Evli olup dul gibi yaşamaktan çok sıkıldım.

Evlenmeden önce adam omuzlarımı bile öperdi şimdi bırakın o romantik adamı işten geldiğinde hoşgeldin demeye aciz.Hergün işten geliyor,yemegini telefonunda oyun eşliğinde yiyor selam kelam olmadan,sonra robot gibi ya televizyon ya Playstation.Sarılmadan sarılmaz,öpmeden öpmez daha 10 aylık evliyiz ama kütük.Ki bunu defalarca söyledim aileden manevi olarak hiçbirşey görmedim bu zamana kadar 19 yaşındayım 19 yılım anne baba kavgası,ha boşandılar boşanmadılar,neden eğri oturdun da doğru oturmadın para vardı ailemde ama huzur yoktu.Evlenmeden önce tek istediğim sevip ssırtımı ona rahatça yaslamaktı.Ama şimdi diyorum maddi olarak hiçbirşey istemiyorum,aman zengin kız fakir oğlan tribine giricek diye kendimi paralıyorum.Ama yok yok yok babamin yanında en azından azla yetinmek gibi bir derdim yoktu sevgisizdim ama şimdi? Hem azla yetiniyorum,hemde sevgi göremiyorum ki eşim aklına vurdumu 5 dakika görmek için bile ölüp kudururdu.Herşeyi benle yapardı.Şimdi benden sanki beklentileri onun salondan çoraplarini toplamak,yerlere döktüğü yiyecek icecekleri temizlemek,pılınîn pırtinin pesinde kosmak,7/24 tuvalette pisliklerini temizlemek,yatalim dediginde yatmak kalkalim dediginde kalkmak bildiginiz robot dün dayanamadim patlayiverdim.Bide onunla birlikte olmak istiyorum diye sürekli sapik muamelesi gördüm iyi mi.Kendimi berbat hissediyorum.Yayinti yapma,sevgini goster,dikkat rt hijyenine dedim diye ben onu kuklam yapmışım.Beynimden vuruldum ya nerden evlendim seninle bilmem ne her seferinde yatagima almam seni söyle böyle bende gece yatmadim yatmamda agirimi gidiyor ya.SADECE SEVGI istedim diye bunun adı nedir ne yapmak istiyor anlamıyorum.Boşanmayi teklif ediyorum asla diyor kafayi yemek üzereyim.Babama zamaninda çok kafa tuttum onada birsey diyemiyorum ne yapabilirim bencil anne düşkünü beni sürekli yiyici gören hissettiren bir adamla durumu yok diye babam evlerinden birini verdi bize ya inanin ben evlendigimde ne bilezik ne gelinlik hicbirsey istemedim o zaman melektim takilari alin borclariniza dedigimde bitaneciktik simdi yok cok uzun oldu ama gercekten paylasacsk kimsem yok annemle gorusmuyorum baba zaten acarsam konuyu yedirir laflarimi daha üniversiteye yeni basladim açıktan akıl verin fikir verin ..

annen le görüş barış önceliğin bu olsun bence..

bir de şu yönden düşün çoraptı vs klasik erkek hareketleri tek senin başında yok yani...

kendine zaman ver o konuşmuyorsa sende konuşma.. o tv izliyorsa sen geç uyu.. yaptığın herşeyin tersini yap.

altın muhabbeti her zaman her ailede olmuştur. Alsınlar münasip bi yerlerine ...

sakın onun ailesini katma her olayda.. bırak saf ayağına yat onlar gibi..(klasik kaynana yapar yapar aradan çıkar sen öfkenle kalakalırsın)

tek yapacağın ona ilgi göstermemek bir 5 gün dene.. bilmiyorum bende işe yarıyor.

Ne kadar sürede evlendiniz? Evliliği bir kaçış, bir dayanak olarak gördüğünüz için çok incelemeden evlendiğinizi düşünüyorum. Beklentiniz de büyükmüş sanırım yazdıklarınızdan öyle anladım. O yüzden hayal kırıklığınız büyük olmuş.

Iltifatiniz icin tesekkur ederim..Eğitimime devam ediyorum zaten aslada birakmam bikac ay icerisinde sirketimizde babamla birlikte baslamayi düşünüyorum zaten ama bosanmak icin evlenmiyor ki kimse kendimce elimden geleni yapmaya calistim ama hep suclu benim.Annesi babasi haci hoca sacim sari dikkat ceker etek mini ayip yuzume yuzume aylarca soylediler bende patladım dun gece verdim veristirdim bu sorunlarin yaninda bide boyle faktörler var annesine babasina cok duskun ama anne cok politikaci 27 yasinda adam hala agzina bakiyor ailemden biktim diye evlendim basima is actim

bence canım kararlı ol okulunu bitir babanla aranı düzeltmeye bak madem aynı iş yerinde olacaksın babana git sarıl ufak ufak problemlerinden bahset ama hepsini değil zamanla az az. Ve düzelmezse aranız eşinizle en önemlisi mutsuzsan bunu sürdürmek zaman kaybı olur. Ama düzeleceğine inanıyorsan sabret zaten şimdi karar vererek bişiler yapma daha çok erken. okulunu okumaya devam babanla ilişkini düzelmeye calış biraz sende fedakarlık göster babalar duygularını belli edemez kızlarına belki senden bekliyordur. babacım bugun nasılsın diyim yanagına bi öpücük kondurarak zamanla ilşkinizi daha güzel bi hale getirip ileride babandan da çekineceğin bi durumun olmaz.

zamanla oturacaktır diye düşünüyorum..
19 yaş çok erken.

Evlenmeden önce adam omuzlarımı bile öperdi şimdi bırakın o romantik adamı işten geldiğinde hoşgeldin demeye aciz.Hergün işten geliyor,yemegini telefonunda oyun eşliğinde yiyor selam kelam olmadan,sonra robot gibi ya televizyon ya Playstation.Sarılmadan sarılmaz,öpmeden öpmez daha 10 aylık evliyiz ama kütük.Ki bunu defalarca söyledim aileden manevi olarak hiçbirşey görmedim bu zamana kadar 19 yaşındayım 19 yılım anne baba kavgası,ha boşandılar boşanmadılar,neden eğri oturdun da doğru oturmadın para vardı ailemde ama huzur yoktu.Evlenmeden önce tek istediğim sevip ssırtımı ona rahatça yaslamaktı.Ama şimdi diyorum maddi olarak hiçbirşey istemiyorum,aman zengin kız fakir oğlan tribine giricek diye kendimi paralıyorum.Ama yok yok yok babamin yanında en azından azla yetinmek gibi bir derdim yoktu sevgisizdim ama şimdi? Hem azla yetiniyorum,hemde sevgi göremiyorum ki eşim aklına vurdumu 5 dakika görmek için bile ölüp kudururdu.Herşeyi benle yapardı.Şimdi benden sanki beklentileri onun salondan çoraplarini toplamak,yerlere döktüğü yiyecek icecekleri temizlemek,pılınîn pırtinin pesinde kosmak,7/24 tuvalette pisliklerini temizlemek,yatalim dediginde yatmak kalkalim dediginde kalkmak bildiginiz robot dün dayanamadim patlayiverdim.Bide onunla birlikte olmak istiyorum diye sürekli sapik muamelesi gördüm iyi mi.Kendimi berbat hissediyorum.Yayinti yapma,sevgini goster,dikkat rt hijyenine dedim diye ben onu kuklam yapmışım.Beynimden vuruldum ya nerden evlendim seninle bilmem ne her seferinde yatagima almam seni söyle böyle bende gece yatmadim yatmamda agirimi gidiyor ya.SADECE SEVGI istedim diye bunun adı nedir ne yapmak istiyor anlamıyorum.Boşanmayi teklif ediyorum asla diyor kafayi yemek üzereyim.Babama zamaninda çok kafa tuttum onada birsey diyemiyorum ne yapabilirim bencil anne düşkünü beni sürekli yiyici gören hissettiren bir adamla durumu yok diye babam evlerinden birini verdi bize ya inanin ben evlendigimde ne bilezik ne gelinlik hicbirsey istemedim o zaman melektim takilari alin borclariniza dedigimde bitaneciktik simdi yok cok uzun oldu ama gercekten paylasacsk kimsem yok annemle gorusmuyorum baba zaten acarsam konuyu yedirir laflarimi daha üniversiteye yeni basladim açıktan akıl verin fikir verin ..
hani seni asla bırakmam diyo ya ev gidecek diyedir o

Evliligin ilk zamanlardi olur bunlar. Sevgiliyken her erkek daha fazla ilgi gösteriyor, aksini söylemesin kimse bana.
Esin seni sevmiyor degil, hala deli gibi seviyordur, ama onlar bizim gibi 7/24 öpücüklü, sarilmali, askli meskli yasamiyorlar evliligi. Bu bu kadar basit.

Senin sorunli bir cocuklugun olmus sanirim böyle anladim, yanlissam düzelt lütfen. Sevgiye acsin, devamli sevilmek istiyorsun. Seni anliyorum. Ama asil sorun esinden degil, kendi icinde sanki. Tabi esinin robot gibi davranmamasi gerekir, birlikte birseyler yapmaniz lazim, ama evlilik malesef öyle sevgiliykenki gibi olmuyor, hayatiniz motonlasiyor bir anda.
Esin sana kötü davranmiyorsa ayrilma sakin, bunlar düzelir. Biraz daha ilgi istedigini söyle, ailemden görmedigim ilgiyi senden görmek istiyorum diye acik acik söyle. Esin anlar bence seni.

Iltifatiniz icin tesekkur ederim..Eğitimime devam ediyorum zaten aslada birakmam bikac ay icerisinde sirketimizde babamla birlikte baslamayi düşünüyorum zaten ama bosanmak icin evlenmiyor ki kimse kendimce elimden geleni yapmaya calistim ama hep suclu benim.Annesi babasi haci hoca sacim sari dikkat ceker etek mini ayip yuzume yuzume aylarca soylediler bende patladım dun gece verdim veristirdim bu sorunlarin yaninda bide boyle faktörler var annesine babasina cok duskun ama anne cok politikaci 27 yasinda adam hala agzina bakiyor ailemden biktim diye evlendim basima is actim
Canım, yaşından olgun bir kıza benziyorsun. Tabii ki evliliğin için çaba sarfet; mümkünse uzman bir psikologdan yardım alın beraber. Ama olmazsa da kendini çok yıpratma.
Sorunlu bir aile, sana çok şey vaad eden bir erkek arkadaş, 19 yaşında verilmiş bir karar. Hata yapman çok şaşılır bir durum değil. Umarım en kısa zamanda sorunlarınız çözülür; sen sakın bu süreçte hamile kalma sadece.

Son düzenleme:
erkeğinin gerçek yüzünü görmüşsün.az çok evlenince buna benziyorlar. ama o salmanın bkunu çıkarmış gibi babanın evinden de pek çıkmak niyeti yok.bir seneyi doldurana kadar sabret birinci yıl dönümünüz de de hiç bir şey yoksa ilgiye dair ve artık tamamen psikolojin çöktüyse .o işteyken sormadan topla tası tarağı yada onun aldıklarını apartman girişine koy paran varsa hepsinden uzak bir yere git.

elindeki telefondan rahatsız oldum sadece
gerı kalan herkezın evındekı durum aynıdır bence
evlendıkten sonra aynı evde fazlaca vakıt , minimum paylaşım .

Ooff cok fena salmis seninki:KK14:

O degilde wc yi bile senin temizlemene sok oldum:KK57:

Acilen ciddi ciddi konusmalisin.
Yada sevdigi saydigi bir aile buyugunden yardim isteyebilirsin kulagini ceksin biraz :KK20:

Anlasma yapin aranizda tv oyun belli saatlerin disina cikmasin:KK51:

Sende hemen bosanma laflari etme canim ins duzelir..

Canim WC'yi temizemekten kasti, normal temizliktir. Baska nasil olsun, esi wc'ye her girdikten sonra gidip sifonu cekmiyordur herhalde :)

19 yaşındasın sanırım neden bu kadar acele ettiniz ki? aile yüzünden de derseniz bu soruma cevap olarak arkadaşlarınız çevreniz sosyal hayatınız size bir nebze de olsa yeterdi belki, çok acele etmişsin canım 19 yaşındasın daha çocuk mocuk da yapmayın sakın korun lütfen ilerisi çok ta aydınlık görünmüyor umarım yanılırız ve daha iyiye gider bu sıkıntılı günlerin, okulunu sakın bırakma oku ve diplomanı al, iş hayatına atılırsın, ama okumaz evde oturursan emin ol işler daha kötü olur çok pişman olursun benden söylemesi :KK14:

ne diyeceğimi bilemedim sevgili olsanız gittiği yere kadar olmuyorsa zorlama derim ama evlilik çok başka olmuyor hop ayrılalım diyemezsin bizim toplumumuzda 19 yaşında dul vah vah diye anılırsın buda seni çok yıpratır. Sabret ve Allah'a dua et eminim duyacaktır sesini. Allah sabır versin

Yanlis anlamayin ama bu yasta dul kalirsan toplumda ah vah diye anilirsin demeniz olmamis. Böyle düsünmeyin lütfen. Allah evliligi hak kildiysa ayriligida hak kilmistir, biz toplum olarak ah vah edersek bu ¨genc yasta dul kaldi" veya "dul kadin" düsüncesini asla degistiremeyiz. Toplum önemli ama kendi hayatimizda mutsuz mu olalim toplum icin? Toplum sadece topluma zarar verildiginde sizin hayatinizla ilgili yorum yapabilir, gerisine karisamaz.

Bu arada bunlari ayrilsinlar diye söylemiyorum yanlis anlasilmasin. Ben ayrilmalari icin hic bir sebep görmedim. Ilerde ne olur bilemem tabi ama su an bir sebep yok.

işte bu kısım çok ilginç :KK35:

Yanlis anlamayin ama bu yasta dul kalirsan toplumda ah vah diye anilirsin demeniz olmamis. Böyle düsünmeyin lütfen. Allah evliligi hak kildiysa ayriligida hak kilmistir, biz toplum olarak ah vah edersek bu ¨genc yasta dul kaldi" veya "dul kadin" düsüncesini asla degistiremeyiz. Toplum önemli ama kendi hayatimizda mutsuz mu olalim toplum icin? Toplum sadece topluma zarar verildiginde sizin hayatina ilgili yorum yapabilir, gerisine karisamaz.

Bu arada bunlari ayrilsinlar diye söylemiyorum yanlis anlasilmasin. Ben ayrilmalari icin hic bir sebep görmedim. Ilerde ne olur bilemem tabi ama su an bir sebep yok.

biz ah vah edelim dememiş arkadaş ederler demiş, doğru da demiş. 23 yaşında boşanan ablamdan biliyorum. biz ne dersek diyelim boşanan kadının durumu ortada, herkes böyle düşünüyor. bir kere cinsel aktiviteye başlayan kadın bir daha onsuz duramaz gibi bakılıyor. boşanmışsa ardından erkek kesilmiyor. sokağa çıksa olay oluyor, biriyle görüşmeye başlasa yatak ilişkisi deniyor.

kaldırabilecek insan var kaldıramayacak insan var. yorum da buna göre yapılmış sanırım.

Back
X