ben 6 yıllık evliyim, öğrenciydik evlenirken tabi tepki çektik ama her şeyimizi kendimiz yaptık, önce çok borç harç olduğu için sorun olmadı kazandığımız gidiyordu zaten, harcamadan da kısmadık başta yeniyiz ya heves işte hiç bir şeyden eksik kalmadık çok şükür...
gel zamn git zaman borçlar bitti kocam tutturdu araba alalım diye aldık yine ortak her şey ama biz de şöyle bir durum var ben eşimden 1000-1250 tl fazla maaş alıyorum haliyle bu hem onun zoruna gidiyor hem de ben rahatsızım bazıları yazmış benim maaşım bana kalıyor, eşim daha lazım mı diye soruyor falan...
bizim öyle bir durumumuz yok benim maaşım olmasa istanbul da zinhar geçinemeyiz...
borçlar varken iyiydi de şimdi araya özel zevkler girdi ortaklık bozuldu yani ben fazla kazanıyorum ve istiyorum ki araba falan değil ev alalım kiradayız
tamam bir çok arkadaşımıza göre kazancımız düşük ama çok şükür fena da sayılmayız, ben en son postayı koydum kendime de kredi kartı çıkardım onunkini verdim eline ne harcarsan sen öde dedim arabanın kredi borcunu da ona devrediyorum (çok bozuldu) e ne yapayım ruhsat onun üzerine...
eşim benden çok para kazansa çoook güzel olur bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum yaa onu kırmak gurunu incitmek de istemiyorum

(