- 5 Nisan 2023
- 4.532
- 14.557
- 138
- 27
- Konu Sahibi ekinzamani
Bağımlılık için tedavi olun, eşinize samimi şekilde söyleyin. Sizin yaptığınız sağlıklı bi durum değil, 900bin ne demek yani. Eşiniz çok haklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
faiz malesef faizler yüzünden artan katlanan borç desekKesinlikle aradaki yorumları görmeniz lazım. Çoğunluğu kıyafete olmak üzere toplam 900binmiş borç
vereceği tepkiden korktumYa ben iletişimsizliği anlamadım açıkçası mesela bir ay hesap tutmadığında siz neden eşinize bu ay yetmedi bunları aldım eksiye girdim diye bilgi vermediniz?
Faizin katladığı borcu yapan kimfaiz malesef faizler yüzünden artan katlanan borç desek
borcu ödeyemediğim için katlandı malesefFaizin katladığı borcu yapan kim
Kaç tane kredi kartınız var merak ettim.faiz malesef faizler yüzünden artan katlanan borç desek
Don göynek diyii900 binlik ne aldın konu sahibi![]()
900 bin yani anca eşimin desteğiyle kapatabilirimTamamda borc 1 mılyonmu mesela toplam nekadar olabılırkı. Bukadar sorun yapılacak bırsey oldugunu sanmıyorum
Kız tamam hatasız kul olmaz ama kocam beni böyle bişey için boşamaya kalksa sevgisini sorgularım, parayı öyle ya da böyle çocuklara harcamışsın. Bi daha yapmazsın napak yaniborcu ödeyemediğim için katlandı malesef
yeme içme market kıyma et araba yakıt parası çocukların ihtiyaçları ve benim bunları abartmadan almamDon göynek diyii
aynen tövbe dedim zaten yaparmıyım aslaaaa Allah düşmanımı bu duruma düşürmesinKız tamam hatasız kul olmaz ama kocam beni böyle bişey için boşamaya kalksa sevgisini sorgularım, parayı öyle ya da böyle çocuklara harcamışsın. Bi daha yapmazsın napak yani
Abartmadan mı abartarak mı? Hangisi? Üç çocuk için masraf zaten çok tutar yemesi içmesi kırtasiyesi kıyafetiyeme içme market kıyma et araba yakıt parası çocukların ihtiyaçları ve benim bunları abartmadan almam
iki tane kredi kartım var ama borcu borçla kapattım nakit avans krediKaç tane kredi kartınız var merak ettim.
abartarak malesefAbartmadan mı abartarak mı? Hangisi? Üç çocuk için masraf zaten çok tutar yemesi içmesi kırtasiyesi kıyafeti
Faizler çok yüksek bari ailenize söyleseydiniz ailenizden borç isteme şansınız yok mu ?iki tane kredi kartım var ama borcu borçla kapattım nakit avans kredi
Eşimin benden sakladığını düşündüğüm her şeye ekstra sinirleniyorum, itiraf etse biraz ağzına eder çözerim ama sakladığı her şey için burnundan getiririm. Bunu bilerek saklayın bundan sonra.vereceği tepkiden korktum
Sanki beni dinledi hemen boşanma protokolü hazırladı da mahkemeye koştuÇok mantıklıymış çocukların geleceği için yapılmış birikimi alıp seneye çöp olacak kıyafetlere ve faizine yatırsın. Bi beş yıl sonraki plan nedir? 5 liralık maaşıyla 50 liralık hovardalık yapan kadın çocuklara nasıl bir gelecek vaad edebilir? Kadın kendi ağzıyla hata ettiğini söylüyor düzeltmek için çözüm bu mu