Evli ve Mutlu Hanımlar;Tecrübenize ihtiyacım vaarr : )

birderdindelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
877
1.597
113
36
Herkese merhabalar,
Hep dertleri hüzünleri paylaştım burada ,ama çok da okudum, yorumladım, kendimce doğru faydalandım. Ancak bazen üst üste yaşanmış acı tecrübelerin ardından insan atacağı adımda tedirgin oluyor ve bir bilene danışmak önerilerini almak istiyor. İşte tam böyle bir aşamadayım
Dileğim mutlu huzurlu bir aile olabilmek bu yolda ilerleyecek bir ilişki içinde yer almak.
Şimdi karşımda niyetinin bu olduğunu belirten tanıma aşamasında olduğum biri var. İlk görüşmemizde ne yazık ki duygu anlamında herhangi bir heyecan oluşmadı bende : ( Fakat bir çok anlamda aradığım tüm kriterlere uygun. Kibar, düşünceli,zeki,kültürlü,bonkör,iyi bir aileden geliyor..gibi gibi.
Bu aşamadan sonra nasıl ilerlemeliyim çok kararsızım, yani diyeceğim o ki siz eşlerinizle ilk görüşmede ne hissettiniz? Yani duygular tanıdıkça oluşur şekillenir mi ? ( Bugüne kadar ilk görüşmede olmadıysa hep kestirip attım , ama şimdi acaba diyorum )
Lütfen tecrübelerinizi ilk gününüzü paylaşın hem siz anılarınızı hatırlayın hem de ben kendi payıma düşeni alayım:):) Şimdiden çoook teşekkürler, sevgiler.

Ben de eşimi ilk gördüğümde bayılmamıştım. O da beni beğenmezse çok şey kaçırmam diye düşünmüştüm. Ses tonu da gıcığıma gitmişti. Kıyafetini de beğenmemiştim Ama davranışları iyi olunca, değer verince alışıyor ve seviyor insan. Tekrar dünyaya gelsem onunla yine eşimle evlenmek isterim, yle diyeyim yani.

Eşim 9 ay peşimde koştu alay edip güldüğüm zamanlar bile oldu. Sonra bir baktım ben adamı kıskanıyorum o zaman anladım sevdiğimi. Şimdi iyi ki benden vazgeçmemiş diyorum. Bir gün bile pişman olmadım. Yani ilk bakış önemli değil bence tanımak lazım vakit geçirmek lazım

Yaa çok tatlısınız ne güzel anlatmışsınız her biriniz :):) Çok içten çok gerçeksiniz.. İnanın kıyafetine bile takıldım düşününce çok çocukça çok saçma geliyor, kalbini beynini bilemeden nasıl hüküm verilir ki. Ama işte daha önce yaşanmışlıklar ilk gün ilk an da bile yürek çarptıran örnekler olunca hep aynı şeyi bekliyor insan galiba. Fakat bu yaştan sonra da sanırım eski heyecanları beklememek gerek.

Daha önce yaşananlar daha önceki insanlar ile yaşandı

Zaman tanıyın önyargılı olmayın

İlk görüşte yürek çarptıranlar iyi olsaydı onlar yanında olurdu :)

Hala karmaşam devam ediyor : (((
Ne kadar sürdü ısınmanız, yani çok mu acele ediyorum bilemedim...

Ben çok severek evlendim onunda çok sevdiğini düşünüyordum hislerim duygularım hep ona yoğundu ama gelgelelim evlendik evleneli ne bir değer ne bir sevgi hicbsy görmedim iki çocuk yaptım yaş ilerleyince düzelir dedim ama tam tersi hep kendi ve ailesi ön planda ben bir alet bir kez bir hizmetçi anne modunda hiç o evin prensesi olamadım hep köle izavra anliycan değer görmek seni anlaması sana hak ettiğin sevgiyi vermesi çok önemli duygular sonradan beslenir zaten beslendikleri kuvvetlenir

Üzüldüm : ( Genelde böyle oluyor sanki, yani çok sevip evlenenler sonrasında değersizlik sorunları yaşıyor, acaba yoğun duygularlaa başladığında gerçek karakterler tam görülemiyor mu ? İşte aşkın gözü kör etme gerçeği : (((

Bence biraz zamana bırakın.Çünkü bende diğer bayanlar gibi eşimi ilk gördüğümde asla olamayız demiştim :) ama içimden bir ses kestirip atma demişti görüşmeye devam ettim zamanla içim ısındı bana karşı aileme karşı tavırlarını gördükçe daha çok benimsedim tabiri caizse beni başında taşıyan bir eşe sahibim :) Bu ayın sonunda evliliğimizin birinci yılını kutlayacağız canımın içi ile:)

Bu devirde düzgün insan bulabilmek oldukça zor dış görünüş önemli evet ama daha önemlisi kalbi insaniyeti.Biraz zaman geçirin bakalım olursa zaman içinde hisleriniz değişir:)

Çok sevindim sizin adınıza, ne güzel inşallah benimde benzer şekilde ilerler
Gelişmeleri mutlaka yazacağım buradan, şu anda görüşmeye devam ediyorum : )))

Umarım, düşündüklerinizde yanılacak kadar mutlu olursunuz. Onunla görüşmeye devam etmekle sadece ona değil, kendinize de şans tanımış olacaksınız.. Mutluluklar..

Umarım, düşündüklerinizde yanılacak kadar mutlu olursunuz. Onunla görüşmeye devam etmekle sadece ona değil, kendinize de şans tanımış olacaksınız.. Mutluluklar..

Çok çook teşekkürler ne kadar içten ne kadar güzel iletmişsiniz. Sağolun
İnşallah iyi şeyler olacak ben bugüne kadar hep kestirip attım hiç şans vermedim bu sefer böyle yapabildiysem vardır elbet bir sebebi diyorum umutla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…