Evli tecrübeli bayanlar :)

Schafer-SHF-5010-Mega-Collection-Porselen-Yemek-Takimi.jpg
schafer-shf-990-helena-90-parca-z.jpg
index.php
schafer-shf-355-diva-collection-31-parca-z.jpg

bendede bunlar var

ben karaca tencerelerden hiç memnun kalmadım... hem ağır hem leke kalıyor ne yapsam parlamıyor.. karaca alma derim setinde tencere de olur.

Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı

Hepsini aynı yerden almayın zaten beğendiğiniz markalardan kullanımına göre ayrı alın.
Tabii ki de karaca dan alın bernardo bulaşık makinesinde yıkanıunca deseni çıkıyor gibi çok şikayetler var.
Özellikle tenceleri en iyisinden almaya bakın, porselen yemek takımını da orta kalite alsanız da olur çünk zaten zaman içinde ya modası geçiyor ya kırılabiliyor çokk pahalı almanızı tavsiye etmem tabii maddi durumunuz iyiyse bilemiyorum..
Teflon almayı kesinlikle karacanın granit serisi var onlardan alın. Ya da durumunuz el veriyorsa moneta olabilir.
Günlük takım olarak 6 kişilik güral porselenin takımları var ben onu kullanıyorum.
Çok kalabalık şeyler almayın zaten sıkılıyorsunuz bir süre sonra.
Mesela çay takımım aynı zamanda kahvaltı takımı olarak da kullanılabiliyor.
Düdüklüde de fissler tavsiye ederim, dediğim gibi tencere alırken enn kalitelisini alın garantili olanı çünkü uzun süre kullanacaksınız...

Misafir süper ☺️ ama ben diğerini pek beğenemedim.yanlış anlamayın yorum istiyorsunuz galiba o yüzden yapayım dedim. Hayırlı olsun. :)
diğeri yemek takımı değil zaten kahvaltı takımı cnm.
kahvaltıda iştahımızı açsın diye cıvıl cıvıl aldım.
herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.

Karaca tabiiki. Tencere, tabak ve çatal kaşık takımım Karaca. 4 yıldır çok memnunum. Bu sene Karaca Granit tencere seti de hediye geldi ondan çok çok memnunum

Tencere takımı bernardo Karaca gibi ben beğenmiyorum yani bana asıl tencere gibi gelmiyor. Hascevher,emsan gibi tencere takımları daha kaliteli yani annemizin zamanındaki :) ben annemin hiç tencere değiştirdiğini görmedim yıllardır emsan kullanır

Ne zaman aldınız ? Elden taksit yaptılar mı size? Ve aldığınız yemek takımının fptosunu netten bulup buraya atabilir misiniz :)
2015 in sonuna doğru aldım. zamanını tam hatırlamıyorum ama oldu. Kredi kartına taksit yapıyorlar. indirim vardı.
Bence bekleyin indirmleri takip edin.
Aldığım takım sitesinden kaldırılmış.

Kızlar benimde merak ettiğim birşey var bir kızın ceyizi ne kadara maloluyor benim hic ceyizim yok daha. hepsi içinde mutfakdir yatak odasi ortusu halisi diğer ıvır zivirlar banyo seti bornoz falan toplam. Hepsi kaç para tutuyor yeni evliler bilirler merak ediyorum da bir araştırmak kısmet olmadı.çok detay var biliyorum ortalama ne tutuyor.

Kızlar benimde merak ettiğim birşey var bir kızın ceyizi ne kadara maloluyor benim hic ceyizim yok daha. hepsi içinde mutfakdir yatak odasi ortusu halisi diğer ıvır zivirlar banyo seti bornoz falan toplam. Hepsi kaç para tutuyor yeni evliler bilirler merak ediyorum da bir araştırmak kısmet olmadı.çok detay var biliyorum ortalama ne tutuyor.
Valla 2 sene önce yemek takımı 12 kişilik , çatal bıçak takımı 12 kişilik, tencere seti çaydanlık düdüklü filan var içinde , kahvaltı takımı ve günlük yatak örtüsünü 1500 tlye almıştım schaferin. şimdi en fazla 2000 küsürdür. 2 ay çalış hepsini alırsın tatlım.

he bornoz seti demişsin 150 tlye de var bornoz takımı 400 e de .
english home var 150 tlye tamamlarsın ömrün boyuncada kullanırsın cnm benım.

Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı

Karaca guzel. Sorunsuz kullanirsin.

Fakat korkmaz in setleri var onlarda guzel.

Ben tencerelerini ve catal kasik takimini kullaniyorum epeeey uzun zamandır halen yeniler :)

Bende çeyiz aşamasında aklima gelse burdan acardim konuyu malum tecrübe konuşuyor Karaca nin hep sikayetlerini okumustum burda herkes memnun bi kaç eksiğim kaldi benimde ondan takipteyim :halay:Bernardo konusunda şöyle bi durum var bernardo nun kendi üretim tabaklari da var ithal ürünleri de yanlis bilmiyorsam bundan bikaç yıl önce prounayla anlasmasi vardı şuan Royal markasiyla bunlar dünya markası eğer bernardo tercih edeceksen kendi urunlerine degil royal olanlara bak derim eline aldiginda bile kalitesini anlıyorsun .. Yemek takimina hediye çatal bıçak takimi kampanyasi var hala.. Ama tencerelerini caydanligini başka yerden tercih et derim korkmaz aryildiz hisar vb Bernardodan tencere alip memnunum diyen gormedim:110:

Şuan bu işlerin içinde biri olarak orta halli alirsan kucuk ev aletleri dahil 12-15 bin gibi bi rakam tutar Herseyim tam olsun a kalite olsun dersende 20 bini geçer öyle söylim:KK51:

Tencere takımı bernardo Karaca gibi ben beğenmiyorum yani bana asıl tencere gibi gelmiyor. Hascevher,emsan gibi tencere takımları daha kaliteli yani annemizin zamanındaki :) ben annemin hiç tencere değiştirdiğini görmedim yıllardır emsan kullanır

Bende karaca nin tencere seti ve caydanligi var çelikleri gerçekten iyi degil boyle teneke gibi sanki ama bir de emsan tencere setim var valla sürekli kullanıyorum ama hala pırıl pırıl :KK39:

Yemek takımı su takımı kahvaltı takımı düdüklü tencere bir tencere çaydanlik baharat seti kasık catal takimi 2.300 e almistim gecen sene karaca dan inanılmaz memnunum porselenlerimden hafif ve saglamlar (kemik tozundan olanlari) ama dedigim gibi tencere ve çaydanlik hic iyi degil

Bernardo ya gelince kaliteli ve guzel evet ama pahali geliyor bana indirim takip etmek lazim cok pahali olmasın ama kaliteli ve guzel olsun derseniz karaca :super:

Back
X