- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Yepyenihayat
Nehirimden tavsiyeler
Katılıyorum şekerim bende bardakları öyle yaptım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nehirimden tavsiyeler
Katılıyorum şekerim bende bardakları öyle yaptım![]()
nehir bende yemek takımlarımı koydum bak bakalım begenicekmisin
Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
Misafir süpernehir bende yemek takımlarımı koydum bak bakalım begenicekmisin
diğeri yemek takımı değil zaten kahvaltı takımı cnm.Misafir süperama ben diğerini pek beğenemedim.yanlış anlamayın yorum istiyorsunuz galiba o yüzden yapayım dedim. Hayırlı olsun. :)
karaca tencereleri hemde paslanma yapıyor ben Allahtan schafer aldım yani.ben karaca tencerelerden hiç memnun kalmadım... hem ağır hem leke kalıyor ne yapsam parlamıyor.. karaca alma derim setinde tencere de olur.
güle güle kullan inşallah :)diğeri yemek takımı değil zaten kahvaltı takımı cnm.
kahvaltıda iştahımızı açsın diye cıvıl cıvıl aldım.
herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.
saol cnm benim . 2 senedir kullanıyorum bi sorun sıkıntım olmadı schafere 10 üzerinden 10 puan veririm yani.güle güle kullan inşallah :)
2015 in sonuna doğru aldım. zamanını tam hatırlamıyorum ama oldu. Kredi kartına taksit yapıyorlar. indirim vardı.Ne zaman aldınız ? Elden taksit yaptılar mı size? Ve aldığınız yemek takımının fptosunu netten bulup buraya atabilir misiniz :)
Valla 2 sene önce yemek takımı 12 kişilik , çatal bıçak takımı 12 kişilik, tencere seti çaydanlık düdüklü filan var içinde , kahvaltı takımı ve günlük yatak örtüsünü 1500 tlye almıştım schaferin. şimdi en fazla 2000 küsürdür. 2 ay çalış hepsini alırsın tatlım.Kızlar benimde merak ettiğim birşey var bir kızın ceyizi ne kadara maloluyor benim hic ceyizim yok daha. hepsi içinde mutfakdir yatak odasi ortusu halisi diğer ıvır zivirlar banyo seti bornoz falan toplam. Hepsi kaç para tutuyor yeni evliler bilirler merak ediyorum da bir araştırmak kısmet olmadı.çok detay var biliyorum ortalama ne tutuyor.
he bornoz seti demişsin 150 tlye de var bornoz takımı 400 e de .Kızlar benimde merak ettiğim birşey var bir kızın ceyizi ne kadara maloluyor benim hic ceyizim yok daha. hepsi içinde mutfakdir yatak odasi ortusu halisi diğer ıvır zivirlar banyo seti bornoz falan toplam. Hepsi kaç para tutuyor yeni evliler bilirler merak ediyorum da bir araştırmak kısmet olmadı.çok detay var biliyorum ortalama ne tutuyor.
Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
Şuan bu işlerin içinde biri olarak orta halli alirsan kucuk ev aletleri dahil 12-15 bin gibi bi rakam tutar Herseyim tam olsun a kalite olsun dersende 20 bini geçer öyle söylimKızlar benimde merak ettiğim birşey var bir kızın ceyizi ne kadara maloluyor benim hic ceyizim yok daha. hepsi içinde mutfakdir yatak odasi ortusu halisi diğer ıvır zivirlar banyo seti bornoz falan toplam. Hepsi kaç para tutuyor yeni evliler bilirler merak ediyorum da bir araştırmak kısmet olmadı.çok detay var biliyorum ortalama ne tutuyor.
Tencere takımı bernardo Karaca gibi ben beğenmiyorum yani bana asıl tencere gibi gelmiyor. Hascevher,emsan gibi tencere takımları daha kaliteli yani annemizin zamanındaki :) ben annemin hiç tencere değiştirdiğini görmedim yıllardır emsan kullanır