- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
- 133
- Konu Sahibi Karanlik111
Burçlarının neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu arada yanlış anlaşımışım örenğin kahve konusu bizimeeeenn basit konumuz.başka bir kızla mesajlaştığını bile gördüm! hamlydim affettim sırf bebeğim için.sadece mesajlaşmışlar kızla konstum.affetmedim hala ama bebeğim var işte...
evimin işini yaparım hiiiçç sorun değil.9 aylık hamilyken bile evimin işini yemeğimi ütümü asla eksik etmedim.bir gün olsun çorba makarna koymadım masaya hep güzel yemekler.ilk ay ok midem bulanıyordu yermden kalmıyordm iş yapaamd ay ev çok psialnedi dedim kendşme kızıyodm ne dedi biliyor msunz? elektrk süpürgesinden de mimiden bulanıyor!!!! ah neler neler! ben suçsuzum demiyorum bende d vardır elbette ama bu denli yapmadım hiçbir zaman!
hastanalndığnda ben de mi demelym evde erkek mi var sanki! götüreymde bilmem kim yapsın şu işmizi! böyle mi denir ya!aptal kafam vercektm parayı alcaktm kadın ne yoruyosam kendimi!güya 3-5 kurus biriktrelm diyrom paşam keyfnde !bişr de arkadaşlarına ısmarlar
kahve konusuna gelnce emin olun bende severm oyle karşlklı kahve ama onun istediği bilgisayar başnda oturrken önüne kahve getrmemi istedi.yoksa yemeğimizi yesek ortalık dağınık olsa bile umrumda değil karşklı içtkren sonra.
ki masa başnda sohbeti çok severm ama onn istediği o değilki.
ben etrafı toplayım bilgisayar başına onun yanına oturup(ki busırdaa bilgi bırakıp bana bakmaz bile)
kahvemizi "BERABER" İÇMEKTİ.
Normalde çalışıyorum şu an evdeyim .konu sahibi ne isle mesgulsunuz
ev hanimi misiniz acaba
gerizekali misin sen?İyi geceler arkadaslar 19 yasındayım 6ayfır evliyim severek ve kaçarak evlendik. 3yıldır beraberdik . Suan 5bucuk aylık hamileyim fakat boşanma eşiğindeyiz . Eşim çok sorumsuz uyusturucu kullanan çalışmayan yeri geldiğinde döven bi insan kendisi 20 yasında suan mayısta askere gdicek düğünümüz oldu geçen ay fakat bütün düğünü benim ailem yaptı aile sorunları çok eşimin doğru düzgün ailesi yok . 2 aydır benim ailemin yanında yaşıyoz babam bakıyor askere gidicek diye hergün harclıgı veriliyor her istediği oluyor . Fakat pis işler yapmaya baslamıstı beni çok fazla üzmeye baslamıstı . Zaten 6 tane dosyası var cezaları gelmek üzereBi gece içkili geldi eve direk odamıza girdi yattı ertesi gün dışarı çktı aradıgımda içiyordu . Bende kendine gelmeden eve gelme dedim ve gelmedi o gece eve . Kendi evimiz olsa tamam ama benim annem babamın yanındayız calısmıyorda . Ertesi gun eve gelip bana olmuyor dedi ona saygısızlık yapıyormusum sözde annemın babamın yanında bagırıyomusum sırf kuruntu eşyaları topladı gitti ertesi gün içip kapıya dayandı babamdan beni istedi babamda vermedi burası yol gecen hanı degil dedi . Biraz kavga çıktı karakolluk olduk suan 4 ay uzaklastırması var bana . Boşanmak için dava açıyorum lütfen yardım edin ne yapmam geerekiyor
Belki senin onla ilgilenmeni istiyor. Eğer imkanın varsa kadın tut. SEni anlıyorum yaptığı çok çok ayıp. annesine söyle annesi konuşsun. bence yaptığının yanlış olduğunun farkında değilailesi muhteşem insanlar.annesi belki benm anenmden daha ok sever beni.eşim hep kendine göre haklı bir insançhep hşizmet bekler.klasik türk ailesiymişiz!! normalde çalışıyordum bebek olnca evdeym bir işe elini sürmez.hamlyekn inadına yapar gibi şundan mı yardm istesek gömleğimi ona mı ütğületsem der delrtirdi beni.evlenmeden önce kıskançıklıları.her sey için ondan izin alacakmışım.izin haber verme değil bir de! hamilelğimde bile burnmdan getrdi kavga gürültü.ona göre hep haklı ama ben asiymişm dik kafalıymışım! ya en son olayı anlatıyım yemek yedk bebek bişr yanda bulaşkları topluyorm her yer dağınık kahve istedi bende tamma deidm işimi bitireym beraber içelm diye düşünmüştm.vay efenm kahvesi nerde kalmışmış bi kahve keyfi varmş akşama kadr çalılşıyromus yoruluyormuşş bulaşık kalsınmış 2 dk kahve yapıp içelimmiş...ne olurmus sanki ev dağınık kalsa kahvemizi içsekmiş.içime sinmiyor öyke işimi bitirip rahatça içerz düye düşünmüştm dedim amabi ton laf bağırma çağırma.böylede saçma işte! bu bir örnekti bunun gibi o kaddaar çok var ki anlatamam..emir vererek konusuyormuşum azarlıyormusum.napıyım sınırlarımı zorluyor! saygı zorla kazanılmazki!mutsuz kadın mutlu edemez kimse kusura bakmasın.!
Normalde çalışıyorum şu an evdeyim .
neden böyle bir şey yazdınız anlayamadım !??!??gerizekali misin sen?
Belki senin onla ilgilenmeni istiyor. Eğer imkanın varsa kadın tut. SEni anlıyorum yaptığı çok çok ayıp. annesine söyle annesi konuşsun. bence yaptığının yanlış olduğunun farkında değil
cok kaba kacti kusura bakma tutamadim kendimi ozur dilerim. 3 yildir birlikteyken bu adamin nasil biri oldugunu anlayamadin mi? Herhalde 6 ay icinde birdenbire uyusturucuya, ickiye, pis islere baslamadi bu adam..? Herhalde ailesi ile olan problemler de 6 ay icinde baslamamistir..? E ne derdin vardi da evlendin? Ustelik kendi hayatini mahvettigin yetmemis ailene yuk bindirmissin, onlarin da hayatini mahvetmissin ne gunahi var annenin babanin yazik degil mi o insanlara? Hadi evlendin yaptin bir cahillik; ne diye hamile kaldin? Dogum kontrol yontemlerini bilmeyen insan mi kaldi bu devirde? O dogmamis cocugun da hayatini daha baslamadan mahvetmissin. Yazdiklarini okurken birisi dalga geciyor sandim cunku bastan sona hersey ama hersey yanlis! Neresinden tutsan elinde kaliyor. Is isten gecmis, insallah hayirlisiyla bosanabilirsin, en kisa zamanda kurtul o adamdan. Ama sana birsey soyliyecegim, gazetelerin 3. sayfa haberleri vardir "bosanmak istedigi kocasi oldurdu" diye; iste o caniler tam senin evlendigin adamin profilinde insanlar. Anlattiklarin kadariyla basina musallat olup sana veya ailene zarar verebilecek birine cok benziyor, ustune ustluk adamin cocugunu tasiyorsun karninda. Allah yardim etsin, sana bu forumdaki kimse yardim edemez bu kadar hayati hatalari yaparken dusunmemissin, sonuclari katlanabilecegin seviyede olur da hayatini kurtarirsin insallah. (yazi sahibine yazmistim karisiklik olmus cevabi size vermis oldum)neden böyle bir şey yazdınız anlayamadım !??!??
gecici de olsa su an calismiyorsun.
kocan soyle dusunuyor olabilir..
"butun gun disarda ikimiz icin para kazaniyorum. bu esnada cok yoruluyorum. yemekten sonra bir yorgunluk kahvesini bana cok goruyor. "
buyrn daha önce yazdğm mesaj.Belki senin onla ilgilenmeni istiyor. Eğer imkanın varsa kadın tut. SEni anlıyorum yaptığı çok çok ayıp. annesine söyle annesi konuşsun. bence yaptığının yanlış olduğunun farkında değil
Ben de 2,5 yıldır evliyim mutsuzum, çoçuğum yok ..
Artık o çok şiddetli kavgalarımız kalmadı eskisi kadar, olsa da çok nadiren ..
Ama normal sohbet ederken bile, hayata bakış açılarımız, beklentilerimiz, sevme şeklimiz ve sevmekten
anladığımız şeyler çok çok farklı ..
Şuan anlıyorum ki çok yanlış bir seçim yapmışım, içim çok soğuk, donuk ona karşı ..
Daha doğrusu düzelmeye iyileşmeye başladık sanıyordum ama,
en son ettiğimiz kavgada gözüm açıldı sanki ..
İçimden sanki son kez birşey kopup gitti ..
Şimdi buz gibiyim ..
Ama ayrılmaya hiç bir engelim olmamasına karşın, ben hep buhran hayatı yaşamaya meyilliyim ..
Çok sık tartışmasak da artık, bazı konuşmalar, sohbetler bile buz kesmeye yetiyor içimi ..
Benim evlilikte hayal ettiklerim bunlar değilmiş .
cok kaba kacti kusura bakma tutamadim kendimi ozur dilerim. 3 yildir birlikteyken bu adamin nasil biri oldugunu anlayamadin mi? Herhalde 6 ay icinde birdenbire uyusturucuya, ickiye, pis islere baslamadi bu adam..? Herhalde ailesi ile olan problemler de 6 ay icinde baslamamistir..? E ne derdin vardi da evlendin? Ustelik kendi hayatini mahvettigin yetmemis ailene yuk bindirmissin, onlarin da hayatini mahvetmissin ne gunahi var annenin babanin yazik degil mi o insanlara? Hadi evlendin yaptin bir cahillik; ne diye hamile kaldin? Dogum kontrol yontemlerini bilmeyen insan mi kaldi bu devirde? O dogmamis cocugun da hayatini daha baslamadan mahvetmissin. Yazdiklarini okurken birisi dalga geciyor sandim cunku bastan sona hersey ama hersey yanlis! Neresinden tutsan elinde kaliyor. Is isten gecmis, insallah hayirlisiyla bosanabilirsin, en kisa zamanda kurtul o adamdan. Ama sana birsey soyliyecegim, gazetelerin 3. sayfa haberleri vardir "bosanmak istedigi kocasi oldurdu" diye; iste o caniler tam senin evlendigin adamin profilinde insanlar. Anlattiklarin kadariyla basina musallat olup sana veya ailene zarar verebilecek birine cok benziyor, ustune ustluk adamin cocugunu tasiyorsun karninda. Allah yardim etsin, sana bu forumdaki kimse yardim edemez bu kadar hayati hatalari yaparken dusunmemissin, sonuclari katlanabilecegin seviyede olur da hayatini kurtarirsin insallah. (yazi sahibine yazmistim karisiklik olmus cevabi size vermis oldum)
birebir aynı şeyleri yşamışız çocuk hariç.bir yandan bebeğim olduğu için çooook mutluym bir yandan onu kavgayla büyitmek istemiyorumh oş artık kavga bile etmiyoruz) bir yandan parçalanmş ailede bütün istemiyorm. o kdar zor k ii...
Yeni evlilerdenim ve çoğu kadın gibi mutsuzum.
Her şeyin öncesinde sezebilen, mantığını kuran ben; sevgili olmak ile eş olmanın aynı şey olamayacağnı göremedim...
Kendi kültür, yaşam tarzıma uymasa bile evet dedim.
Aileler arasındaki uçurumu 'aman ne olacak, ben eşimle yaşayacağım' deyip göz ardı ettim.
Aslında hiçbir sorunumuz olmamasına, çoğu kişinin bile imreneceği bir birlikteliğimiz, evliliğimiz olmasına rağmen bana en ufacık şeyler bile batıyor.
Dayanamıyorum, sinirleniyorum, herkese haddini bildirmek istiyorum, olmuyor.
Her şeye bu kadar müdahil olan insanlardan nefret etmeye başladım.
Beni dış kapının mandalı gibi gören, kendi kendine ya da ailesiyle birlikte kararlar alıp bana emrivaki yapan, bir şey sorma gereği hissetmeyen eşimden bıktım...
Evimde kalacak insanı 'ben burada kalacağım' dediğinde öğrenmekten bıktım.
Sonuç olarak, ben birkaç ayda evlilikten bıktım, yıldım!
Ben de sırf bu nedenlerden hiç çocuk sahibi olmak istemiyorum ..
Eşime göre bir sorun yok (kavga ettiğimiz günler hariç tabi )
O çok istiyor ..
Allah yardımcımız olsun .
Benim eşimin uslubu çok kötüdür, kalp kırmaktan hiç çekinmez ..
Öfke kontrolü yoktur aynı zamanda ..
Siniri geçince hiçbirşey olmamış gibi davranır ..
Hayata bakış açısını genel olarak hiç beğenmiyorum ..
Biz toplam 13 ayda evlendik ve bu süre zarfında kendini çok farklı tanıtmış bana ..
Gerçekten düşünüyorum da yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim dediğim
bir an gelmiyor aklıma ..
Sizin bebeğiniz ne kadarlık ?
Ben daha idare edemiyorum...ay canm onlar bizde dw var. imrenlcek evim arabam hr seyim var.ama huzur yok işte.emrivaki olayı bizde de oluyo alştm bnde idare edyorm.
Ben daha idare edemiyorum...
Kapıyı açtığımda gördüğüm misafirden, benim evimi kendi evi kullanmaya çekinmeyen eşimin ailesinden gerçekten bıktım.
Kendi kendilerine gelecekleri günü, kalacakları günü belirliyorlar.
Aynı şehirde niye kalınıyor, onu da hiç anlamıyorum ama...
Huhu 'ben buradayım, evin hanımı benim, bana sormanız gerekmez mi' diye el sallayasım geliyor...
Daha benim ailem bir kere bile gelmedi evime çok yakın mesafede olmama rağmen, yeni evliyiz diye.
Eşime durumu, bana sorması gerektiklerini söylediğimde 'gelecek tabi, onların da evi' diyor.
Ben kim oluyorum bu evlilikte, bu evde, yaşadığım hayatta hiç anlayamıyorum.
Onlar ailece ev, araba, bilmem ne almaya karar veriyorlar.
Bana soran tabi ki yok, haddim olmadığı için.
Altınlarla bizim adımıza yatırım yapılmak isteniyor, bana soran yine yok.
Veya bir yere gideceğimiz güne bile karar veriliyor, çünkü onlar o gün gidecek yani beraber olmamız gerek!
Sürekli evimize erzak şu, bu alınıyor, yine bana soran yok.
'Mahçup ediyorsunuz lütfen almayın ne gerek var' dediğimde duyduğum cevap karşısında daha da şok oluyorum ' olur mu kızım sizin eviniz bizim evimiz' deniyor.
O an bağırasım geliyor 'hayır orası bizim evimiz ve ben karar veririm ne lazımsa' diye.
Evime gelmek isteyen insanlar bile onları arayıp, söyle geleceğiz dedirtiyorlar.
Kimse beni neden kaale almıyor, bu yaşadığım evin hanımı, oğullarının eşi olarak görmüyorlar diye deliriyorum.
Aslında ne kadar küçük şeyler ama, ben çocukluğumdan beri kendi hayatımı, kurallarımı koyarak yetiştirildiğim için cinnet geçirtiyor bana bu durumlar.