Evliler bakabilir mi

İyi geceler dört yıllık evliyim.bir konuda yardım almak istiyorum.ama kişiden kişi ye değişikli k gösterir falan demeyin lütfen.esim bana göre en başından beri cinsel isteği fazla olan birisi değildi bence mesela ilk aylarimizda bile her gün olması žorunlu değil ki vs derdi ya da evimize on beş gün kalmaya annesi gelirdi falan hiç yanaşmamazdi.cekiniyormus.ya da araya bazen adet dönemim girerdi bir hafta öyle bir haftada birşeyler i bahane ederdi olmazdı.mesela en son bayram adet vs derken 22 gün olmuştu.onuda çok istekli değildi bana göre neyse oldu . başarısız olunca beni suçladı . sonra araya beş altı gün girdi . falan artık iyice şüphelenmeye başladım.bu normal mi acaba .bişey diyince de hep bir bahane işte dün sen uyudun işte bugün ben yorgunum ya da her gün olmak zorundadır mi gibi..neyse bana akıl verin arkadaslar
Başarısız olunca dediğin erken boşalmak mı yoksa hiç ilişkiye girememek mi?
İlişki kalitesi ile alakalı ve bence iki haftada bir aktif çalışan bireyler için normal, iki haftada bir bir haftasonu yatakta geçirmek tarzı.
Eşinin tepki vermesi falan abartı geldi, her zaman her şey dört dörtlük gitmeyebilir bir rahatsızlığı olabilir diye düşünüyorum, sanırım eeksiyon problemini kabul edemiyor erkekler genellikle

Her zaman ayni olacak diye bisey yok bazen bir derdin vs olur 15 gun olmadigi olur.bazen de her gun caniniz ister
Ama esinizin taaa en basindan beri ayni sorunu var ve bahanelerin arkasina saklaniyor.
Valla benim icin kabul edilebilir degil

İyi geceler dört yıllık evliyim.bir konuda yardım almak istiyorum.ama kişiden kişi ye değişikli k gösterir falan demeyin lütfen.esim bana göre en başından beri cinsel isteği fazla olan birisi değildi bence mesela ilk aylarimizda bile her gün olması žorunlu değil ki vs derdi ya da evimize on beş gün kalmaya annesi gelirdi falan hiç yanaşmamazdi.cekiniyormus.ya da araya bazen adet dönemim girerdi bir hafta öyle bir haftada birşeyler i bahane ederdi olmazdı.mesela en son bayram adet vs derken 22 gün olmuştu.onuda çok istekli değildi bana göre neyse oldu . başarısız olunca beni suçladı . sonra araya beş altı gün girdi . falan artık iyice şüphelenmeye başladım.bu normal mi acaba .bişey diyince de hep bir bahane işte dün sen uyudun işte bugün ben yorgunum ya da her gün olmak zorundadır mi gibi..neyse bana akıl verin arkadaslar
Valla bizde iki çocuk var biri altı aylık ama benim adam bulduğu yerde sıkıştırıyor hala bende ki de biraz fazla. Bence eşinde eksiklik var onu bastırıyor gizliyor. Hassas konular

Canım isteksizlik var büyük ihtimalle ya kendinde beğenmediği birşey var yada iktidarsızlık olabilir. Dr danışın gitmezse şu aktarlarda satılan macunlardan dene. Küçük kutuda olan varya ondan. Etkisi oluyor bir bayan arkadaşım kendinde isteksizlik vardı almıştı bende deneyim dedim bende de vardı isteksizlik öyle ki eşime kanka diyesim geliyordu.o günden sonra bayağı fark oldu bir kere tadına bakmamla 2.cocuk oldu. :KK70::KK70:o gündür bugündür isteksizlik gitti.
Cidden o macunlar işe yarıyormu yahu

her gün olmaması normal ama aradan 2 hafta 3 hafta geçmesi normal değil.acaba eşinizin bir problemi olablir mi cinsellikten uzak durmasına sebep olan ?

Eşinizin cinsel sorunları var ondan dolayı ara bu kadar uzuyor,onu anormal bulup suçlayacağınıza destek olun da tedavi görsün adam.

22 gunluk cinsel perhizden sonra "başarısız" mi oldu ?
Erken boşalma değil, yapmamak di mi?

Bence bi sorun var. Ya fizyolojik bi sorunu var, yada psikolojik.

Canım bence de normal değil. Arkadaşların da dediği gibi kendi sorunlarından dolayı sizden kaçıyor gibi geldi.kendinizi kötü hissetmeyin,sorun onda yani. Benimki 2 gün olmasa isyan ediyor uzun hava okuyor evin içinde:KK53:

Bazı erkekler doyumsuz oluyor, evlendiğimizden beri arası iki gün sürmez diyenler var. Günde 6 seferlik rekor kıran, 3ü bulup rekoru zorlamaya çalışan, 50 sinde olup günde iki kez olanları duyunca bunların anormalliği ile birlikte sizinki de normal geldi..cinsel uyarı dediğimiz durumla alakalı..çekici giyinmeye çalışmak etkili olabilirmiş ..uzmanlara göre ayda 10-12 normal kabul ediliyor diye okumuştum

Bence sizi sadece sevmesi ile ilgili değil olay...aslinda ilahi adalet bu işte devrede bence çünkü o anda guc-Erk ve ereksiyon göstermek zorunda! Olan onlar. ..biz çok daha relaxiz nihayetinde. ..her defa her defa ispat etmeli gücünü ;ne zor aslında ya...Bu bile bir baskı ve bir kere başarısız olunca:yok ki bizim erkeklerde duygularını dosdoğru ifade kabiliyeti. .bunu güçsüzlük ve erkeklikten düşmek sayiyorlar. ..Halbuki bu fiziksel birsey. ..sıcak; yorgunluk;moral ya da maddi kaygılar. ...hersey hersey etkiler. ..doğru sizin çok uzun sürüyor araları muhtemelen bir sorunu ve kaygısı var;ama söyle düşünün bir de ;hergün hergün istese ve siz istemeseniz bile ısrar etse ve sadece kendini dusunse. ..daha kötü olmaz mıydı. ..yine de uzman yardımı almalı derim...size nacizane tavsiyem;sevişmek istemesinin sıklığı size verdiği değeri; hatta o değer ne görürse görsün sizin Ederinizi-Kiymetinizi göstermez. ..kendininden taviz vermeyin. ..Siz her halukarda kendinize güvenin! Sevgiler arkadaşım. ..

Normali haftada 2 veya 3müş. Tabi adet dönemi hariç. Belki 4 yilda 1 sefer 2 hafta cinsel ilişki olmamış olsa neysede sizin çok uzun boşluklar var.
Suçlayıcı değilde bir konuşsanız. Belki bir travma yaşamıştır ya da belki ereksiyon problemi vardır tıbbi.

Başarısız oldu dedin. Sebep bu olabilir.

İsteksizlik, yaşayan kişiyi çok yıpratıyor çünkü karşı tarafı normal kendini eksik görüyor.
Bu durum günden güne daha kötüleşiyor.
temelden gelen bir sıkıntı veya hormonel bir bozukluk olabilir.
Eğer psikoloğa gitmiyorsa eşiniz, bence kemdinize bir süre verin mesela 1 ay.
Ona hiç yaklaşmayın. Kızgınlığınızı belli etmeyin.
Yavaş yavaş size gelirse onu destekleyin.
Arkadaşın dediği gibi macun filan işe yarıyoraa yemeğe filan katın gerekirse:)
Sonra olmadı tek çare psikolog ve aile terapisti.

Şöyle birşey de deneyebilirsiniz, birlikte olmak değil de, dokunmak, öpüşmek, sevişmek. İktidar ispatı derdi olmadan birbirinizi sevmek. Belki bu onu rahatlatır ve bir sorunu varsa size açılır. Hem bağlarınız kuvvetlenir.

Hiç normal değil, adamda bir isteksizlik var veya başka bir sorunu. Tamam bazen bir sebebten araya zaman girebilir ama dediğinize göre yıllardır böyleymiş. Her gün olmaz zaten ama haftada 2-3 normal olanı. Bence iyi bir konuşun doktora gitmesini söyleyin, cinsellik önemli.

Yorgun oluyordur. Biz de çok yoruluyoruz hiçbir zevk yorgunken yerimizden kaldırmıyor bizi. Miskinlikte varsa hele. Ben bir şey uapmayacağım dediysem ya da koltukta yığılıp kalasım varsa hiçbir şey yapmıyorum, eşim benden daha çok yoruluyor dışardan yemek söylüyoruz bir makarna yapan yok evde yani. Hem hep yorgun hem miskiniz bu yüzden bana normal geliyor. Kilosu varsa mesela o da çok etkiliyor.

Back
X