- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Evlenmeden önce adam omuzlarımı bile öperdi şimdi bırakın o romantik adamı işten geldiğinde hoşgeldin demeye aciz.Hergün işten geliyor,yemegini telefonunda oyun eşliğinde yiyor selam kelam olmadan,sonra robot gibi ya televizyon ya Playstation.Sarılmadan sarılmaz,öpmeden öpmez daha 10 aylık evliyiz ama kütük.Ki bunu defalarca söyledim aileden manevi olarak hiçbirşey görmedim bu zamana kadar 19 yaşındayım 19 yılım anne baba kavgası,ha boşandılar boşanmadılar,neden eğri oturdun da doğru oturmadın para vardı ailemde ama huzur yoktu.Evlenmeden önce tek istediğim sevip ssırtımı ona rahatça yaslamaktı.Ama şimdi diyorum maddi olarak hiçbirşey istemiyorum,aman zengin kız fakir oğlan tribine giricek diye kendimi paralıyorum.Ama yok yok yok babamin yanında en azından azla yetinmek gibi bir derdim yoktu sevgisizdim ama şimdi? Hem azla yetiniyorum,hemde sevgi göremiyorum ki eşim aklına vurdumu 5 dakika görmek için bile ölüp kudururdu.Herşeyi benle yapardı.Şimdi benden sanki beklentileri onun salondan çoraplarini toplamak,yerlere döktüğü yiyecek icecekleri temizlemek,pılınîn pırtinin pesinde kosmak,7/24 tuvalette pisliklerini temizlemek,yatalim dediginde yatmak kalkalim dediginde kalkmak bildiginiz robot dün dayanamadim patlayiverdim.Bide onunla birlikte olmak istiyorum diye sürekli sapik muamelesi gördüm iyi mi.Kendimi berbat hissediyorum.Yayinti yapma,sevgini goster,dikkat rt hijyenine dedim diye ben onu kuklam yapmışım.Beynimden vuruldum ya nerden evlendim seninle bilmem ne her seferinde yatagima almam seni söyle böyle bende gece yatmadim yatmamda agirimi gidiyor ya.SADECE SEVGI istedim diye bunun adı nedir ne yapmak istiyor anlamıyorum.Boşanmayi teklif ediyorum asla diyor kafayi yemek üzereyim.Babama zamaninda çok kafa tuttum onada birsey diyemiyorum ne yapabilirim bencil anne düşkünü beni sürekli yiyici gören hissettiren bir adamla durumu yok diye babam evlerinden birini verdi bize ya inanin ben evlendigimde ne bilezik ne gelinlik hicbirsey istemedim o zaman melektim takilari alin borclariniza dedigimde bitaneciktik simdi yok cok uzun oldu ama gercekten paylasacsk kimsem yok annemle gorusmuyorum baba zaten acarsam konuyu yedirir laflarimi daha üniversiteye yeni basladim açıktan akıl verin fikir verin ..
annen le görüş barış önceliğin bu olsun bence..
bir de şu yönden düşün çoraptı vs klasik erkek hareketleri tek senin başında yok yani...
kendine zaman ver o konuşmuyorsa sende konuşma.. o tv izliyorsa sen geç uyu.. yaptığın herşeyin tersini yap.
altın muhabbeti her zaman her ailede olmuştur. Alsınlar münasip bi yerlerine ...
sakın onun ailesini katma her olayda.. bırak saf ayağına yat onlar gibi..(klasik kaynana yapar yapar aradan çıkar sen öfkenle kalakalırsın)
tek yapacağın ona ilgi göstermemek bir 5 gün dene.. bilmiyorum bende işe yarıyor.