- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 113
- 36
- Konu Sahibi birderdindelisi
-
Ben de eşimi ilk gördüğümde bayılmamıştım. O da beni beğenmezse çok şey kaçırmam diye düşünmüştüm. Ses tonu da gıcığıma gitmişti. Kıyafetini de beğenmemiştimHerkese merhabalar,
Hep dertleri hüzünleri paylaştım burada ,ama çok da okudum, yorumladım, kendimce doğru faydalandım. Ancak bazen üst üste yaşanmış acı tecrübelerin ardından insan atacağı adımda tedirgin oluyor ve bir bilene danışmak önerilerini almak istiyor. İşte tam böyle bir aşamadayım
Dileğim mutlu huzurlu bir aile olabilmek bu yolda ilerleyecek bir ilişki içinde yer almak.
Şimdi karşımda niyetinin bu olduğunu belirten tanıma aşamasında olduğum biri var. İlk görüşmemizde ne yazık ki duygu anlamında herhangi bir heyecan oluşmadı bende : ( Fakat bir çok anlamda aradığım tüm kriterlere uygun. Kibar, düşünceli,zeki,kültürlü,bonkör,iyi bir aileden geliyor..gibi gibi.
Bu aşamadan sonra nasıl ilerlemeliyim çok kararsızım, yani diyeceğim o ki siz eşlerinizle ilk görüşmede ne hissettiniz? Yani duygular tanıdıkça oluşur şekillenir mi ? ( Bugüne kadar ilk görüşmede olmadıysa hep kestirip attım , ama şimdi acaba diyorum )
Lütfen tecrübelerinizi ilk gününüzü paylaşın hem siz anılarınızı hatırlayın hem de ben kendi payıma düşeni alayım:):) Şimdiden çoook teşekkürler, sevgiler.
Daha önce yaşananlar daha önceki insanlar ile yaşandıYaa çok tatlısınız ne güzel anlatmışsınız her biriniz :):) Çok içten çok gerçeksiniz.. İnanın kıyafetine bile takıldım düşününce çok çocukça çok saçma geliyor, kalbini beynini bilemeden nasıl hüküm verilir ki. Ama işte daha önce yaşanmışlıklar ilk gün ilk an da bile yürek çarptıran örnekler olunca hep aynı şeyi bekliyor insan galiba. Fakat bu yaştan sonra da sanırım eski heyecanları beklememek gerek.
İlk görüşte yürek çarptıranlar iyi olsaydı onlar yanında olurdu :)Yaa çok tatlısınız ne güzel anlatmışsınız her biriniz :):) Çok içten çok gerçeksiniz.. İnanın kıyafetine bile takıldım düşününce çok çocukça çok saçma geliyor, kalbini beynini bilemeden nasıl hüküm verilir ki. Ama işte daha önce yaşanmışlıklar ilk gün ilk an da bile yürek çarptıran örnekler olunca hep aynı şeyi bekliyor insan galiba. Fakat bu yaştan sonra da sanırım eski heyecanları beklememek gerek.
İlk görüşte yürek çarptıranlar iyi olsaydı onlar yanında olurdu :)
Gönlünce olsunNe kadar doğru söylediniz
Bunu kulağıma küpe yapacağım, asla unutmayacağım
Çoook teşekkürler
Ben de eşimi ilk gördüğümde bayılmamıştım. O da beni beğenmezse çok şey kaçırmam diye düşünmüştüm. Ses tonu da gıcığıma gitmişti. Kıyafetini de beğenmemiştimAma davranışları iyi olunca, değer verince alışıyor ve seviyor insan. Tekrar dünyaya gelsem onunla yine eşimle evlenmek isterim, yle diyeyim yani.
Bir buçuk ay sonra sozlendik zatenHala karmaşam devam ediyor : (((
Ne kadar sürdü ısınmanız, yani çok mu acele ediyorum bilemedim...
Epey hızlı olmuş ama mutluysan sorun yok tabi, daim olsun inşallahBir buçuk ay sonra sozlendik zaten
Ben çok severek evlendim onunda çok sevdiğini düşünüyordum hislerim duygularım hep ona yoğundu ama gelgelelim evlendik evleneli ne bir değer ne bir sevgi hicbsy görmedim iki çocuk yaptım yaş ilerleyince düzelir dedim ama tam tersi hep kendi ve ailesi ön planda ben bir alet bir kez bir hizmetçi anne modunda hiç o evin prensesi olamadım hep köle izavra anliycan değer görmek seni anlaması sana hak ettiğin sevgiyi vermesi çok önemli duygular sonradan beslenir zaten beslendikleri kuvvetlenir
Gerçekten erken oldu bizim.Ben de beklemek taraftarıyım.Ancak bizim yaşlar çok küçük değildi.Ben 29, eşim 35ti.O yüzden çok acele etti.Epey hızlı olmuş ama mutluysan sorun yok tabi, daim olsun inşallah
:) Ama sanırım ben bu kadar cesur davranamam.
Bence biraz zamana bırakın.Çünkü bende diğer bayanlar gibi eşimi ilk gördüğümde asla olamayız demiştim :) ama içimden bir ses kestirip atma demişti görüşmeye devam ettim zamanla içim ısındı bana karşı aileme karşı tavırlarını gördükçe daha çok benimsedim tabiri caizse beni başında taşıyan bir eşe sahibim :) Bu ayın sonunda evliliğimizin birinci yılını kutlayacağız canımın içi ile:)
Bu devirde düzgün insan bulabilmek oldukça zor dış görünüş önemli evet ama daha önemlisi kalbi insaniyeti.Biraz zaman geçirin bakalım olursa zaman içinde hisleriniz değişir:)
Umarım, düşündüklerinizde yanılacak kadar mutlu olursunuz. Onunla görüşmeye devam etmekle sadece ona değil, kendinize de şans tanımış olacaksınız.. Mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?