• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLI OLGUN ABLALAR BAKAR MISINIZ

Adamin karakterini bilemiyoruz belki cok vijdanli merhametli birdir.ama bizim ulkemizde medeni durum ve meslek onemli.
Kadin calismiyor birde 2 coxuk bunun kv si var gorumcesi var bilemedim simdi.ama hic bir annenin hayal ettigi gelin oldugunu sanmiyorum.
Meslek kobusnda bile takintili bir toplumuz dul olmasa bile doktora en azindan hrmsire olsaydi denir.
Umarim mutlu olurlar.

Adamın ne zoru var ki biri 6 biri 3 yaşında iki çocukla uğraşıcak?

Adamın ne zoru var ki biri 6 biri 3 yaşında iki çocukla uğraşıcak?

Kadını seviyordur olamaz mı panpa? Sevmese zaten niye kalkışsın ki deli mi 1 değil 2 çocuk?

Herif olgun yaşta olgun kafadaysa elalem ne dere takmicaksa pekala olabilir bu iş.

Bu sartlara ve iletisimlerine bagli.
evsizim pek olgun da degilim ama böyle düşünüyorum.
Denklik önemlidir. Ancak hangi acidan.. kalpleri sıcak mi birbirine, hayata bakislari nasil, kulturel yapilari nasil?
Dul ve 2 cocuklu diye soylediginizde doktor diye soylediginizde insanin karakterini tanimlamaz. Bazi erkekler bunu sorun yapar veya toplum yaptirir. Bunlara karsi dik durabileceklerse o cocuklara bir kardes yaptiklarinda asla ayirt etmeyeceklerse birbirlerini seviyorlarsa dusunsunler evliligi..

Kadını seviyordur olamaz mı panpa? Sevmese zaten niye kalkışsın ki deli mi 1 değil 2 çocuk?

Herif olgun yaşta olgun kafadaysa elalem ne dere takmicaksa pekala olabilir bu iş.

Yani başka zoru yoktur ille seviyordur da çocuk sorumluluğu ne demek bilmiyor ki. Erkekler kendi çocuklarının sesini kaldıramıyor evde. Sustur şunu, al çocuğunu, vs.. Bir de bu çocuklar şimdi büyüyecekler okulu dertleri başlayacak. Adam farkında mı içine girdiği yolun bilmiyoruz. Ben çocuk yapmaya korkuyorum valla. Adam durduk yerde iki çocuk sahibi olacak. Annemle babam kardeşim yaramazlık yapınca kavga ederdi. Babam anneme bağırırdı. Senin yüzünden diye annem hep ben bunu başka kocadan mı getirdim derdi :) o geldi aklıma. Ha bu hikayede tam olarak başka kocadan getirilmiş iki çocuk. En ufak sorunda erkek isyan eder. Adamın karakterini bilmek lazım elbet. O yüzden bize sorması saçma. Konu sahibi bilir karakteri. Ama ben düşünüyorum çocuğu olmayan bi adamla bu yola girmeye cesaret edemezdim sanırım.

Bu konu bana neler düşündürdü.Bir nesil önce (size göre iki nesil düşünün) böyle çiftler çok duyardım.Hatta bazılarını yıllar sonra öğrendim.Ama nedense bu nesilde zor diye düşünüyorum.Yakın dönemde hiç duymadım ne garip.Benim bildiklerim ta 40-50 yıl önce evlenenler.Aşklar değişti diyorlar ya doğru galiba.

Bu konu bana neler düşündürdü.Bir nesil önce (size göre iki nesil düşünün) böyle çiftler çok duyardım.Hatta bazılarını yıllar sonra öğrendim.Ama nedense bu nesilde zor diye düşünüyorum.Yakın dönemde hiç duymadım ne garip.Benim bildiklerim ta 40-50 yıl önce evlenenler.Aşklar değişti diyorlar ya doğru galiba.

Artık aşk yok yani önemi yok statü var.
Adam zengin olsun nispetlik düğün yapsın balayı maldivler olsun. Kadın güzel, eğitimli , kariyerli olsun. Artık bu zamanda kimse kimseyi tanımaya zaman ayırmıyor, evlenmek isteyenin CVsi iyiyse değerlendirmeye alıyor, uygun adayları mülakatta değerlendiriyor.

Büyük aşklar, sevdiği kadının çocuğunu da sevme, sevdiği erkeğin yetimini kendi çocuğu gibi benimseme.....geçmişte kaldı. Artık zorlaşan hayat şartlarına uymak için doğal seçilim var, rahat yaşar mıyız, maaşı araba kredisi öder mi, ailesi ev verir mi, 2 çocuklu aile maaşıyla geçinir mi....aşk yok, naiflik yok, bol bol hesap kitap var zorlaşan şartların da etkisiyle.

Çok çok zor... kocam diye demiyorum İyi adam ama bazen bizdeki 3 yaşındaki ergen kızımiz ona bile kafayı yediriyor adam canından beziyor

Ve çocukla o zor anlar yaşanırken aklımıza hiç aşk falan gelmiyor dertten

Back
X