- 3 Ağustos 2009
- 22
- 1
Merhaba arkadaşlar biraz bu konuyu tartışıp ölçüp biçmeye ihtiyacım var. Kısaca anatiyorum. 2 ay sonra Düğünüm var ve nişanlımın Babasi alacağımız ev icin biraz nakit vericek. Cok fazla kredi çekip faiz ödemiyelim diye benim ailemde nakit para verip yardımcı olucak daha sonra elimiz rahatladığında onlarada odiycez. Krediyi nişanlımın Babasi cekicekti dolayisiyla babasının üstüne olucakti ev. Simdi ailem Biz nakit para vericez ama ev cocukların ütüne olsun dedi ve gerekirse krediyi de bizim Kızın üstüne çekelim dedi. Aileler anlaştı Bi sekilde ama suanda nişanlıma tartıştık bu konu Yüzünden. Benim ailem Hırsız mi niye boyle Yaptılar falan diye. Senin ailen Şart koyuyorsa bende Şart koyuyorum. Nikah yapılmadan tapu işlemi olmiycak diyor. Sadece inada bindirdi işi nişanlım biliyorum gözü mal da olduğundan degil. Bende dedim ki zaten ikimizin üstüne olucak ev nikah la ne alakası var ki. ama yok nişanlıma gore fark ediyormuş. Cok Karmaşık seyler. Ya Saçma sapan mevzulardan kavga eder olduk. Ve 2 ay kaldı
Son düzenleme: