Evli sevgili hiç geri döner mi?

alevkaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
28
4
3
Kizlar, cinsel hic bir yakinlasma yasamadiginiz ama cok sevdiginiz sevgilinizle inatlasip ayrildiniz. Onu unutmak icin baskasiyla ciktiniz ve ilk cinsel tecrubenizi yasadiniz. Yeni sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor ancak Eski sevgilinizse herseye razi ve hala sizi bekliyor. Ona geri donermisiniz? burada merak ettigim su, cinsel olarak yakinlastiginiz birine daha fazla baglanma oluyor mu?

A.Cinsel olarak yakinlassamda yeni sevgilime baglanamadim, eskisine geri donebilirim.
B.Cinsel yakinlasmadan sonra, yeni sevgilime kalben baglandim. eskisini unuttum bile.

anlamadım anket mi bu derdiniz mi ?

Bi erkek arkadaşımın başına geldi bu olay. Sevdiği kız başka biriyle birlikte oldu ama o hala ona döner diye bekliyor. Bir türlü ikna edemedim kendisini. Ankete dönüştürerek herkesin fikrini almak istedim.

Bi erkek arkadaşımın başına geldi bu olay. Sevdiği kız başka biriyle birlikte oldu ama o hala ona döner diye bekliyor. Bir türlü ikna edemedim kendisini. Ankete dönüştürerek herkesin fikrini almak istedim.
beklemesin canım boşuna
kız sevse beraber olamazdı
çünkü kızların midesi öyle duygusuz birlikteliği kolay kolay almaz
çok az kız vardır öyle onlar da zaten çoktan beraber olmuştur birileriyle ilk olmaz yani...
bilmiyorum anlatabildim mi:)

Back
X