evli olup kilo almak isteyenler

forelock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
58
29
38
benim durumumda olan kimler var? neler yapiyorsunuz kilo almak icin? plates fitness yapan var mi? cildiriciiiim

Evliyim ve çocuğum var. Zayıflıktan ölücem herkes ne güzel inceciksin diyor ama ben hiç beğenmiyorum kendimi 46 kiloyum 160 boyum. 18 yaşında çocuklar gibi duruyorum

Evliyim ve çocuğum var. Zayıflıktan ölücem herkes ne güzel inceciksin diyor ama ben hiç beğenmiyorum kendimi 46 kiloyum 160 boyum. 18 yaşında çocuklar gibi duruyorum

Merhaba bende 27 yaşında 1 çocuk annesiyim. Bu aya kadar 48 kiloydum. Kendimi halsiz yorgun hissediyordum sürekli. Doktora gittiğimde kan degerlerimi yükseltmek için hap yazmak istedi ama ben hap kullanamadigimdan 6 gün boyunca serum takıldı ve serumdan yaklaşık 1 ay sonra 4 kilo aldım. Kan degerlerinize bi baktirin derim. İyi günler

Baktırdım tüm tahliller hormon testleri vs yapıldı. Çok yemek yemem lazım başka yolu yok sanırım

Baktırdım tüm tahliller hormon testleri vs yapıldı. Çok yemek yemem lazım başka yolu yok sanırım

Saglikli beslen sen cok da yeme. sagligin yerindeyse metebolizma hizin yüksek de olabilir. Ama doktora danistin mi hic, testler yaptir ilk. sonra yeme isini düsünürsün

Saglikli beslen sen cok da yeme. sagligin yerindeyse metebolizma hizin yüksek de olabilir. Ama doktora danistin mi hic, testler yaptir ilk. sonra yeme isini düsünürsün
Gittim sağlıklısın sorun yok herkes senin gibi olmaya çalışıyor diyor doktor. Ama kıyafetlerim olmuyor hepsi bol geliyor işin psikolojik yönünü düşünmüyorlar

Gittim sağlıklısın sorun yok herkes senin gibi olmaya çalışıyor diyor doktor. Ama kıyafetlerim olmuyor hepsi bol geliyor işin psikolojik yönünü düşünmüyorlar

Metabolizman hizlidir belki de. Takmayin kafaniza stres yaptikca daha da verirsiniz belki. Asiri kilolu olmaktan iyidir. Emin olun rahatca hareket edebilmek bile sükür sebebi.
Onun disinda beslenmeniz ne durumda, yani az yiyorsaniz zaten almamaniz normal.

Bende tüm testleri yaptirmistim çok da yiyordum. Düzenli saatlerde yiyip düzenli uyu. Ve kan tahlillerin dusukse git serum taktır. Hızla kilo almanın tek yolu :) 55 kilo ile doğum yaptım ben ve 1 ayda 45 kiloya düşmüştüm. Serum alana kadar da hep 43 ile 48 kilo arasında kaldım. Ve şimdi 52 kiloyum

aynı durumdayız bende yeni evliyim 1.63 e 45 kilo ilkokul çocukları bile benden daha büyük duruyodur heralde 24 yaşındayım yaşımı demeye korkuyorum artık

aynı durumdayız bende yeni evliyim 1.63 e 45 kilo ilkokul çocukları bile benden daha büyük duruyodur heralde 24 yaşındayım yaşımı demeye korkuyorum artık

Sen yine 24 yasindasin ben 27 yaşımdayım 19 gibi duruyordum :)

Bende yillarca 160 boyumla 48 kilo olana kadar kendimi paraladim ne gerek varmis zayiflik kadar guzel bisey var mi yaa
Ogluma 51le hamile kaldim 2 senede ancak 51e dustum gobegim basima bela kaldi yine 51le hamile kaldim kilo almiyim diye dua ediyorum resmen cocuktan sonra zayiflasamda bi genis kaldim sanki ama dogumdan sonra 48 olmayan tas olsun bu sefer

benim durumumda olan kimler var? neler yapiyorsunuz kilo almak icin? plates fitness yapan var mi? cildiriciiiim
Valla cnm herşey psikolojiye bağlı bana göre ben de aynı durumdayım.sıkıntısız olduğum dönemlerde iştahım oluyor 3 öğün (sabah,öğle,akşam)düzenli yiyorum ve öğünler dışında akşamları da tv karşısında atıştırmalık çerez,kurabiye falan..keyfimin yerinde olduğu böyle yaptığım dönemlerde anında kilo almaya başlıyorum yaklaşık 3 kilo falan alıyorum ama morelim bozuksa içimden hiçbirşey yemek gelmiyor herşeyden tiksiniyorum ve anında aldığım kiloları veriyorum.ve bundan da nefret ediyorum tartıya çıkmak dahi istemiyorum o kadar çok morelim bozuluyor,hiçbir kıyafet üzerime olmuyor,çocuk reyonundan bile kıyafet aldığım oluyor o kadar yani.bu arada kilom 45 ve aldığım zamanlarda da 48 falan oluyorum en fazla..kendimi tartı da 49 olarak göreceğim günler olur mu acaba diyorum ama böyle giderse hiç sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…