evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

boşan demek kolay ama öyle olmuyor.açıkçası düzeltdemeye de dilim varmıyor çünkü çocuklara da iyi davranmıyormuş. onlarlz iyi olsa hadi katlan derim ama ne yalan söyleyim zaten çocuklar mutsuz hzursuz sürekli azarlayan sinirli bir baba.bak ben sana şunu söyleyim boşanmş ailede büyümedim ama kavga gürültü huzurszlkla büyüdüm.bi arkadaşm vardı küçükken onun anne babsı boşanmıştı ben derdim keşke benmkilerde boşansa düşünsene çocuk aklmla çünkü bıkıp usanmıştım kava gürültü huzursuzluk hep bağıran bir baba içerdide o zaman.off ne zor işimiz.her şeyi biz düşünmek zorundayız.bi evlilik terapistine gidin bence belki görür gerçekleri.bir de merak ettim ailesi ne düşünüyor bu konuda? onlar farkında mı tepki vermiyorlar mı size çocuklara böyle olmasına? benim eş,mn ailesi kızar bile bazen akıl verir söylenirler.görüyorlar çünkü.ama değişmiyor tabii orası ayrı.siz bi gidin terapiste.allah sonumuzu hayır etsin ne deyim.olmuyorsa olmuyor aslnda ama işte çocuklar içn onca aşkla evlenip aşkı harcamamak için insan kıyamıyor.içim acıyor.burda okudklarıma da kendime de..
keşke görebilseler azcık anlasalr. ya da geçmişe bir pencere açılsa.asla evlenmezdim.
ben kurtatmaya çalışıyorm susuyorm artık yalnzı başıma ağlıyorum dertleşecek kimse yok.anlatamam kimseye ben böyle şeyleri.bebeğim var aile içinde mutlu büyüsün istiyorum.ama olmuyor benne kadar kendimi rahatlatsamda bazen olmuyor.daha küçük anlamıyor ama birgün büyüyücek ne kadar rol yaparım ne kadar katlanırım.
evde ev arkadaşı gibiyiz. bilgisayar başnda onu getir bunu götür.gerçi eski hallerine göre iyileşmeler vr ama .öyle yorulmuşumki.kavgaya bile halim yok.susuyorum şimdi arada uyarıyorum bıktım yatağa yalnız girmekten bilgisayarda gece körlerine kadar.zar zor beraber vakit geçiriyoruz işte.amaan ne deyim allah heepimize sabır versin.evlilik dert boşanmak dert.hepsi dert.allah hepimize huzur versin.para pul hepsi hikaye.sağlık huzur olsunda..

boşan demek kolay ama öyle olmuyor.açıkçası düzeltdemeye de dilim varmıyor çünkü çocuklara da iyi davranmıyormuş. onlarlz iyi olsa hadi katlan derim ama ne yalan söyleyim zaten çocuklar mutsuz hzursuz sürekli azarlayan sinirli bir baba.bak ben sana şunu söyleyim boşanmş ailede büyümedim ama kavga gürültü huzurszlkla büyüdüm.bi arkadaşm vardı küçükken onun anne babsı boşanmıştı ben derdim keşke benmkilerde boşansa düşünsene çocuk aklmla çünkü bıkıp usanmıştım kava gürültü huzursuzluk hep bağıran bir baba içerdide o zaman.off ne zor işimiz.her şeyi biz düşünmek zorundayız.bi evlilik terapistine gidin bence belki görür gerçekleri.bir de merak ettim ailesi ne düşünüyor bu konuda? onlar farkında mı tepki vermiyorlar mı size çocuklara böyle olmasına? benim eş,mn ailesi kızar bile bazen akıl verir söylenirler.görüyorlar çünkü.ama değişmiyor tabii orası ayrı.siz bi gidin terapiste.allah sonumuzu hayır etsin ne deyim.olmuyorsa olmuyor aslnda ama işte çocuklar içn onca aşkla evlenip aşkı harcamamak için insan kıyamıyor.içim acıyor.burda okudklarıma da kendime de..
keşke görebilseler azcık anlasalr. ya da geçmişe bir pencere açılsa.asla evlenmezdim.
ben kurtatmaya çalışıyorm susuyorm artık yalnzı başıma ağlıyorum dertleşecek kimse yok.anlatamam kimseye ben böyle şeyleri.bebeğim var aile içinde mutlu büyüsün istiyorum.ama olmuyor benne kadar kendimi rahatlatsamda bazen olmuyor.daha küçük anlamıyor ama birgün büyüyücek ne kadar rol yaparım ne kadar katlanırım.
evde ev arkadaşı gibiyiz. bilgisayar başnda onu getir bunu götür.gerçi eski hallerine göre iyileşmeler vr ama .öyle yorulmuşumki.kavgaya bile halim yok.susuyorum şimdi arada uyarıyorum bıktım yatağa yalnız girmekten bilgisayarda gece körlerine kadar.zar zor beraber vakit geçiriyoruz işte.amaan ne deyim allah heepimize sabır versin.evlilik dert boşanmak dert.hepsi dert.allah hepimize huzur versin.para pul hepsi hikaye.sağlık huzur olsunda..

Bende evlilik terapisine belki başkasından duyması işe yarar aklını başına getirir düşüncesiyle gidicem. Ne kadar işe yarar bilmiyorum. Ama denemedim demek istemiyorum.

Eşimin ailesi çok iyi insanlar. Şu an ayrı şehirdeyiz. Buraya ilk taşındığımızda 3 ay gelip çocuklara baktılar ve babası çok kızardı oğluna. Benim kendisine iyi dayandığımı söylerdi hep. Şu anki durumumuzdan haberleri yok. Olsa kahrolurlar.

Ben de senin gibi çok sustum hep sessizce Ağladım çocuklarımla avutun kendimi. Ama kendine zarar veriyorsun. Gün geliyor bir bakıyorsun sabrın bitmiş. İçinde zerre sevgi güven kalmamış. Onarılamaz bir duruma gelmiş.
Şimdi düşünüyorum da anında tepki verseydim bu kadar dolup hayattan bıkmış olmayacaktım. Hayırlısı olsun. Bir ömür mutsuz nasıl geçer bilmiyorum.

aynen anneliğimze ailemize yansıyor ne acı.benmki kendisi görüor mutlu olduğmda sabah sütüm taşar yoksa olmaz.bakın bnunu görüyor biliyor.neşeli olduğmd dört dönerm etrafında . kadınını mutlu etki o da seni çocuğunu mutlu etsn.ev neşeyle dolsun.mutsuz kadınlar mutsuz evkler aileler çocuklar.ben rahatlatıyorm kemdimi bir şekilde kızıma sarılnca zaten geçiyor hayat duruyor ama işte yalnız mutsuzum
Evet çocuklarımız herşeyi hissediyor. Özellikle bebekler. Benimkiler Büyüdü ama ister istemez yansıyor. Yüzü asık sinirli ve hiç konuşmayan sürekli dalıp giden bir insanım malesef şu anda. Allahtan kızlarım memlekette ve görmüyorlar durumumu.

Dün akşam yine tartıştık. 8 aydır yabancı gibiyiz evde. Sürekli şikayetleniyor. Beni suçluyor sürekli. Nedeni ise karı koca ilişkimizin olmaması. Benim ona tekrar güvenmem için beni kıran ve güvenimi azaltan hareketlerinin Hatalı olduğunu kabul etmesi gerekiyor. Ama asla kabul etmiyor. Ben ona karşı düzelirsem Kadınlık yaparsam düzelecekmiş. Kabus gibi. Kalbim paramparça. Evliliğimiz boyunca bana ilgisiz ve kaba davrandığını kabul ediyor. Ona defalarca yalvarmama aldırış etmediğine kendi de anlam veremiyor. Ama ben seni hep sevdim diyor. çok üzüldüm ağlamaya başladım. Zırlama diyor bana. Insan sevdiğinin üzülmesine dayanamaz dimi. Nasıl sevgiyse sadece dilinde. Allah sonumuzu hayretsin hepimize Sabır versin ..

Kuzenim evli ve pişman diyebilirim.. Ailesine ve herkese karşı gelerek evli iki çocuklu bir adama aşık olup o boşandıktan sonra evlendi ve İsviçre'ye kaçtı. İltica ettiği için Türkiye'ye geri dönemiyordu, lakin sonra af çıktı. Bir oğlu oldu, ailesinden sadece anne ve babasını onlar İsviçre'ye gittiğinde görebiliyor. Adam, Türkiye'deki çocuklarını göremiyor.Kuzenim çok pişman. Boşanıp gelmek istedi, adam dedi ki gidebilirsin ama çocuğu götüremezsin, babasının imzası olmadan yurtdışına çıkamıyor çocuk. Üniversite mezunu bir öğretmen ama orada denklik verilmediği için çok uzakta bir yerde garsonluk yapıyor. Adamın elektronik dükkanı vardı, Almanya'da inşaatta çalışıyor. Kuzenim kilo almış, yüzü çökmüş, 10 yıldır memleket hasretiyle kavruluyor, aile özlemiyle yanıyor, bileğinin hakkıyla aldığı diplomasını kimse kabul etmiyor. En sevdiğim kuzenimdi ve ben onu çok özledim, sırf saçımı taramak için kalkar beni alır evine götürürdü, gittiğinden beri göremiyorum. Ailenize karşı gelip yuva kurmayın, hayır göremezsiniz o yuvadan. Aşk derdine düşüp hayatımızı hiçe saymayalım. Kabul etmeyenler olur ama her aşk bitecek er ya da geç bitecek işte o kadar. Kimse kendini kandırmasın.. Bir aşkı kuzenime nelere mal oldu? Çok pahalıya patladı, tüm hayatı söndü. Çok dua ediyorum oğlunu da alıp Türkiye'ye gelsin ve ailesinin yanına taşınsın, öğretmenlik yapsın. O pislik, cahil herif gebersin de hepimiz kurtulalım. Karı ve koca insanı rezil de eder vezir de.

her böyle konu gördüğümde mantık evliliğine daha yakın hissediyorum kendimi. çünkü aşk evliliği. ilk beraberlik döneminde doğruları yanlışları ayırt etmeden karşında ki insanı bütünüyle sevmek. ileriki zamanlarda sevgi azalıp sorunlar başlayınca insanın keşkeleri oluyor. mantık evliliğindede karşında ki insanla evlilik sürer mi? ortak paydada buluşabilir miyiz? birbirimizi maddi manevi anlamda dengeleyebilir miyiz? i sorgulamak bana göre. belkide bende direkten döndüm bilemiyorum :KK51:

ü
her böyle konu gördüğümde mantık evliliğine daha yakın hissediyorum kendimi. çünkü aşk evliliği. ilk beraberlik döneminde doğruları yanlışları ayırt etmeden karşında ki insanı bütünüyle sevmek. ileriki zamanlarda sevgi azalıp sorunlar başlayınca insanın keşkeleri oluyor. mantık evliliğindede karşında ki insanla evlilik sürer mi? ortak paydada buluşabilir miyiz? birbirimizi maddi manevi anlamda dengeleyebilir miyiz? i sorgulamak bana göre. belkide bende direkten döndüm bilemiyorum :KK51:
Ben de direkten döndüm kardeş sorma birden kafama dank etti ben bu adamla ne yapıyorum diye nikah iptal edildi tatil rezervasyonu vs hepsini iptal ettik

Ben mantık Evliliği yaptım. Insan herşekilde eşine ayak uydurmak, onun ailesiyle muhattap olmak ve bir şekilde istemediği durumlarda da ortak noktada buluşmak zorunda kalıyor. Aynı çatı Altında yaşıyorsunuz ve evlisiniz. Körkütük aşkla değil en başta saygı, güven, huzur ve tabi beraberinde gelen sevgi zamanla teslimiyete dönüşüyor.

Ilk günkü durumu korumak çok zor. Karşılıklı Özen gerek. Çocuk da olduktan sonra Çoğu zaman anne daha özverili olmak zorunda kalıyor.

Eğer mantık Evliliği düşüncesiyle evlenmişseniz daha mantıklı, güçlü, kararlı ve Baskın olduğunuzdan karşınızdaki kişi bu hisle bırakıveriyor kendini ellerinize. Zamanla O da oluyor bir çocuk. Bide bakıyorsunuz evlilik sırtınızda Yük olmuş ve diz bunu farkettiğinizde tükenmiş oluyorsunuz..

Bende aileme karşı gelerek evlendim. Geceleri Annemin gözüne bi sene boyunca uyku girmedi. Hissetti herhalde ana yüreği mutlu olamıyacağımı. Anne baba bişey diyorsa muhakkak doğruluk payı vardır. Burdan sesleniyorum kızlar aşk gelip geçici. Ailenize karşı gelip bir evliliği dayatmayın sakın! Ben yaptım ve çokpişmaanım. Daha ilk günlerden pişman oldum. Sevdiğim adamı hiç tanımamışım. Evlendikten sonra herşey değişiyor jiçbirşey hayallerin gibi olmuyor. Keşke bekarlığıma geri dönebilsem, ama artık boşansamda dul olacağım. Keşke jiç evlenmseydim

ü

Ben de direkten döndüm kardeş sorma birden kafama dank etti ben bu adamla ne yapıyorum diye nikah iptal edildi tatil rezervasyonu vs hepsini iptal ettik
seninkide gerçekten direkten dönmek olmuş:KK57: atlatabildin mi durumu peki? seninki gibi ciddiyete dökemedik ama yinede içim sızlıyor arada. atamıyorum ona ait bi çok şeyi saklıyorum hala:KK61:

seninkide gerçekten direkten dönmek olmuş:KK57: atlatabildin mi durumu peki? seninki gibi ciddiyete dökemedik ama yinede içim sızlıyor arada. atamıyorum ona ait bi çok şeyi saklıyorum hala:KK61:
Biz ev bile tutup baştan aşağı döşemiştik, gelinlik alınmıştı, düğün yeri tutulmuştu, nikah günü alınmıştı, balayı rezervasyonu vs sonra bütün gerçekleri gördüm ben bu adamla bi ömür geçiremem dedim. Bir de onun yüzünden sinir krizi geçirip bebeğimi düşürünce iyice nefret ettim ondan. Çok çabuk atlattım, ona karşı içimde sevgi kırıntısı kalmamıştı çünkü. Ben ona ait tek bir şeyi bile tutmadım canım, hepsini atmalısın yoksa unutamazsın. Genç olduğunu tahmin ediyorum bırak gitsin daha iyileri gelecek.. :KK14:

Biz ev bile tutup baştan aşağı döşemiştik, gelinlik alınmıştı, düğün yeri tutulmuştu, nikah günü alınmıştı, balayı rezervasyonu vs sonra bütün gerçekleri gördüm ben bu adamla bi ömür geçiremem dedim. Bir de onun yüzünden sinir krizi geçirip bebeğimi düşürünce iyice nefret ettim ondan. Çok çabuk atlattım, ona karşı içimde sevgi kırıntısı kalmamıştı çünkü. Ben ona ait tek bir şeyi bile tutmadım canım, hepsini atmalısın yoksa unutamazsın. Genç olduğunu tahmin ediyorum bırak gitsin daha iyileri gelecek.. :KK14:
henüz 24 yaşındayım . ilk kez birine böylesine bağlandım. hiç ayrılmayız diye düşünürken ne hallerdeyim şimdi. güçlü karakteriniz varmış doğrusu. bu kadar hazırlıktan sonra sünger çekmek normalde zor bir durum

henüz 24 yaşındayım . ilk kez birine böylesine bağlandım. hiç ayrılmayız diye düşünürken ne hallerdeyim şimdi. güçlü karakteriniz varmış doğrusu. bu kadar hazırlıktan sonra sünger çekmek normalde zor bir durum
Kolay diyemeyeceğim. Kimse benden önemli değil, bir kez doğdum. Çooook gençsin güzelim daha 24 yaşındasın kimler çıkacak karşına. Merak etme, umarım öyle biriyle evlenirsin ki ayrıldığına bin teşekkür edersin.

Merhaba.
Şu anda o kadar büyük bir hayal kırıklığı ki yaşadığım anlatamam. Allah iyi insanlarla karşılaştırın diye boşuna dememişler. İyi rol yapanlarla karşılaştırın tam bir tiyatronun içinde figüran oluyoruz işte bnm gibi. Ben , beni çok sevip değer verdiğine inandığım, bana aşık olduğunu sandığım şimdiki eşimle evlenmeye karar verdikten sonra daha Nisanlanacagim sabah sapitan bir adamla evlendim. Neden evlendim şu anda o kadar pişmanım ki. O kadar mutsuzum ki. Kendimi o kadar kandirilmis hissediyorum ki. Hayatta kendinden başka hiçbirşeyi düşünmeyen bencil alcak pislik bu adam doğacak bebeğini bile düşünmüyor. Hamileyim. Yeni öğrendim. 4 gün oldu. Bana yapmadığını bırakmadı. Dayanamıyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Hayatta bütün mutlu geçmesi gereken anlatımın hepsini rezil etti. Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsin. Söyleyecek hicbirsey bulamıyorum artık. Sadece 1 yıllık evliyim ben. Evlilik yildonumunde öğrendim hamile olduğumu. Yani öyle bir tesadüfi herkes isterdi bu sekilde yaşamak heralde. Ama aklınıza ne kadar rezalet varsa gelen hepsini yaşadım. Dayanamıyorum dayanamıyorum

bende evlenmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam ama insan başına ne geleceğini bilmiyor işte Allah sonunuzu hayır etsin ne diyeyim

Niye katlanıyorsun sen bu kadar önemsizmisin ? Boşa gitsin emin ol çocuğun daha sağlıklı büyür

Merhaba.
Şu anda o kadar büyük bir hayal kırıklığı ki yaşadığım anlatamam. Allah iyi insanlarla karşılaştırın diye boşuna dememişler. İyi rol yapanlarla karşılaştırın tam bir tiyatronun içinde figüran oluyoruz işte bnm gibi. Ben , beni çok sevip değer verdiğine inandığım, bana aşık olduğunu sandığım şimdiki eşimle evlenmeye karar verdikten sonra daha Nisanlanacagim sabah sapitan bir adamla evlendim. Neden evlendim şu anda o kadar pişmanım ki. O kadar mutsuzum ki. Kendimi o kadar kandirilmis hissediyorum ki. Hayatta kendinden başka hiçbirşeyi düşünmeyen bencil alcak pislik bu adam doğacak bebeğini bile düşünmüyor. Hamileyim. Yeni öğrendim. 4 gün oldu. Bana yapmadığını bırakmadı. Dayanamıyorum. Ne yapayım bilmiyorum. Hayatta bütün mutlu geçmesi gereken anlatımın hepsini rezil etti. Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsin. Söyleyecek hicbirsey bulamıyorum artık. Sadece 1 yıllık evliyim ben. Evlilik yildonumunde öğrendim hamile olduğumu. Yani öyle bir tesadüfi herkes isterdi bu sekilde yaşamak heralde. Ama aklınıza ne kadar rezalet varsa gelen hepsini yaşadım. Dayanamıyorum dayanamıyorum
Soruyormusun ? Boşayin gitsin yaa o adamlarla evli kalmak zorunda degilsiniz !!!!

Bende 1 yillik evliyim hergunumuz sorun nedensiz kavga cikarmalari ben herseyi herkesi onemsemesi bagirmalari bana yabanci gibi davranmasi her kavga kaçarak evlendigimi yuzume vurmasi yaptigim en ufacik hata icin ona yalvaramadan affetmemesi ve daha bi cogu bende evlendigime pismanim keske kendi ayaklarimin ustunde dursaymisim sevgisine inanmak yerine

Niye katlanıyorsun sen bu kadar önemsizmisin ? Boşa gitsin emin ol çocuğun daha sağlıklı büyür
bu ne kadar kolay çıkıyor ağızdan öyle 'boşayın gitsin'.. Bir yuva kolay mı kuruluyor da bozmak basit olsun bu kadar.
ben 1 yıllık evliyim ve gerçekten çok problemim var burdaki birçok kadın gibi.
beni deli gibi seven sevgilim oldu saçsapan bi koca. saygı yok ilgi yok sorumluluk neredeyse sıfır ki ben bu insanla 6 yıl geçirip evlendim. sonuç tam bir hüsran oldu benim için.
ama boşanmak aklıma getireceğim son şey şuan için. çünkü elimden geleni yaptığıma inanmıyorum. 1 yıldır çabalıorum ve bir yıl daha çabalıcam çünkü evliliklerde ilk 2 yılın ne kadar korkunç geçtiğini birçok çiftten dinledim. birşeyler iyiye gidicek umut ediyorum. buna rağmen olmıcaksa da ben huzurlu olucam kendisi düşünsün.

Bende 1 yillik evliyim hergunumuz sorun nedensiz kavga cikarmalari ben herseyi herkesi onemsemesi bagirmalari bana yabanci gibi davranmasi her kavga kaçarak evlendigimi yuzume vurmasi yaptigim en ufacik hata icin ona yalvaramadan affetmemesi ve daha bi cogu bende evlendigime pismanim keske kendi ayaklarimin ustunde dursaymisim sevgisine inanmak yerine

eşinizin üstüne çok düşüp çok ilgi gösteriyor musunuz?
bende de benzer sorunlar var bu yüzden soruyorum. ben hatayı onu fazla nazlayıp pohpohlamaktan olduğu kanaatine vardım bu günlerde. bu yüzden artık umursamıyormuş gibi davranmaya çalışıcam tabi sorumluluklarımı yerine getirmek suretiyle..

Back
X