Evli_mutlu olmak isterdim

Ne düşüncesiz insanları. Oğlum evlisin demiyorlar. Tamam yardım edemiyor olabilirler bari yük olma. Bizde eşimle herşeyimizi tek yaptık ama ne bilim seninki de bir tuhaf. Evin tek maaş gibi. Bende öğretmenim. Çok şükür eşimin maaşıyla geçinip gidiyoruz. Seni kullanıyorlar maalesef. Eşinden boşan diyemem o senin kararın. Ailesiyle oturup Ada'm akıllı konuşsanız. Senin ailende konuşsa. Bu arada bende aileme yardım ederim ama senin eşin kadar değil yani. O maaşını ailesinin eline sayıyor.

Valla hayattaki en iyi erkek bile karisi calisinca al gülüm evde calisanda sensin iste calisanda sensin maasini gonlunce harca demiyor. Dese bile kadinlar zaten fitrat olarak yine eve cocuga harciyor ya neyse:) karisi calisan erkekler geliri ne olursa olsun bi gözü hep kadinin maasinda oluyor. Calisan kadinin en buyuk derdi. Ya gizliden para koyacaksin kenara yada tam maasini soylemeyeceksin

Baştan taviz vermicektin hocam baştaan. Geçen yıl benim eşime kredi çektirmek istediler ortalığı ayağa kaldrdm. Ben açgözlü oldm belki evt öyle dedi herks ama o adam krediyi çekmedi. İhtiyacı vrsa ona göre harcasın herkes. Biz kıt kanaat geçinirken ben başkasının derdine düşemem dicektin. Artk olmuş. Bana kalırsa boşan. Gelirin var nasılsa minnet etme

Anladığım kadarı ile haberi olmadan çekilmiş. Doğumda kendi ailesinin yanındayken çekilmiş diye anladım. Belki haberi olsa o da engel olmaya çalışırdı.

Ayrıca şunu söyliim benim eşim daha biz evlenmeden kredi çekmiş onlara hala ödüyor mesela. O zaman haberim yoktı doğal olarak sorulmadı. Olan kredi varken üstünd bi daha çektemek istediler orda durun dedim. Şu an o ödediği kredinin lafını da her an başına kakıyorm eşimin napim geçim derdi geçinmek kolay sanki çift maaş olunca beyler paşalar gbi geçiniliyor
Bu insanlar çocuklarını sevmiyor bize baksın diye erkek evlat istiyorlar :(

Arkadaşlarım dilekçeyi işleme koyfurttum.şimdi tebligat ve mahkeme günü bekliyorum.hepinizin duasına ihtiyacım var
Anlaşmalı boşanma mı. Bi avukat tutun, ailesine kredi çektiğini falan ıspatlayın tazminat alın. En azından bunca yıl emekleriniZin ufak bi kısmını alırsınız

Anlaşmalı boşanma mı. Bi avukat tutun, ailesine kredi çektiğini falan ıspatlayın tazminat alın. En azından bunca yıl emekleriniZin ufak bi kısmını alırsınız
Hiç birşey istemiyorum sadece bir an önce bitsin artık.maddi olarak kendim karsilayabiliyorum.çekişmeli davalar çok uzun sürüyor.daha fazla yıpratmak istemiyorum

Nereden başlayacağımı bilemiyorum.Simdi tenefus arasında gözlerim dolu olarak yazıyorum.Öğretmenim eşimle 7 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz.bu 4 sene bana bir ömür gibi geçti.28 yaşındayım ama yolun sonunda gibiyim.Zor sartlarda okudum.Her şeyi çalışarak çabalamaya kazandım.Doğu görevim çıktı ülkenin bir ucuna yıllarca öğrencilerime ışık unut oldum.Eşimle de orada tanıştık.ikimizde eğitimli insanlarız.3 yıl birbirimizi güya tanıdık.Ama ben hiç bir şeyi tanımamışim şu anda fark ediyorum.Evlenmeye karar verdik .Her şey bundan sonra başladı.Ailesi hiçbir yarım etmedi.Benimde kesinlikle hiç bir beklentim olmadı.ama yıllarca onların borçlarını ödedik.Eşim sürekli ailesine kredi çekti bende evi geçirirdim.Ama hep anlayışlı oldum benim ailem de zor durumda olsa ne yapardım dedim.Hem okulda çalış hem evde.eşimin daha bir bardağı kaldırmış ligi yoktur.evet beni sevdi mi sevdi.o kadar.ailesi beni resmen satılacak inek gibi gördü.tartismalarimizda kesinlikle alttan almaz günlerce kuş kalabilir di.sonra kızımız oldu.kızına karşı iyi bir baba çok sevkatli ama iyi bir değil sinirlenince gözü görmez.Benim yaptığım fedakarlıklar yıllarca çektiğim asla umrunda olmaz.Ailesi biziráat maddi manevi batırdı ama onlara karşı en ufak söz koca bir tartışma ve günler süren kuşluk.benim ailem ise sürekli maddi ve manevi yarım eder.annem iki yıldır kızımıza bakar bir teşekkür yok.inanın hiçbir beklentim yok ailesinden yanlış anlamayın.ama her tartışmada benim susup Altan almam gerekiyor neden ben kadınım.ev işlerini tek yapmam lazım ben kadınım.ama evi ben geç indirip faturalar onun harçlığı bende.neden o ailesine yardım eder.hep aynı bahane ne yapayım.siz söyleyin ben ne yapayım.boşa geçen yıllarımızı yanayım.kaç yıllık öğretmenim kenarda kuruş yok.kızım hastalandı hastaneye götürecek parayı bulamadım.ve umrunda değil boşandıktan kapı orda diyor.çünkü ondan var geçemeyeceğim kızımı babasız bırakmayacağima inanıyor.ama çok düşündüm bir sonumuz yok ve dava açmaya karar verdim.sizlerden fikir istiyorum .şu konuya da açıklık getireyim.ailesinin borçları tamamen keyfi babasının gazino borçları kardeşinin tatil borçları kredi kartları vs.lütfen bana yardımcı olun.öğrencilerim bana bakıyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.yazım hataları için özür dilerim telefondan yazıyorum

haketmediğiniz şeylerin size yapılmasına izin vermeyin. siz bi tanesiniz sizden başka yok. kimsenin sizin hayatınızı mahvetmeye hakkı da yok. kendinize değer verin ve şu erkek bozuntularına bu kadar tavizkar olmayın. kadın erkeğe göre daha evcil olabilir ama "evi kadın çekip çevirir" saçmalığı kadının çalışmadığı evde ücretsiz olarak hizmet ettiği dönemlerde kaldı. daha doğrusu kölelik yaptığı dönemde. köleliği niye kabul edeceksiniz ki? öğretmensiniz anneniz babanız hep yanınızda. bir söz vardır. "bir işte iyiysen o işi asla ücretsiz yapma" diye.neden sonra sömürülürsün de ondan. kendinizin değerini bilin. sizi tanımıyorum tabi ki ama anlattıklarınıza göre çokca fedakarlık yapmışsınız.şu saçma psikolojiden kurtulun. sizin yaptığınız fedakarlığı algılayabilecek seviyede dahi değil eşiniz olacak adam. ayrıca belli ki çocuğunuza da iyi bir model olamayacak.

erkeklerde en çok güldüğüm taraf aile içinde hiç bir haltı becerememelerine rağmen sanki herşeyi kendileri yönetiyormuş ve bu işi de çok iyi yapıyormuş gibi davranmaları. yetiştiriliş biçimlerinden olsa gerek her işi kadın halletse de kadını hala baskı altına almaya çalışıyorlar. çünkü bir çok erkek babasının annesine yaptıklarını karısına uygulamaya çalışıyor. o eskidendi. artık yemez. çok şükür paranız var, toplum içinde tek başına kaldığınızda kocanız yoksa eli ayağı dolaşacak sosyal hayatı olmayan bi insan değilsiniz. kocanızın borçlarına da umursamaz tavırlarına da ihtiyacınız tok.

Ama her tartışma da ben erkeğim bu evim lideri benim. Ya ben kimim.Erkeğim diyor ama sabahları ben para veriyorum.hiç sonunu düşünmez nasıl olsa ben çocuk bulurum bende para vardık yoksa da benim ailem gonderir
Bir de utanmadan liderlik erkeklik mi taslıyo. Evine bakmayan sorumsuz bir insandan ne köy olur ne de kasaba. İnsanda biraz gurur olmalı önce. Madem ekonomik özgürlüğünüz var. Çekmeye değmez bence. Düzelmeye de gönlü yoksa boşver. Biblo gibi bir işe yaramayan biri evde dursa ne olur.

Nereden başlayacağımı bilemiyorum.Simdi tenefus arasında gözlerim dolu olarak yazıyorum.Öğretmenim eşimle 7 yıldır beraberiz 4 yıldır evliyiz.bu 4 sene bana bir ömür gibi geçti.28 yaşındayım ama yolun sonunda gibiyim.Zor sartlarda okudum.Her şeyi çalışarak çabalamaya kazandım.Doğu görevim çıktı ülkenin bir ucuna yıllarca öğrencilerime ışık unut oldum.Eşimle de orada tanıştık.ikimizde eğitimli insanlarız.3 yıl birbirimizi güya tanıdık.Ama ben hiç bir şeyi tanımamışim şu anda fark ediyorum.Evlenmeye karar verdik .Her şey bundan sonra başladı.Ailesi hiçbir yarım etmedi.Benimde kesinlikle hiç bir beklentim olmadı.ama yıllarca onların borçlarını ödedik.Eşim sürekli ailesine kredi çekti bende evi geçirirdim.Ama hep anlayışlı oldum benim ailem de zor durumda olsa ne yapardım dedim.Hem okulda çalış hem evde.eşimin daha bir bardağı kaldırmış ligi yoktur.evet beni sevdi mi sevdi.o kadar.ailesi beni resmen satılacak inek gibi gördü.tartismalarimizda kesinlikle alttan almaz günlerce kuş kalabilir di.sonra kızımız oldu.kızına karşı iyi bir baba çok sevkatli ama iyi bir değil sinirlenince gözü görmez.Benim yaptığım fedakarlıklar yıllarca çektiğim asla umrunda olmaz.Ailesi biziráat maddi manevi batırdı ama onlara karşı en ufak söz koca bir tartışma ve günler süren kuşluk.benim ailem ise sürekli maddi ve manevi yarım eder.annem iki yıldır kızımıza bakar bir teşekkür yok.inanın hiçbir beklentim yok ailesinden yanlış anlamayın.ama her tartışmada benim susup Altan almam gerekiyor neden ben kadınım.ev işlerini tek yapmam lazım ben kadınım.ama evi ben geç indirip faturalar onun harçlığı bende.neden o ailesine yardım eder.hep aynı bahane ne yapayım.siz söyleyin ben ne yapayım.boşa geçen yıllarımızı yanayım.kaç yıllık öğretmenim kenarda kuruş yok.kızım hastalandı hastaneye götürecek parayı bulamadım.ve umrunda değil boşandıktan kapı orda diyor.çünkü ondan var geçemeyeceğim kızımı babasız bırakmayacağima inanıyor.ama çok düşündüm bir sonumuz yok ve dava açmaya karar verdim.sizlerden fikir istiyorum .şu konuya da açıklık getireyim.ailesinin borçları tamamen keyfi babasının gazino borçları kardeşinin tatil borçları kredi kartları vs.lütfen bana yardımcı olun.öğrencilerim bana bakıyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.yazım hataları için özür dilerim telefondan yazıyorum
Bütün yük üzerinde, çok bunalmışsın. Seni çok iyi anlıyorum.

Başkaları için kendin sıkıntı çekiyor, fedakarlık yapıyorsun. Evin, işin yükü, çocugun sorumluluğu vs. hepsı yormuş seni.

Eşinle olumlu iletişim kurmaya çalış derim. Anlaması lazım seni. İnatlaşarak değilde uzlaşarak çözmeye gayret gösterin...

Arkadaşlar bir tanıdık vasıtasıyla mahkeme günü 16 Mayıs a çekildi öğleden sonra saat 2 de bitiyor.üzüntüyü hem de çok.yutkunamıyorum boğazımda bir düğüm.hakkımda hayırlısı olsun

Her şey çok çabuk gelişiyor senin konunda hadi hayırlısı emin ol önce mutsuz da olsan sonra harika zaman geçirceksin çocuğunla ve annenle huzur dolu yuvanda.

Çocuğunu yanına alıp bakabileceksen boşanmalısın
2. yüke gerek yok ki zaten her şeyi siz yapıyorsunuz
kızınızdan tamamen ayırmıyorsunuz ki
görmesi gerekti zaman görecek zaten

Kurtulun şu asalaklardan

Back
X