yol bu.Hakkında hayırlısı olsun .

Ne kadar çok var bu zihniyetteki erkeklerden. benim de var böyle bir tanıdığım, akrabam. eşiyle iş nedeniyle ayrı yerde yaşıyor ve mecbur olmadıkça da eşiyle konuşup görüşmüyor sadece para gönderiyor. çocuklarıyla görüşüyor. asla boşanmayı düşünmüyor.başkalarıyla ilişkiler yaşıyor. birinden ayrılıyor bir başkasıyla başlıyor. 3-4 ay bir bayanla 1 sene başkasıyla ve çok da yalancı...ne kadar iğrenç. Arkadaşım, sen de, kaç bu bahsettiğin adamdan. aşktan ölen olmaz. eşine, çocuklarının annesine, faydası yok sana da bundan fayda olmaz. dengin olan birisi çıkacaktır karşına.

geçen cuma buluştuk çok ısrar etti anlatcakları olduğunu söledi bende bi arkadşımla gitim yanına bana önce kızcağım sonra sevinceğim bişy söyliycekmiş nese bende merak ettim.Bana çoçuğu olmadığını ayrılmak için böle yalan söledğini ama sonra benden vazgeçemedğini falan anlattı durdu yani ilşkinin en başından beri yalanlar var.

Neden eşinden soğudun dedğimde cinselliklleri bitmiş kadın bunu istmeiyomuş falan 2011den beri dr falan gitmişler ilaçlar haplar falan düzelme yokmuş sonra demişler psikoljik falan ama kadın yine uzaklaşmış en son yatakları ayrmışlar falan ve 1 yıldır kız izmirde bu yalovada yaşıyomş böle ben istemiyrm dedim buca yalandan sonra güvenemme dedim güvenceksin ben herşyi düzeltcem senden vazgeçmem diyip durdu yalovadaki işinden ayrıldı 3 gün önce ist.gelip burda çalşcakmş ramazandan sonrada burdan ev alcakmş falan güvenimi tekrar kazancakmş o kadar eminki kendinden görmeniz lazım beni çok sevdğini söyleyip durdu bütün gece.

geçen cuma buluştuk çok ısrar etti anlatcakları olduğunu söledi bende bi arkadşımla gitim yanına bana önce kızcağım sonra sevinceğim bişy söyliycekmiş nese bende merak ettim.Bana çoçuğu olmadığını ayrılmak için böle yalan söledğini ama sonra benden vazgeçemedğini falan anlattı durdu yani ilşkinin en başından beri yalanlar var.

Neden eşinden soğudun dedğimde cinselliklleri bitmiş kadın bunu istmeiyomuş falan 2011den beri dr falan gitmişler ilaçlar haplar falan düzelme yokmuş sonra demişler psikoljik falan ama kadın yine uzaklaşmış en son yatakları ayrmışlar falan ve 1 yıldır kız izmirde bu yalovada yaşıyomş böle ben istemiyrm dedim buca yalandan sonra güvenemme dedim güvenceksin ben herşyi düzeltcem senden vazgeçmem diyip durdu yalovadaki işinden ayrıldı 3 gün önce ist.gelip burda çalşcakmş ramazandan sonrada burdan ev alcakmş falan güvenimi tekrar kazancakmş o kadar eminki kendinden görmeniz lazım beni çok sevdğini söyleyip durdu bütün gece.

Boşan öyle gel deseydin

Yandın güzelim bu forumda bu kadınlar seni kesebilir doğrayabilir günah keçisi ilan edebilir sırf evli bir adamla farkında olmadan veya olarak birliktelik yaşadın diye... konu sayfalarca uzayıp gidebilir eleştirilere maruz kalabilirsin.

Neyse

Adam evli olsa da olmasada HİÇBİR KONUDA yalan söylememeli.. eğer biri seni bütün kalbiyle seviyorsa eğer sana hep gerçekleri söyler. Yüzüne baktığı ilk andan itibaren. sadece yalancı olduğu için terketmelisin evli diye değil. Sen sevgine gururuna yüreğine yalanı hakketti diyorsan o başka!!!

böyle düşünmene üzüldüm.... iste toplum ilşkilerının koptuğu nokta ne dıyelım... adamın karısı var bosanmamıs... ahhhh git bırlıkte ol kuma ol... senıde aldatsın kandırsınmı dıyelım... eger farkındaysan burda elestırılen yada uyarı yapılan hersey ahlak çercevesı içinde... tabı bu olay senın yada senın gıbı savunanların basına gelene dek kadının özgür secımı... kımsenın hayatı kımseyı ılgılendırmez... yada kımsenın bacak arası kımseyı enterese etmez olarak aklıcak... ama yıne söylüyorum allh korusun sen yada çocukların böle bişeye maruz kalsa emınım dünyayı yıkarsın... tamam boşanmış olanı lafımız yok ama bu kızada yazık ya....

inanamıyorum ya. hayatım sen kandırılmak istiyosun. EVET SEN KENDİNİ KANDIRIYOSUN.
bi düşün bakalım arkadaşın geldi sana böyle birşey anlattı. ne düşünürsün. amma da saf kız nasıl kandırmış adam diye düşünmez misin?

niye kendini böyle bir şeyin içine itiyosun? annen baban duysa incinmez mi?

yarın birgün eşi öğrense gelip kapınıza dayansa, babana kızınızı eşimden uzak tutun dese ne yapıcaksın?

evlenip boşanmak ayıp değil günah değil! niye boşanmadan başka bir kızla ilişki arayaşına girmiş? sırf bu olay bile bu adamın karaktersiz olduğunu göstermiyo mu?

üstelik senden ayrılmak için çocuk olduğu yalanını söylediğini itiraf etmiş kendi ağzıyla. demek ki en başta amacı seninle vakit geçirip bırakmakmış.

aman neyse ben buraya destan da yazsam sen bildiğini okuyacaksın. senin gibi saf kızlarımız oldukça biz daha çok gözyaşı üzüntü okuruz bu forumda.

inanamıyorum ya. hayatım sen kandırılmak istiyosun. EVET SEN KENDİNİ KANDIRIYOSUN.
bi düşün bakalım arkadaşın geldi sana böyle birşey anlattı. ne düşünürsün. amma da saf kız nasıl kandırmış adam diye düşünmez misin?

niye kendini böyle bir şeyin içine itiyosun? annen baban duysa incinmez mi?

yarın birgün eşi öğrense gelip kapınıza dayansa, babana kızınızı eşimden uzak tutun dese ne yapıcaksın?

evlenip boşanmak ayıp değil günah değil! niye boşanmadan başka bir kızla ilişki arayaşına girmiş? sırf bu olay bile bu adamın karaktersiz olduğunu göstermiyo mu?

üstelik senden ayrılmak için çocuk olduğu yalanını söylediğini itiraf etmiş kendi ağzıyla. demek ki en başta amacı seninle vakit geçirip bırakmakmış.

aman neyse ben buraya destan da yazsam sen bildiğini okuyacaksın. senin gibi saf kızlarımız oldukça biz daha çok gözyaşı üzüntü okuruz bu forumda.

"evlenip boşanmak ayıp değil günah değil! niye boşanmadan başka bir kızla ilişki arayaşına girmiş? sırf bu olay bile bu adamın karaktersiz olduğunu göstermiyo mu?" çok doğru söylüyorsunuz. arkadaşımız, mesajınızı birkaç defa okur umarım :16:

kızlarrr Acil yardım bekliyorum sizden...

En başından başlıyım anlatmaya çok mutlu olduğum hatta fazlasıyla mutlu oldğum bi ilşkim vardı. O beni ben onu çok seviyodum hep diyodum masallardaki gbi rüya gbi bi ilşki nazara gelmesinden çok korkuyodum o kadar çok konuşuyo mesjlaşıyorduk ki başka biri olduğunu aklımın ucundan geçirmezdim ben istanbuldaydım o yalovada ama devamlı telle yada hafta sonlrı görüşüyoduk...
Ve sonunda rüya gbi olan herşey kabusa dönmüştü geçtğimiz hafta sonu öle facesine bakrken birnin profili dikkatimi çekti ve baktım evli olduğu eşi elim ayağm ttiremeye başladı tam o sırada o aradı ve evli olmadğını açıklayacğnı söledi bekledi aradı tekrar 4 yıllık evliymiş ama 1 yıldır ayrı yaşıyolarmış kadın izmirde o burda ve bi oğlu varmış 2 tarafında ailesi tutucu olduğu için boşanmamşlar ve o evi bırakıp babasıyla yaşamaya başlamş beni kaybetmekten korkutüğu için söylemeyemiş bu durumu beni çok sevdğini bana aşık oldğunu bi yol bulcağını bensiz yapamıycağını gerekirse herşeyi herkesi karşısına alcağını söylyor inanın ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen :((

evli olduğu kadının profil resminde kocasına dair birşeyi var mı ? birde hala profilinde olması çok tuhaf değil mi ?

ortaya çıkmasaydı büyük ihtimal hiçbir zaman evli olduğunu açıklayamayacaktı sen evlilik düşünmeye başladığın dönemlerde de uzatıcaktı durumu.ama şanslısın Rabbim sana neyin ne olduğunu göstermiş.

Sen hiç tv izlemedin mi
Hep bu yalan söylenir
Ayrı yaşıyoruz, boşanacaz vs.
Ama boşanmazlar

Sen 2.kadın olmayı kabul ediyosan devam edebilirsin.

Icindeki ask denen o duyguyu bastir ve onsuz daha mutlu bi yola cik ve sakin inanma beynin hayir der kalbine söz geciremezsin ama gercekten degen insanlara kullan bu huyunu yalanla baslayan bir iliskiye gele o insana asla kullnip kendini bitirme

haklısınız ben haksızsınız demiyorum zaten öğrendikten sonra herşeyide bitrdim kafamda. Siz yani aranızda bazıları beni ordan çok kötü göryo yuva yıkan biri olarak özellikle evliler çünkü kendi başına gelmesinden korkuyolar haklı olarak bende korkardım böle bişyden tamam onun yaptığı doğru bişy değil hatta başından sonuna kadar yanlış biri fakat benm haberim yoktu hiç bişy faceden şans eseri kadının profilini gördüm sadece ellerinin oldğu yüzüklü bi foto var o kadar.

O gün buluştuk herşeyi anlttı bu saaten sonra artık yalan söyliycek bişy kalmadı zaten yakın akrabaları dışında herkes iş için yalovaya geldğini biliyomuş babasından korkuyomş falan 6 yıldır evliymiş annesini kaybettikten 5 AY SONRA bu kızla evlenmiş 21 yaşında çok zor bi durumdaydım falan diyo kendimi boşlukta hissettim fALN ondan hemen evlenmiş.Bana aşık olmuş böle bİŞY TAHMİN etmiyomuş huzurluyum ben diyo yanında kimsele olmadğm kadar falan olanlar bunlar bana anlattığı hepsi bu şuanki eşiyle sadeece 10 15 günde 1 konuşyomş oda eşi genelde para için arıyomuş bunu falan öle yanımda da konuştular gayet resmi bi şekilde ne bilim böle işte

haklısınız ben haksızsınız demiyorum zaten öğrendikten sonra herşeyide bitrdim kafamda. Siz yani aranızda bazıları beni ordan çok kötü göryo yuva yıkan biri olarak özellikle evliler çünkü kendi başına gelmesinden korkuyolar haklı olarak bende korkardım böle bişyden tamam onun yaptığı doğru bişy değil hatta başından sonuna kadar yanlış biri fakat benm haberim yoktu hiç bişy faceden şans eseri kadının profilini gördüm sadece ellerinin oldğu yüzüklü bi foto var o kadar.

O gün buluştuk herşeyi anlttı bu saaten sonra artık yalan söyliycek bişy kalmadı zaten yakın akrabaları dışında herkes iş için yalovaya geldğini biliyomuş babasından korkuyomş falan 6 yıldır evliymiş annesini kaybettikten 5 AY SONRA bu kızla evlenmiş 21 yaşında çok zor bi durumdaydım falan diyo kendimi boşlukta hissettim fALN ondan hemen evlenmiş.Bana aşık olmuş böle bİŞY TAHMİN etmiyomuş huzurluyum ben diyo yanında kimsele olmadğm kadar falan olanlar bunlar bana anlattığı hepsi bu şuanki eşiyle sadeece 10 15 günde 1 konuşyomş oda eşi genelde para için arıyomuş bunu falan öle yanımda da konuştular gayet resmi bi şekilde ne bilim böle işte

evet tatlım haklısın. senin ve erkek arkadaşın gibi tehlikeli tiplerden çok korkuyoruz. Allah kimsenin başına vermesin.:47:

öğrenene kadar bi suçun yoktu elbette. ama şuan şeytanın avukatlığını yapıyorsun. masum ayaklarına yatıp bile bile evli bi adamla görüşmek herkesin harcı değildir.

ve unutmadan.. umarım ailen öğrenir :33::33::33:

kendi konuşmuş karısıyla madem senin yanında, seni de konuştursaymış mademki herşey bitmiş aralarında o zaman konuşsaydın keşke karısıyla böyle böyle diyo sen ne diyorsun gerçekten öyle mi bitti mi herşey yoksa tek taraflı mı düşünüyor diye ? bence eşiyle konuşmalısın madem kafanda bitiremiyosun ki onu anladım senin hala adamdan umudun var

canım ya o kadar çok oldu ki çevremde bu olaylar...çok iyi bilirim ben o söylicektimleri...arkadan bakmadan kaç.aşk meşk sil at kafandan...öyle insanlarla aşk meşk yaşanmaz.sakın inanma ona..

ccanım benim inanma sakın ona.ve kimsenin seni kötü görmeye hakkı yok.sen çoğu insandan daha temizsindir belki de,ama sana bi kardeş tavsiyesi, kendi yoluna bak derim ben.çok seviyomuş flan inanma bunlara, o kadın belki de ne sıkıntılar çekti küçücük çocuğuyla, nasıl zalim bi adammış ki küçücük çocuğu bırakıp aşk yaşamaya başlamış..ben daha fazla yargılamak istemiyorum insanları.ama bence sen onunla görüşmeyerek en doğrusunu yapmış olacaksın.ileriye dönüp baktığında diceksinki iyiki deevam etmemıişm.çünkü seninde çocukların olacak, boşver evlenmiş bi adama yakışmazsın(ayrı bile yaşıyor olsa)...sen sadece yoluna bak, değiştir numaranı herşeyini..bak belkide Allah seni sınadı şuan da...boşver canım hiç üzülmeye değmez.dönüp bakma arkana hiç...

Back
X