• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli üniversiteli ve ev hanımı

redsonic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
70
0
96
Kayseri
5 yıldır okumakta olduğum fizik bölümü bitmemektte :) derslerden muaf olduğum için okula da pek gitmiyorum.evde de bunalıyorum.okul bitse bile iş yok fizikciye. evleneli 2 yıl oldu.. kendimi işe yaramaz hissediyorum..25 yaşındayım.acaba diyorum tekrar sınava girip iyi bi bölüm yazsam...sizce çok mu geç herşey için...

I ıh geç değil. Yakın arkadaşım 27 yaşında ve nişanlı. Bu yıl sınava girdi ve istediği bölümü kazandı. Evlendikten sonra okumaya başlayacak. Hiçbir şey için geç değil. İstemediğin bir bölüme sırf evliyim yaşım büyük diye devam etme. Aman yahu kaç kere geleceksin dünyaya. Öldükten sonra bir bitkinin sapında yeniden dünyaya geleceğine inanmıyorsan, içinde bulunduğun zamanı değerlendir derim ben :)

5 yıldır okumakta olduğum fizik bölümü bitmemektte :) derslerden muaf olduğum için okula da pek gitmiyorum.evde de bunalıyorum.okul bitse bile iş yok fizikciye. evleneli 2 yıl oldu.. kendimi işe yaramaz hissediyorum..25 yaşındayım.acaba diyorum tekrar sınava girip iyi bi bölüm yazsam...sizce çok mu geç herşey için...

33 yasindayim evliyim bir kizim var ve hukuk fakültesinde okuyorum ve bu 3. Universitem.. bilmem anlatabildim mi :)))))

Bende unimezunuyum ogretmenım ama atanmadım , bu yıllı KPSS demde umutlu sayılmam . Ayrıca evlıyım ve co çoğumda olmuyor ...
Yanı moral sıfır ... Senı anlarım ...mezun olarak sana tavsıyem ' sevdıgın daha onmlısıde ıs ımkanı bor bölüm okuman .. Fızıkten bısıy çıkmaz .

33 yasindayim evliyim bir kizim var ve hukuk fakültesinde okuyorum ve bu 3. Universitem.. bilmem anlatabildim mi :)))))

merhaba tebrik ederim sizi :) bende çok istiyorum hukuk bölümünü. seneye sınava girmek istiyorum. kazanabilirmiyim diye düşünüyorum.
evliyim,25 yaşındayım ve nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.

fikir verirseniz çok sevinirim, çok imrendim size maşallah :nazar:

merhaba tebrik ederim sizi :) bende çok istiyorum hukuk bölümünü. seneye sınava girmek istiyorum. kazanabilirmiyim diye düşünüyorum.
evliyim,25 yaşındayım ve nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.

fikir verirseniz çok sevinirim, çok imrendim size maşallah :nazar:

Teşekkür ederim :))
Istedikten sonra yapilmayacak hiçbirşey tanimiyorum ben... yeter ki azmedip calisin.. mutlaka emeginizin karşılığını alirsiniz :)))

Isteyin olsunnn :))

Teşekkür ederim :))
Istedikten sonra yapilmayacak hiçbirşey tanimiyorum ben... yeter ki azmedip calisin.. mutlaka emeginizin karşılığını alirsiniz :)))

Isteyin olsunnn :))

hem ev, hem çocuk hem okul nasıl oluyor benim gözümü en çok o korkutuyor :26:

çocuk sahibide olmayı istiyorum, yoksa çalışırım azmederim ama bunlar tutuyor beni :(

birde bölüm zormu ? çok soru sordum ama bulmuşken bırakmak istemedim :)

Son düzenleme:
hem ev, hem çocuk hem okul nasıl oluyor benim gözümü en çok o korkutuyor :26:

çocuk sahibide olmayı istiyorum, yoksa çalışırım azmederim ama bunlar tutuyor beni :(

birde bölüm zormu ? çok soru sordum ama bulmuşken bırakmak istemedim :)

Hem ev hem okul hem iş hem hamilelik arasinda 13 ders verdim ben :)) sonrasinda kizim dogdu 4 aylikti sınavlar basladi..o donem sikintili oldu ama cok şükür bir desrten kaldim sadece... azimle calisma istegiyle alakalı. . Bi de sınavlar 5 ayda uc kez oluyor devam zorunlulugu yok.. bi şekilde okunuyor yani :)(

Hem ev hem okul hem iş hem hamilelik arasinda 13 ders verdim ben :)) sonrasinda kizim dogdu 4 aylikti sınavlar basladi..o donem sikintili oldu ama cok şükür bir desrten kaldim sadece... azimle calisma istegiyle alakalı. . Bi de sınavlar 5 ayda uc kez oluyor devam zorunlulugu yok.. bi şekilde okunuyor yani :)(

yani sürekli okulda olmana gerek yok öylemi, yanlış anlamadım değil mi ?
avukatlıkmı istiyorsunuz, ya da ne?

ay gece gece esir aldım sizi ama umudum arttı Allah razı olsun :)

Son düzenleme:

kpss dersanelerindeki çoğu insan evli hem üniverste mezunu hem ev hanımı bir çoğu da çocuklu. artık normal çünkü üni oku iş bul derken insanın yaşı geçiyor insanlar da evleniyorlar haklı olarak. eşiniz de destekçiyse size bence içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın hatta yakın bir bölüm seçerseniz belki ders falan da saydırabilirsiniz.

bende hayata çok geç kaldığımı düşünenlerdenim..evliyim ve bir kızım var :) iyiki var :) ama sanki ben artık yaşlandım gibi hissediyorum bilmiyorum belki yaşadıklarımın etkisidir önlisans mezunuyum etrafımdaki herkes iyi kötü bir yerlere geldi ben ise tabir-i caizse bi baltaya sap olamadım (annemin deyimiyle) kpss'ye gir sen başarırsın istersen diolar ama geç kaldımı düşünüyorumm ve bu fikirden bir türlü kurtulamıyorum :( yaşım 25 buçuktan 26 altı diyelim :34:

bende hayata çok geç kaldığımı düşünenlerdenim..evliyim ve bir kızım var :) iyiki var :) ama sanki ben artık yaşlandım gibi hissediyorum bilmiyorum belki yaşadıklarımın etkisidir önlisans mezunuyum etrafımdaki herkes iyi kötü bir yerlere geldi ben ise tabir-i caizse bi baltaya sap olamadım (annemin deyimiyle) kpss'ye gir sen başarırsın istersen diolar ama geç kaldımı düşünüyorumm ve bu fikirden bir türlü kurtulamıyorum :( yaşım 25 buçuktan 26 altı diyelim :34:

aynı yaştayız ama ben bu sene sınavlara hazırlanacağım. ne için geç ki anlamadım, millet 40-50 yaşında hala öğrenci, hem mesleğini yapıp hem okuyor. 31-32 yaşında elinde mesleği olan kötümü olur sence :31:

her okul için aynı mı acaba? söz bu son soru :) birde her bölüm için geçerli mi bu ?

hakkınızı helal edin, dilerim çok iyi olur hayatınızda herşey :16:

Hukuk fakültesinde böyle diger bölümleri bilemiyorum. ..

helal olsun ne demek. ..umarım sizde hayal ettiginiz bolumu kazanirsiniz...

unutmayin; isteyin sizin olsun....

aynı yaştayız ama ben bu sene sınavlara hazırlanacağım. ne için geç ki anlamadım, millet 40-50 yaşında hala öğrenci, hem mesleğini yapıp hem okuyor. 31-32 yaşında elinde mesleği olan kötümü olur sence :31:

tabiki kötü olmazzz.. hem bi meslek sahibi olmayı kzım için istiyorum iş çıkışları onunla gezmek eğlenme kimseye muhtaç olmadan herşyine yetmek istiyorum..babamız sağ olsun bi şeyimizi eksik etmemeye çalışır ama tek maaşlaa bi yere kadar.. etrafimda ki tüm herkes bi yerlere geldi ben geç kalmış gibi yaşlanmış gibi hissediyorum belkide bu yüzdenn öyllle dedim..gerçekten ama bu benden geçti artık duygusunu bi atsam içimden resmen ferahlıcam yaaa :50:

tabiki kötü olmazzz.. hem bi meslek sahibi olmayı kzım için istiyorum iş çıkışları onunla gezmek eğlenme kimseye muhtaç olmadan herşyine yetmek istiyorum..babamız sağ olsun bi şeyimizi eksik etmemeye çalışır ama tek maaşlaa bi yere kadar.. etrafimda ki tüm herkes bi yerlere geldi ben geç kalmış gibi yaşlanmış gibi hissediyorum belkide bu yüzdenn öyllle dedim..gerçekten ama bu benden geçti artık duygusunu bi atsam içimden resmen ferahlıcam yaaa :50:

hayatta başımıza ne geleceğini bilmiyoruz ki en azından ayakları yere sağlam basan güçlü kadınlar olayı başarabilmeliyiz. bir amacımız hedefimiz olmalı.
sabit bakıyoruz bazı şeylere, lakin dışarıda insanlar hayatına daha fazla şeyler katabilmek için nasıl savaşıyorlar.

asıl düşmanımız biziz aslında çünkü beynimizi kontrol altına almaya çalışan bu düşünce yaşam biçimimiz haline geliyor.

ilerde 'keşke' diyip pişman olmamak için yapmalıyız. herşeyi önce kendimiz için yapmalıyız ki biz mutlu olup mutlu edelim sevdiklerimizi.

düşüncelerim bunlar benim. :34:

Bunu sadece kiziniz icin isteyin...bakin neleri basaracaksiniz o zaman :))

Back
X