henüz evlenmedim fakat;evlilik benim için sadece çocuk demek değil öyle olsqa hiç sevmediğim biride olabilir karşımda ki farketmez di evlilik benim için;sevdiğim adamala daha yakın olmak,herşeyi onunla yapmak hayat arkadaşı olmak,birlikte gülmek birlikte ağlamak sevildiğimi sevdiğimi hissetmek gb.
1) gece yalnız uyumaktan korkuyorsan
2) evlilik dışı cinsel ilişkiyi onaylamıyorsan
3) sevdiğin hergün adamla yanyana uyanmak
4) geleceğe dair beraber hayal kurma
5) ilk kez yaptığın yemekleri denetebilmek
6) kendi paranı sadece kendin için harcayabilmek
7) toplum içinde evli statüsünde olmak
8) işten eve gelirken evde sevdiğinin olacağını bilmek
vs vs vs
5) ilk kez yaptığın yemekleri denetebilmek
bunu çok sevdim.
kendi paranı sadece kendin için harcayabilmek
bu malesef olmuyor.olmadı.çünkü maaşın istenebiliyor.vermeyince sen kötü oluyorsun
burada okuduğum güzel evlilikleri görünce imreniyorum.ben zor bir evlilik geçirdim.belki ondan bir güzellik duymak istedim.benim eski eşim beni hiç anlamdı ağladım yanımd olmadı sadece sevgisini ilgisini bekledim. hani ben diğer kadınlardan etrafında olan kadınlardan farklı olayım istedim o vermedi.o benim için öyleydi evet abim babam benim için önemli hele birde evliliğin ilk aylarında bana sorsalar baban mı abin mi eşin mi evet zor belki ama eşim derdim.ondan onu bekledim ve görmedi.evet güzeldi eğer yaşamayı senin kadar o isteseydi.güzel evliliklerin allah daim etsin hergün daha da güzelleştirsin.bir kadın eşinden sevgi gördüğü müddetçe ne para ne mal ne mülk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?