Evli sevgili evlenme teklif etmiş

Jezabel34

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2018
327
599
23
Kızlar bir önceki konumda bahsetmiştim. Bir ay görüştüğüm eski sevgilim bir ay sonra pırlanta yüzük ile evlenme teklif etti, sonra yüzüne telefon kapattim diye benden soğuduğunu söylemişti. Sonraki bir ay da ilişki ayrıl barış telefonla gitti en sonunda baktım olmuyor ayrıldık.

Yüzüğü geri istemedi ama ben gönderecektim öyle karar verdim ve Bingoo

Adam evli ve nasılsa karısı bunu bilmiyor. Adam sabah geliyor eve kadın nasil merak etmez.
Beş sene cikmis on senelik evliymis

Üstelik arkadaşları da söylemedi bu durumu. İki yakın arkadaşı ile tanıştım m

Evli adam çapkınlık yapar aldatır da evlenme teklifi nedir yahu

Kızlar bir önceki konumda bahsetmiştim. Bir ay görüştüğüm eski sevgilim bir ay sonra pırlanta yüzük ile evlenme teklif etti, sonra yüzüne telefon kapattim diye benden soğuduğunu söylemişti. Sonraki bir ay da ilişki ayrıl barış telefonla gitti en sonunda baktım olmuyor ayrıldık.

Yüzüğü geri istemedi ama ben gönderecektim öyle karar verdim ve Bingoo

Adam evli ve nasılsa karısı bunu bilmiyor. Adam sabah geliyor eve kadın nasil merak etmez.
Beş sene cikmis on senelik evliymis

Üstelik arkadaşları da söylemedi bu durumu. İki yakın arkadaşı ile tanıştım m

Evli adam çapkınlık yapar aldatır da evlenme teklifi nedir yahu
Yüzüğü direkt adamın evine yollaa

Her evlilik teklifi eden evleniyor mu bide evli olduğu halde bunu yapıyor rezillik arkadaşlarıyla tanıştırsa nolcak aklınca senle daha iyi görüşmek için yani bunu yapan adam adam.deilde sizde eve yollayayım diyorsunuz bu kadının suçu ne sormak istiyorum günah deil mi öğrencek tabi kadın ama böyle deil

Ahsjdjkafjks
Nikah memuru diye cübbe giydirir birine evlenirdi sizle. Çok türk filmi izlemiş sanırım.

Ilişkinin ciddi olduğunu düşünüp farklı beklentileri olabilirdi. Başka bir sebep gelmiyor aklıma. Yok zaten cinsel birliktelik yasiyorduysaniz, sureci uzatmak, kaybetmemek icin teklif etmistir.
Yüzüğü yanında o gün çektiğiniz bir fotoğrafla birlikte eşine yollayacaginizi söyleyin..
Yalvar yakar yollama derse, satın, hayvan barınağına mama alırsınız.

Oha diyorum
Kuma mı akıcakmış?
Hadsiz

Niyeti evlilik değildi elbette. Yuzukten önce cinsel yakınlaşma yaşadık bı defa. Derdi neydi bilmiyorum. Bı daha olmadı zaten.

ee nasıl öğrendiniz sonrasında? ay insanlarda hiç utanma yok? peki evine hiç gitmeniz mi? nerede yakınlaştınız? nasıl eşleri anlamıyor ya?

Bana geldi yemeğe beni engellediği face hesabından öğrendim.baska bı hesapla bakarken gördüm karısı fotolar falan rezil herif

Neler gördü bu gözler, çalıştığım yerde müşterim aylarca peşimden koşup baktı olmuyor çocuğunu alıp gelmişti çocuğumu severde belki benimle vakit geçirir diye, o zaman anlamıştım evli olduğunu, şaka gibiler

Back
X