Evliler bakabilir mi

hayat şartları,yorgunluk etkileyebilir insanı. haftada şu kadar diye bir sayı vermek bence doğru değil. ama bi taraf hiç istemiyorsa bi tarafta sürekli istiyorsa orda sorun vardır. yoksa ayda bir olmuş on olmuş bu sayı her evlilikte farklııdr her ilişkinin dinamiği farklıdır.

Evliligin ilk ayinda da her gun olmak zorunda degil.
Ama 22 gun vs uzun bir sure.
Altinda yatan baska sebep olabilir.

İyi geceler dört yıllık evliyim.bir konuda yardım almak istiyorum.ama kişiden kişi ye değişikli k gösterir falan demeyin lütfen.esim bana göre en başından beri cinsel isteği fazla olan birisi değildi bence mesela ilk aylarimizda bile her gün olması žorunlu değil ki vs derdi ya da evimize on beş gün kalmaya annesi gelirdi falan hiç yanaşmamazdi.cekiniyormus.ya da araya bazen adet dönemim girerdi bir hafta öyle bir haftada birşeyler i bahane ederdi olmazdı.mesela en son bayram adet vs derken 22 gün olmuştu.onuda çok istekli değildi bana göre neyse oldu . başarısız olunca beni suçladı . sonra araya beş altı gün girdi . falan artık iyice şüphelenmeye başladım.bu normal mi acaba .bişey diyince de hep bir bahane işte dün sen uyudun işte bugün ben yorgunum ya da her gün olmak zorundadır mi gibi..neyse bana akıl verin arkadaslar
Başrısız olunca beni suçladı demişsiniz. Suçlama değil de sizden de beklentileri olabilir belki.

Bu durum eşinizin fizinksel bir durumu ile de alakalı olabilir bu yüzden çekiniyor ve size yaklaşamıyor olabilir, çünkü mesajınızda başarısız oldu gibi bir yer okudum, isterseniz öncelikle bu konuyu değerlendirin ve eşinizle konuşun, belki de bir doktora görünmesi gerekiyordu, ama benim çok yakın arkadaşlarım var mesela biliyorum çocuk intihar bile etti nişanlıyken ama evlendiler cinsellikle pek araları yokmuş arkadaşımın anlattığına göre, demek ki sevgiyle ilgili birşey değil

Her gün yapan yoktur zannetmiyorumda sizin bahsettiğiniz sürelerde çok uzun. Bende eşimde çalışıyoruz ve haftaiçi yorgunluktan hiç aklımıza bile gelmiyor sarılıp yatıyoruz. Ancak haftasonları vakit bulduğumuz için haftada 1 oluyor bana bu normal geliyor. :halay:yalnız 1 haftayı geçirmeyiz kesinlikle ihtiyaç sonuçta. ve eğer izinliysek o hafta daha fazla olur. yani iş etkiliyor cinsel hayatı. eşinizin çok yorucu bir işi mi var?

basarisiz olmaktan kasit ne? ereksiyon mu olamiyor? erken mi bosaliyor? yoksa boslamiyor mu?

Cinsel sorunları olabilir. 22 gün sonra başarısız oluyorsa gerçekte bir problem var . İlaç falan kullanıyor mu ? Mesela tansiyon ilaç ı çok etkiliyor. Bence cinselliğin belli bir günü hafta da 1, hafta 2 veya 10 günde 1 falan sıfatlanamaz. Tek tarafın istemesiyle de olmaz. Eşler kendilerini ne zaman isterlerse o şekilde olmalı .... Bizde hiç belli olmaz ruh halimize bağlı bu işler :)

Eşinizin istek sorunu olabilir. Başarısız demişsiniz oradan yolla çıktım. Bir doktora başvurmanız da yarar var. Kendinizi gece için hazırlayıp, o şekil de bakın bir de bence. Her zaman olduğunuzdan daha farklı olun.O zaman istekleri nasıl oluyor. Hala bir isteksizlik mi var. Yoksa her zamankinden çok ayrı mı

Adamın cinsel bi sorunu var demekki o yüzden oda mahcup olmamak için yanaşmaya pek yeltenmiyor.eşine destek olman güzel güzel konuşup doktora gitme konusunda ikna etmen gerekiyor.gururunu kıracak bişey söyleme sakın

Canım isteksizlik var büyük ihtimalle ya kendinde beğenmediği birşey var yada iktidarsızlık olabilir. Dr danışın gitmezse şu aktarlarda satılan macunlardan dene. Küçük kutuda olan varya ondan. Etkisi oluyor bir bayan arkadaşım kendinde isteksizlik vardı almıştı bende deneyim dedim bende de vardı isteksizlik öyle ki eşime kanka diyesim geliyordu.o günden sonra bayağı fark oldu bir kere tadına bakmamla 2.cocuk oldu. :KK70::KK70:o gündür bugündür isteksizlik gitti.
ne diye geçiyor adı tatlım:)):halay:

erkeklerin cinsel anlamdaki duygularının kadını sevip sevmemekle bir bağı oldugunu düşünmüyorum..küs bile olsalar istekleri geldiğinde gözleri hiçbirsey görmez bence eşiniz de cinsel anlamda bir sıkıntı var ve bunu konduramadığı için hep kaçıyor..ya da biraz ucuk gelebilir ama bu da bir ihtimal ..kendi cinsine ilgi duyuyo olabilir. 2 255karya

İyi geceler dört yıllık evliyim.bir konuda yardım almak istiyorum.ama kişiden kişi ye değişikli k gösterir falan demeyin lütfen.esim bana göre en başından beri cinsel isteği fazla olan birisi değildi bence mesela ilk aylarimizda bile her gün olması žorunlu değil ki vs derdi ya da evimize on beş gün kalmaya annesi gelirdi falan hiç yanaşmamazdi.cekiniyormus.ya da araya bazen adet dönemim girerdi bir hafta öyle bir haftada birşeyler i bahane ederdi olmazdı.mesela en son bayram adet vs derken 22 gün olmuştu.onuda çok istekli değildi bana göre neyse oldu . başarısız olunca beni suçladı . sonra araya beş altı gün girdi . falan artık iyice şüphelenmeye başladım.bu normal mi acaba .bişey diyince de hep bir bahane işte dün sen uyudun işte bugün ben yorgunum ya da her gün olmak zorundadır mi gibi..neyse bana akıl verin arkadaslar
Süreyi baya uzatıyor eşiniz, normal değil. Ben hamileyim kilo aldım vs kendime güvenim Yok diye dolanıyorum ortalıkta ... eşim de en az haftada 1 defa bana yaklaşır.ilişki yasak olduğu halde yakınlaşırız. Annem bizde olsa bile yalnız yakalayınca sarılır, öper. Sizin eşinizin bir sıkıntısı mı var acaba? İnş kısa zamanda çözümlenir.

eşinizde bir sıkıntı var bence başarısız olunca beni suçladı demişsiniz
bir ürolojiye gözükmesi lazım ben kadın hastalıklarına gideceğim bir sıkıntı var mı diye
Birlikte gidelim mi sende ürolojiye gider misin gibi
eşini daha iyi tanıyorsundur
eğer ki tartışmayı büyütürse bildiği bir konu vardır gitmek istemezdir

İlk zamanlarda cinsellik esnasinda sikinti yasiyor muydunuz peki. Evet sıklığı kisiden kisiye degeisir ama 15 20 gun cok uzun bir sure.
Bunun bir cok sebebi olabilir. İliskinizden cinsellik disinda sizi olan davranislarindan biraz bahsederseniz daha iyi yorum yapabiliriz belki

Back
X