- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Ya kadını ezin ya adamı,ya da zaten ikisini gömün!kimse kendi evladının masrafını ödemekle, yakışık alır bir iş yapmıyor....yani evladımıza bakmaya, kocama tek yükleyemem mantığı nedir!Adam isterse 10 çocukluyuda alır,5 çocukluyu da kendi totosuna güveniyordur herhalde...şu maddi konular bu konularda neden tartışılır anlamam!Ayrıca kadın çalışırsa imkanlar daha kolay olur dense neyse!lokmaları saydırmak ta ne!Hele yağlı kapı falan ne çirkin yakıştırmalar,ne hesapçı yaklaşım!Yeminle bazen nerdeyim ben diyorum ya!
Konu sahibi bir oğlumla ,bekar bir insanla aşk evliliği yaptım,önce çalışıyordum şimdi ev hanımıyım hani oğlumun lokması dert olanlar için yazdım;yakın bir arkadaşımda bir oğlu varken yine iki çocuğu olan bir erkekle evlendi....Her ikimizde çok şükür mutluyuz ama arkadaşımın daha zor bir hayatı var malesef...Bu arada bizim de bir çocuğumuz oldu...Bu durum kişiden kişiye değişir,anlaşabiliyorlar mı?uyum var mı?kültürler farklı mı? Takdir edilir ki bu sorularda bekar yada boşanmış yada çocuklu her evlilikte sorulması gerekenler!
Konu sahibi bir oğlumla ,bekar bir insanla aşk evliliği yaptım,önce çalışıyordum şimdi ev hanımıyım hani oğlumun lokması dert olanlar için yazdım;yakın bir arkadaşımda bir oğlu varken yine iki çocuğu olan bir erkekle evlendi....Her ikimizde çok şükür mutluyuz ama arkadaşımın daha zor bir hayatı var malesef...Bu arada bizim de bir çocuğumuz oldu...Bu durum kişiden kişiye değişir,anlaşabiliyorlar mı?uyum var mı?kültürler farklı mı? Takdir edilir ki bu sorularda bekar yada boşanmış yada çocuklu her evlilikte sorulması gerekenler!