Ay ben korkuyorum bebişle gezmeye hasta olucak diye. Nelere dikkat ediyorsunuz acaba
bebişin hasta olması bağışıklık sistemine bağlı yani anne sütü ilk aylarda çok çok çok önemli
hasta olan birinin yanına asla sokmadım baştn engelledim
dışarıya çıktığımızda hava soğuksa ara sıra sırtını kontrol etim terlemeye baslarsa içindeki katlardan birini hemen çıkarttım
ben içine çok kalın şeyler giydirmiyorum zıbın, incecik switşört , üstünede biraz daha kalın penye yada gömlek giydiriyorum onun üstüne kaban atkı havanın soğukluğuna göre battaniyeye sarıyorum
eger hep dışarda olcaksanız içine yünlü , polarlı telerten şeyler giydirmeyin hasta eden en önemli şey çok soğuk ortamda terlemek
bebek arabasına koyduğumda bebek arabasının zeminini kalın bi battaniyeyle iyce sarıyorum yuva yapıyorum o battanıyeyı sadece yuva yapmak için kullanıyorum sırtından falan soğuk girmesin diye bere eğer yünlü bi bereyse içine penye bi şapka takın kafasını terletir rüzgar estikçe o ter soğuk havayla hasta eder
eğer yürüyebiliyosa eldivenlerini giydirin karla oynasın terlemeye başladığı zaman doooogru eve:)
bide çocuk çok sıcak ortama alıştırılmamalı evde çok sıcak ortama alışan çocuk dışarda çok üşür ben kendimde çok sıcağı sevmem evin ısısını kışın kendime göre ayarladım hep
sobalı evde yada bi odayı petekle ısıtıyosanız oda zor bi sıcak bi sogukda çocukları hasta eden bişey