- 6 Nisan 2010
- 312
- 158
- 303
- Konu Sahibi Karanlik111
geçen gün aslanlarla ilgili bir belgesel izledim. dişi aslan gidip avlanarak yuvasına yiyecek getirirken erkek aslanda gücüyle yuvasını teklikelerden koruyordu. bizde hem çocuk doğurup hem çalışıyoruz. erkekte yuvasını koruma görevini üstleniyor. Sabah erkenden kalkıyorum. çocukları okula hazırlıyorum, kahvaltıyı hazırlayıp akşam yemeğini ocağa koyuyorum. evde hem bakıcı var hem temizlikçi. ama ben kimseden beklenti içerisine girmiyorum. akşama kadar yoğun bir şekilde çalışıyorum. akşam eve gidince çocuklarla oyunlar, eğlenceler vakit geçiriyorum. erkenden yatırıyorum. bana kalan kısımda bir saat ders çalışıyorum. eşim gelince de onunla vakit geçiriyorum. herşey tıkır tıkır işliyor. eşim evden bir çöp dahi atmaz. alışverişi hep ben yaparım. faturaları yatırıp çocukların okul ücretlerini öder ve çalışanların maaşını ben veririm. eşimin evle ilgili hiç bir sorunu yoktur. çünkü ben o evin hanımıyım ve her şey benden sorulur. eşim bir yere gidecekse benden izin ister. hatta arkadaşları dalga geçer. dominat bir kadın değilim. sadece aileme sahip çıkıyorum. başka kadın mevzuları da oldu. hepsinin eline defteri dürüp verdim. kayınvalidemle iki sene aynı evde oturdum. çok sıkıntı çektim ama sonunda kadının en yakını ben oldum. herkesin sorunlarını çözdüm. sorun yaratmak değil çözüm üretmek önemli olan. köle olduğunu Kabul edersen herkes sana bir köle gibi davranır ama evinin hanım olduğunu düşünürsen herkes sana ona gore davranır. eğer geçmişte yaşasaydım bir bey hanımı veya bir sultan olurdum kesin. çünkü yüce ruhlu insanlar hep çözüm üretip hızır gibi yetişmiştir. yaptıklarımın karşılığını da kat kat alıyorum. çevremdeki herkes kadın erkek herkes bana karşı büyük bir hayranlık duyuyor.
eşiniz ne yapıyor siz böyle koşturrken merak ettim.siz de çalışıyorsnz.yazık değil mi yahu size.