- 8 Kasım 2013
- 412
- 119
- 103
- Konu Sahibi Yepyenihayat
Ben 6sene önce karacanın ceyız setini almıştım şuan hala sıfırdan farksız tabaklarımıda makineye koyuyorum baskıları çıkmadı tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bernardo kim yaa ?? Cidden bilindik markalardan sasmamak lazim, dalli gullu alacagina kalitesine guvendigin markanin basic modelini alirsin daha uzun kullanirsin.Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
Hatta bu kadar kalabalık olunmasa belki bunalrı bile almazdı
Birgün bi ordu gelecekti bize, niyeyse sürüden ayrılmıyolarmış
Gittim dombili bi çaydanlık aldım
Ama içi su dolu olunca ben kaldıramıyorumçayları eşim koyu . Aslında o demlik işime geldi böyle olunca
Bende az eşya severim ama
12 kişilik misafir gelince napıyosunuz
Eşimin tarafı kalabalık 6 kişilik tabağım olsa diğerleri aç kalır
Başka bi şehire yerleşsek olabilirdi ancak bu şekilde..
Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
Benim kayınvalidem bahsi geçen kadın gibi, tabakları benimkinden iyidir : )gelmiyor ki
12 kişilik misafir
o kalabalık nasıl çekilir zaten
şimdiye kadar hiç kimse o kadar kalabalık gelelim demedi
diyen olursa da kalabalık rahat edemeyiz ayrı ayrı gelin derim
evinde iki tane 3 lü koltuk var 3 tane sandalye salon denilen yerde
öyle misafir tabağıymış vs bilmem sevmem gereksiz bulurum
hiç unutmam arkadaşın babası vefat etti yemek gelmiş işte biz de ordayız teyzeleri sofra kurmuş
annesi diyor ki onlar günlük tabak şuradan misafir tabaklarını alsaydınız
teyzelerden biri dedi abla boş ver bunlar da güzel kim bakacak tabağa
sonuçta güğnlük tabak da yıkanıp konuluoyr misfir tabağı da ,
tabağın ya da çatalın çizikmiş ben senini evidne yemek yemem diyecek birileri varsa da güle güle derim çok rahatlıkla
bana benim için gelsinler eşyama, ikramıma değil
en fazla da evde 9 kişi olduk şimdiye kadar
onlar da annem babam kv kp karşı apartmanda oturan görümcem ve eşi 3 de biz
iki ayrı masada yedik zira evde bu kadar kişiyi alacak masa da hali ile yok
yani ben çeyiz alınırken örnek alınacak birisi değilim, ben ancak kv lerin bak hiçbir şey almamış diye örnek göstereceği kişiyimm
Az önce bernardoyu aradım. Anneler günü kampanyası sürüyor. Gelin görüşelim dediler. Bende gidemeyeceğim içinşuan o kadar üzgünüm ki. Annenler günü kampanyası çoğu yerde bitti çünkü.
Gördüm evet çaydanlık ve tencerelerini beğenmiyor büyük kesimBence üzülmeyin ürünleri beş para etmez, yukarıda da yazdım görmediniz galiba. Aldığım çaydanlığımı 2-3 ayda çöpe atmak zorunda kaldım. Bir daha kapısından girmem sanırım.
bernardo yu çok beğeniyorum. indirimleri takip edebilirsiniz .Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
Ne zaman aldınız ? Elden taksit yaptılar mı size? Ve aldığınız yemek takımının fptosunu netten bulup buraya atabilir misiniz :)Ben bernardodan set şeklinde aldım. Zaten setleri belli ölçülerde istediğiniz ürünleri birleştirerek alabiliyorsunuz. hepsine 2400 gibi bir şey ödemedim.
12 yemek takımı
12 çatal bıçak seti
6 kişilik kahvatı tahkımı
6 kişilik günlük yemek takımı
tencere seti
tava seti
düdüklü tencere
çaydanlık
çezve seti
severek aldım.Nasıllar henüz kullanmak nasip olmadı.
Çatal bıçak takımım Karaca her gören bayılıyor. Günlük çatal bıçak takımım bernardo onları da çok beğeniyorlar. İkisinden de memnunum 2 yıl oldu bir sıkıntı yaşamadım.Evli bayanlar çeyiz diziyorum.karaca mı? Bernardo mu? Hem uygun hem kaliteli çeyiz setlerinden bahseder misiniz. Ya da ayrı ayrı mı almak mantıklı
aynen bende arkidişim gibi yaptımBenimki schafer
Ve takım aldım, tek tek uğraşamazdım. Porselenleri, tencereleri, kaçık çatal bıçak takımı beraberdi
Ayrıca
Su takımımı ne diyolar hani ( kuğu seti benimki ) , 12 kişilik aldım çok rahat ettim
İftarda birebir
12 dombili uzun bardak var onlara su koyuyorum kana kana içiyo milletzırt pırt bitmiyo böylece
12 kısalarına da içecek koyuyorum ( kısa dediğimde normal su bardağı kadar var )
Nehirimden tavsiyelerAçıkcası su bardağı kaliteli olmak zorunda değil çünkü sıkılırım ben tabak, tencere gibi değil senelerce idare etmesine kaliteli yemekler pişirmeme sebep değil o yüzden kullan at gibi sonuçta yıkadıkça eskiyor çiziliyor renk atıyor falan değişik renkli renkli farklı modellerde aldım kafam rahat etti hem ucuz hem görseli güzel![]()
ayy bende koyucam yaa heves ettim diiiEki Görüntüle 1840180
Bahsi geçen su takımı bu
Dombili bardak ve kısa bardakta şekilde görüldüğü gibi : )
Eki Görüntüle 1840182
Porselen de eh işte
Sıradan sade bi modeldi böyle
Oldu bitti