Ne iyi olmuş bu topik...Benimde böyle tartışmaya, polemiğe girmeden sadece yazasım, anlatasım, rahatlayasım vardı...
Benim eşimden yana bir şikayetim yok hamdolsun ama öyle bir abim var ki hepimizin yüreğini dağladı...
Yengemle istemeden annemin zoruyla evlendi (yaşı geçiyor diye annem işte illaki evlensinmiş,evlendi işte...) Baştanda istemiyordu ya zaten hep bi bahanesi var. Annemde yaptığı hatanın farkında abim ağzınada küfür etse "haklısın oğlum" diyip daha da şımartıyor..Evlenmeden önce çalıştık hep birlikte abime ev aldık,araba aldık evini dayadık döşedik 3 kardeş ama şimdi evlendi çalışmıyor,iş beğenmiyor,maaşları beğenmiyor, hepsini beğense işvereni beğenmiyor hep bi bahane buluyor çalışmamaya...Sabaha kadar bilgisayar başında birde şimdi iddiaya başlamış, biz çocuğu var zor durumda kalmasın diye harçlık yolluyorduk,şimdi eline geçen parayla iddia oynuyormuş

Geçen babam Hastalandı kalktık gittik onca yolu..inanmazsınız dönüşte ağlaya ağlaya döndüm...
Yengemi zaten hiç sevmedi, hiç sahiplenmedi, her fırsatta git babanın evine dedi...Canım yengem hala kızı için sabrediyor,hala düzelir diye umut ediyor... Yengimi kırdı,dağıttı, bin parçaya ayırdı...Dünyalar güzeli kızını bile yeri geliyor gözü görmüyor...
Şu olay hiç aklımdan çıkmıyor. Hatta hamile duygusallığımıdır nedir bilmiyorum dün gece tam yattım aklıma geldi gizli gizli ağladım...Yengemin işi vardı yeğenim abimdeydi, yengem işini bitirince çocuğu aldı yengeme uzatıp "al şu uyuzu" dedi.. Yavrum sen uyuzun ne olduğunu nerden biliyodun da öyle küstün aklıma geldikçe hala ağlıyorum...Nasıl küstü babasına nasıl içerledi görmeliydiniz kızlar içim yandı, o bakışı, o içerleyişi... Allah'ım kahroluyorum...