Evli ve Öfkeli ATV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
Süreç Film'in yeni dizisi 'Evli ve Öfkeli'nin oyuncu kadrosu belli oldu. Atv'de seyirciyle buluşacak dizinin dizide Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Yıldız Çağrı Atiksoy başrolleri paylaşıyor. Dizinin erkek oyuncusu ise Sarp Akkaya oldu. Önceki yıl Küçük Ağa dizisinde başrolü oynadığı Sarp Levendoğlu ile evli olan Birce Akalay'ın yeni rol arkadaşının adının da Sarp olması ilginç bir tesadüfü beraberinde getirdi. atv'de seyirciyle buluşacak diziyi Nisan Akman yönetiyor.

Aslında çok dizi izlemem.
Bir iki eğlencelik izlerim ama bu diziyi izlemek istiyorum.
Sanırım Birce Akalay'dan dolayı...:KK64::KK37:

Dün akşam oynadı ama izleyemedim :KK43: İnternetten bugun ızlerım
Sırf Birce için izliyorum. Bayılıyorum şu kadına ya :KK70:

Bu dizide de sevişme sahneleri falan çok nahoş görüntüler vardı ya, özellikle masa sahnesi ve diğer kadının yatak sahnesi falan, çocuklar da izliyordur sonuçta.

Ben sevdim diziyi.Kocası terkeden yani toplu olan bayan çok konuşuyor.Dizilerde de moda oldu bayan karakterlerin car car konuşması.Bir de gerçek hayatta birinin arabasının camını kırdıktan sonra yüzsüz arsız bir şekilde bir de azarlayarak çekip gidemezsin.Gerçekçi değil.Serkan Altunorak da partneriyle hiç yakışmamış.

Ben sevdim diziyi.Kocası terkeden yani toplu olan bayan çok konuşuyor.Dizilerde de moda oldu bayan karakterlerin car car konuşması.Bir de gerçek hayatta birinin arabasının camını kırdıktan sonra yüzsüz arsız bir şekilde bir de azarlayarak çekip gidemezsin.Gerçekçi değil.Serkan Altunorak da partneriyle hiç yakışmamış.
aman dizilerde her şey abartı zaten. nasılsın adra (hoş burası sohbet sayfası değil ama :) )

X