• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olmak mı bu?

Gayet iyi cevap vermişsin annesi babasından dayak yese hoşuna gider miymiş?

Adam etmen lazım .
Uğraşman lazım. . Sabır lazım. .
Ben çok ugrastim 3 yıl boyunca.. bebek yapmadım sırf bu evliliği adam edebilmek için. . çok şükür vurma kirma olmadi ama ben yonttum baya.. ilk evli olduğumuz aylar her sinirlendifinde ağzından küfür çıkan adam , şu an ben bağrınca, saçmalama bana sesini yükseltme diyor :))
Buna değer biri mi karar ver. .
Güzellikle adım adım hissettirmeden yapman lazım. . Benimsemesi lazim..
Ona göre Allah sabır versin kolay gelsin....

Burnunu sürtmek istiyorsan sarilmayi unut öncelikle
Bir kac gün yüz verme konusma , anlasin hatasin

Eşimle çok fena tartıştık hem de boş yere çıkan bir dıyalog sonucunda agzını bozdu.Sokakta çarparım suratına dedıı.Eve geldiğimizde 'beni öyle tehdit etme' falan dediğimde,gerekirse yapacağını söyledi..Bunun üzerine de ben de 'baban annene öyle mi yapıyordu?' dediğimde çılgına döndü.Ben onun annesine babasına öyle bir şeyi nasıl dermişim,annesi ben gibi TERBİYESİZ değilmiş..Ben kötü bir şey demedim ki..sadece empati yapmasını istedim.Beni tokatla tehdit etmesi çok canımı sıktı..Annemden babamdan görmedim ben yapsınbunları..Yüreğim çok acıyor..Ağlamaktan helak oldum..Ona rağmen gidip sarılasım var:KK43: Nasıl burnunu sürtebilirim?

git sarıl.
bi daha yapsın.
kaldırma şu adamın k.çını.
bişey sanmış kendini...

Ne kolay be carpmak sanki 2 ile 2 yi carpiyor ...! Sakin sarilip bir tarafini kaldirma burnu sürtsün istiyosan konusmayacaksin baska yolu yok

eger gidip barisan taraf sen olursan sadece odul vermis olursun ve bidahakine dedigi gibi tokadi da carpar..
sakin yumusama,tahammul edemedigin davranislarini anlamasi lazim.

Ne sarilmasi canim??!
Üstüme basima saglik, bir yasima daha girdim...
Yatagini ayir hayatim, beni tokatlamayi düsünen adama kadinlik yapamam ben deyiverin. Ne sacma sapan adamciklar var yahu, bu devirde... Deli olacam!

Işte bazi bayanlar böyle yaptıklarından da kaybediyor. O lafa rağmen nasıl sarılmak geliyor içinizden.. Suratiniza çarparsa yine gidip sarılmak isteyecek misiniz ? Hatasını anlaması için burnunun surtmesi gerek.

Back
X