- 29 Temmuz 2015
- 56
- 12
- 3
- 47
- Konu Sahibi Karanlik111
boşan demek kolay ama öyle olmuyor.açıkçası düzeltdemeye de dilim varmıyor çünkü çocuklara da iyi davranmıyormuş. onlarlz iyi olsa hadi katlan derim ama ne yalan söyleyim zaten çocuklar mutsuz hzursuz sürekli azarlayan sinirli bir baba.bak ben sana şunu söyleyim boşanmş ailede büyümedim ama kavga gürültü huzurszlkla büyüdüm.bi arkadaşm vardı küçükken onun anne babsı boşanmıştı ben derdim keşke benmkilerde boşansa düşünsene çocuk aklmla çünkü bıkıp usanmıştım kava gürültü huzursuzluk hep bağıran bir baba içerdide o zaman.off ne zor işimiz.her şeyi biz düşünmek zorundayız.bi evlilik terapistine gidin bence belki görür gerçekleri.bir de merak ettim ailesi ne düşünüyor bu konuda? onlar farkında mı tepki vermiyorlar mı size çocuklara böyle olmasına? benim eş,mn ailesi kızar bile bazen akıl verir söylenirler.görüyorlar çünkü.ama değişmiyor tabii orası ayrı.siz bi gidin terapiste.allah sonumuzu hayır etsin ne deyim.olmuyorsa olmuyor aslnda ama işte çocuklar içn onca aşkla evlenip aşkı harcamamak için insan kıyamıyor.içim acıyor.burda okudklarıma da kendime de..
keşke görebilseler azcık anlasalr. ya da geçmişe bir pencere açılsa.asla evlenmezdim.
ben kurtatmaya çalışıyorm susuyorm artık yalnzı başıma ağlıyorum dertleşecek kimse yok.anlatamam kimseye ben böyle şeyleri.bebeğim var aile içinde mutlu büyüsün istiyorum.ama olmuyor benne kadar kendimi rahatlatsamda bazen olmuyor.daha küçük anlamıyor ama birgün büyüyücek ne kadar rol yaparım ne kadar katlanırım.
evde ev arkadaşı gibiyiz. bilgisayar başnda onu getir bunu götür.gerçi eski hallerine göre iyileşmeler vr ama .öyle yorulmuşumki.kavgaya bile halim yok.susuyorum şimdi arada uyarıyorum bıktım yatağa yalnız girmekten bilgisayarda gece körlerine kadar.zar zor beraber vakit geçiriyoruz işte.amaan ne deyim allah heepimize sabır versin.evlilik dert boşanmak dert.hepsi dert.allah hepimize huzur versin.para pul hepsi hikaye.sağlık huzur olsunda..