evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

bi de biz tatlı dil görelim di mi alttan alınalım her şey bizden bekelniyor kendine bak güler yüzlü ol ev ebak bebeğe bak e biz?
Ah cnm keske ,eşininede boyle tavsiyeler veren biri olsa ,ah o burda olsa ona neler denir..ama. Birtarafı deliyse diğer taraf akıllı olucak be kuzum ,

Canim kocamizla olan problemlerimiz far
aynen canım birebir katılıyorum! gitmek kolay değil kalmakta.ve hala kocama aşığım uzak duruyorum yüzüne bakmıyorm ama içim gidiyor.o kada rüzgünümki neden bu hale geldik.nasıl oldu neden mutlu olamadık düşünüp duruyorum.halbuki ben ona bana bunları yapmasına rağmen ona fakettrimesemde hala aşığım..bitmiyor bitmeyecekte.. allahım ne kadar zor.
canim kocamizla olan sorunlarimiz farkli ama sonucumuz ayni senle. Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum. Onu sevdigim icin kendime kiziyorum

Canım son birleş çabalasan ,son kez ,ama ,belki herşey farklı olur ,mesela radikal kararlar alsanız ,o bilgisayarı vs kısıtlasa ,sizde ondan kendisiyle ilgili neyden şikayetçi old gunu sorsanız ,yanı tekrar konuşsanız ..yuva lar kolay kurulmuyor ,biliyorum çok çaba sarfediyorsunuz,ama son kez samimiyetle deneseniz,

bakalm zaman gösterecek hem yuva çabuk kurulmuyor hem çok seviyorum içim yanıyor.normalde tanısanız dğnya iyiisi bir insan ama evlilikte her sey çok başka oluyor.

Ben de bebek icin ucretsiz izindeyim

eskş konularınızı okudum eşiniz fazla kısknaç sanırım ama gönlünüzü almayı hatta yalvarmayı bile biliyor.ne güzel sizin için sabah kalkıp ibşiler hazırlmaş filan çok hosuma gitti. (üstelik adamı çay için haksız yere suçlamışsınız :) ) emin olun bizimki çook daha beter.keşke o kdr olsa..biraz paranoyak sanırm ama o bende de var o yzden onu anlıyorum.

ahh canim, bizim o
eskş konularınızı okudum eşiniz fazla kısknaç sanırım ama gönlünüzü almayı hatta yalvarmayı bile biliyor.ne güzel sizin için sabah kalkıp ibşiler hazırlmaş filan çok hosuma gitti. (üstelik adamı çay için haksız yere suçlamışsınız :) ) emin olun bizimki çook daha beter.keşke o kdr olsa..biraz paranoyak sanırm ama o bende de var o yzden onu anlıyorum.
ahh cnm bizim o sorunlardan cok daha buyuk bir sorunumuz var. esim anneme selam bile vermiyo. ve sebebi de yok. otogardan beni almaya bile gelmedi yanmda annem var diye.. ne yapiyorsaniz yapin dedi bana ve otogarda kaldim oylece, enistem geldi aldi bizi. esim annemden nnefret ediyo

aşık olup evlendim her seye göğüs gerdm her seyini kabullendm ne oldu?cehennemdeyim şşu an ve ona göre o haklı ben haksızım...keşke hiç evlnemesydim diyemiyorum dünya tatlısı bir bebeğim var.ma böyle mutsuz bir ailede nasıl buyur bilmiyorm.bir arada kalıp rol mğ yapmalı.ben akıllı bir insandım nasıl bu hale getrdm kendimi..öyle pişmanımki...anlatsam olanları eminim direk ayrıl dersiniz.anlatacak gücüm hiç yok.kırgın ,üzgün mutsuz huzursuzum..
Sadece aşk mı vardı uygun değil miydiniz mantıken??

ahh canim, bizim o
ahh cnm bizim o sorunlardan cok daha buyuk bir sorunumuz var. esim anneme selam bile vermiyo. ve sebebi de yok. otogardan beni almaya bile gelmedi yanmda annem var diye.. ne yapiyorsaniz yapin dedi bana ve otogarda kaldim oylece, enistem geldi aldi bizi. esim annemden nnefret ediyo
neden konuşmuyor? sırf o telefon dinlemesinden mi ? ne demişsinizki? eşiniz çok kinci anlaşılan.kinci kıskanç zor olsa gerek.

Sadece aşk mı vardı uygun değil miydiniz mantıken??

aslnda dışardan bakıldığında mantıken uyumluyuz gibi ilimizde ayrı ayrı ark çevrsnde sevilien eğlenceli sosyal tipleri ama ortak noktamız paylaşımımız çok az..bambaşka şeylerde hoşlanıyor dünyaya bambaşka gözlerle bakıyoruz..

aslnda dışardan bakıldığında mantıken uyumluyuz gibi ilimizde ayrı ayrı ark çevrsnde sevilien eğlenceli sosyal tipleri ama ortak noktamız paylaşımımız çok az..bambaşka şeylerde hoşlanıyor dünyaya bambaşka gözlerle bakıyoruz..
Keşke başta belli olsa bunlar ama olmuyor herhalde kaç sene birlikte olup evlendiniz ??

biri benden bahsetmiş
evli mutsuz ve ölesiye pişman
anlatmak içini dökmek istersen buyur bu başlığı bundan yazdım.ara ara girip derdimi döküyorum anlatacak kimse yok sevmiyorum insanlara özelimi açmayı burda nick altında kolay oluyor

ailesi muhteşem insanlar.annesi belki benm anenmden daha ok sever beni.eşim hep kendine göre haklı bir insançhep hşizmet bekler.klasik türk ailesiymişiz!! normalde çalışıyordum bebek olnca evdeym bir işe elini sürmez.hamlyekn inadına yapar gibi şundan mı yardm istesek gömleğimi ona mı ütğületsem der delrtirdi beni.evlenmeden önce kıskançıklıları.her sey için ondan izin alacakmışım.izin haber verme değil bir de! hamilelğimde bile burnmdan getrdi kavga gürültü.ona göre hep haklı ama ben asiymişm dik kafalıymışım! ya en son olayı anlatıyım yemek yedk bebek bişr yanda bulaşkları topluyorm her yer dağınık kahve istedi bende tamma deidm işimi bitireym beraber içelm diye düşünmüştm.vay efenm kahvesi nerde kalmışmış bi kahve keyfi varmş akşama kadr çalılşıyromus yoruluyormuşş bulaşık kalsınmış 2 dk kahve yapıp içelimmiş...ne olurmus sanki ev dağınık kalsa kahvemizi içsekmiş.içime sinmiyor öyke işimi bitirip rahatça içerz düye düşünmüştm dedim amabi ton laf bağırma çağırma.böylede saçma işte! bu bir örnekti bunun gibi o kaddaar çok var ki anlatamam..emir vererek konusuyormuşum azarlıyormusum.napıyım sınırlarımı zorluyor! saygı zorla kazanılmazki!mutsuz kadın mutlu edemez kimse kusura bakmasın.!

ahh canım sıkma canını evlilik monoton olunca böyle oluyor bir tanede bende var merak etme yanLiz değilsin :110:

Back
X