Evliler, erkekler hep annelerine duskun mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Erkekler hep annelerine duskunler mi, yani evlendiginiz zaman iki kisilik bir dunya kurulamiyor mu ayri evde yasayanlardan bahsediyorum tabiki. Annesi de ona duskunse surekli hayatinizin icinde rahatsiz edici bir unsur mu oluyor? Esiniz sanki iki aileye de ayni anda aitmis gibi mi oluyor, bekarligindaki gibi o aileye ait olmaya devam ediyor mu?aslında demek istedigim, sizin isinize engel oluyor mu bu durum yani yapmak istediklerinizi engelliyor mu
mesela tam bi yere gitmek icin plan yaptiniz mesela sinemaya, tam o anda annesi cagiriyor ufak bi is icin, atiyorum surdan su alincak vs, esiniz de hemen sinemayi iptal edip oraya kosar...bu gibi seyler

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen öyle oluyor canım annesi benim yanımda yavrum kuzum die seviyor hala oda dizine yatıyor.bi kaç kez rahatsızlığımı söyledim ama aynı değişmiyor.sanki bizi ana doğurmadı yok sanki.bize gelince evlendin artık diyorlar eşine aitsin diyorlar kendileri ama nedense onlar bize ait olamıyorlar bir türlü......

ha birde benimki sade annesine değil 7 sülalesine düşkün beni anemden babamdan kıskanır ama kendisi can ciğer kuzu sarması bu erkek milleti akıl bırakmaz insanda deli ediyor beni sorma gitsin yaramı deştin şimdi.

Benim eşim annesine düşkündür
Düşkün dedimse kör değildir eğrisini doğrusunu görür
Her şartta annem haklı demez
Bana önce sen diyor her zaman
Şimdiye kadar yaşadığımız sorunlarda beni hiç ezdirmedi
Benimle artık bi aile olduğunun farkında ve
Ailemize çok özen gösteriyor

bende durum farkli, hic düskün degildir, telefonu ortaliktadir, annesi arar duymaz, kadin beni arar artik ver bi konusayim diye, ben kizarim hatta aradabir sen ara sor diye.. Huyu böyle ama cok rahattir icinden geldigi gibi davranir, kimseye sevgisini gösterirken abartmaz.. anneside zaten öyle cok sarilan öpen bir tip degildir.

ôyle büyümüs yani.

ayyy en uyuz olduğum konu.. ama eşimle bu konuda tartışma çıkarmadan olayları halletmeyi bildim

kendimle birtek bu konuda gurur duyuyorum :D

annesinin kuzusudur benimki annesinin dediği herşey doğrudur. herşey kabuldür :/

inana biliyormusun kadın eşimin ameliyatı olduğu gün bana sen git ben bakıcam demişti :/

eşim bu konularda tatlı dilden anlayan ve beni dinleyen bir adam

onlara haftada bir gün ayırıyoruz

yada kendi tek başına gidiyor.

unutulmaması gereken bir husus; onlarla evlenirken ailelerinide birlikte alıyoruz :)

hiç öyle değil. zaten benim eşim ünv. kazandıktan sonra ailenin yanından çıkmş. çkış o çıkış. senede 2-3 kere görsün iyi olduklarını duysun yeter. akrabalardan nefret eder. öyle aile, akrabalık ilişkileri yoktur. belkide 10 sene yalnız yaşamasından kaynaklanıyor. bende bazen akrabalardan aileden anneden bu kadar uzak olmasına kızıyorum.

Haftasonu eşimin ailesinin yanına gittik,eşimin telefonu çaldı yemekteyiz diye açmadı telefonu.
Masada ben varım annesi babası var,hemen sordu annesi kim aradı niye açmıyosun diye, eşimde söyledi asker arkadaşım yemekteyiz sonra ararım diye.Annesi bu arkadaş başka arkadaş olmasın,ben bilirim öyle arkadaşları,yok efendim soğurum bana böyle yapan adamdan falan.Ne diyim ben buna şimdi,bizimkine de kızıyorum bi ağzını aç adam bu ne saçmalık :(
Yani benden fazla sahiplenmesi bu işlere burnunu sokması deli ediyor beni

tabiki sevip düşkün olmaları olağan ,ama suyunu çıkarmamak gerekir...
çok ta anneci olup ta sözlerinden çıkmayan ve bu uğurda eşini 2. plana atanların sevgi den ziyade daha çok tırsıklıktan olduğunu düşünüyorum...
benim eşimde annesine düşkündür ama
sanki ben ve kızımın önceliği olduğu kanatindeyim ,öyle hissettiriyor...

valla bu konu insani rahatsiz eden bisi bence

tabiki rahatsiz eder, en yakin arkadasimin esinden biliyorum, yazik arkadasim bikti artik üzülmekten, yazik dalgaya aliyor artik, napsin..

Benim eşim annesine çok düşkün..:nazar:
Beni hiç rahatsız etmiyor gelecek korkusu..:hulya:
En basit örnek ameliyat oldu kayınvalidem ikinci gece eşim 3 e kadar hastanede kaldı görümcem geldi gece diye..Bir başka eş olsa sorun yapardı sanıyorum..Ama beni hiiiiç etmedi...:emir_bebek:

Kayınvalidemi de çok sevdiğim için belkide..zemuszemus

Ailesinin yanında bana ya ismimle hitab ediyor yada hiçbirşey demeden cümleye başılyor,okadar itici bir durumki anlatamam,resmen iki yüzlülük.Evde canım cicim,oraya gidince 180 derece buz gibi,pek gidesim gelmiyor bu yüzden ama napim sürekli hayatımın içinde olan insanlar.ayda iki kere gitmezsen demediğini bırakmıyor,telefon üstüne telefon.Herşeye karışır yani:(

Ailesinin yanında bana ya ismimle hitab ediyor yada hiçbirşey demeden cümleye başılyor,okadar itici bir durumki anlatamam,resmen iki yüzlülük.Evde canım cicim,oraya gidince 180 derece buz gibi,pek gidesim gelmiyor bu yüzden ama napim sürekli hayatımın içinde olan insanlar.ayda iki kere gitmezsen demediğini bırakmıyor,telefon üstüne telefon.Herşeye karışır yani:(

al bendende o kadar yani eşimle ailesinin yanında iki yabancı gibiyiz benle hiç ilgilenmez kendimi dış kapı mandalı gibi hissederim.eve gelriz sölerim üzüldüğümü gösteririm.ama bakıyorum daha dikkat ediyor değişiyor yani.ya benimki tam bi ana kuzusu başkası olsa asla tahammül edemezdi.annem annem yok teysem yok dayım ananem bıktıryor beni.kötükedihüso

bazı erkekler güzel ayarlıyor
bazıları abartıyor
adam kırk yaşına gelmiş
hala annesine aşırı düşkünç
mutlaka annesi düşünecek tabi ama
bir arkadaşımın eşi annesiyle yanyana otururken elele oturyorlar.
evlendikleri günün sabahı kaynanasının tansiyonu çıkmışş
ayrı evde uyudu diye.
bunlar bence abartı.

bazı erkekler güzel ayarlıyor
bazıları abartıyor
adam kırk yaşına gelmiş
hala annesine aşırı düşkünç
mutlaka annesi düşünecek tabi ama
bir arkadaşımın eşi annesiyle yanyana otururken elele oturyorlar.
evlendikleri günün sabahı kaynanasının tansiyonu çıkmışş
ayrı evde uyudu diye.
bunlar bence abartı.

komik otesi ay ne sinir elele falan

annesine duskun erkegi sevmem tabi annedir saygı gosterilir ama duskun olmayacak ya

Ben kayınvalidemle altlı üstlü otururum yemeğimizi hep beraber yeriz ve öle yukarı çıkarız ama ne bilim benim eşim annesine düşkün değildir tam tersi evine kaçar yanına oturmaz, kendini hiç öptürmez ben daha çok sarılırım öptürürüm kendimi kayınvalideme keşke birazda annesine daha çok yüz gösterse hatta üzülüyor çünkü kadın ben kimin için uğraşıyorum diye çünkü kayınvalidem herşeyimizi öder elk. su, d.gaz Allah razı olsun çok şanslıyım ben bu konuda.

Annesinin doğumgününü kutlayan, düzenli olarak arayan,herzaman annesinin arkasında olan,annesinin kucaklayan yanağına kocaman bi öpücük konduran bi evlat.böyle olması beni hiç rahatsız etmezdi,daha çok mutlu olurdum da.eşimin ailesi yok çok küçük yaşta kaybetmiş ailesini.

Oğlu ve gelininin arasında yatan annelerin de varlığını duyuyoruz. yada ^benide havaya kaldır.^^
kadın hergün akşam üstü en güzel elbiselerini giyiyor,makyajını yapıyor ve eve dönen eşini bu şekilde karşılıyor.adamın karısına jesti ise onu belinden kavrayıp havaya kaldırmak,kocaman öpmek.bu sırada da kaynana da yakınlarında bulunmaya özen gösteriyor.VE ^^benide kaldır benide kaldır^^.diyor oğluna.yaşanmış gerçek hikayeler bunlar.okumuştum bir yerde.

Durum bu kadar ileri boyutlara vardıysa.çok vahim derim.ama basit düşkünlükler yani olması gereken beklentiler çok normal bence.annelere bunu çok görmemeliyiz.

aslında demek istedigim, sizin isinize engel oluyor mu bu durum yani yapmak istediklerinizi engelliyor mu
mesela tam bi yere gitmek icin plan yaptiniz mesela sinemaya, tam o anda annesi cagiriyor ufak bi is icin, atiyorum surdan su alincak vs, esiniz de hemen sinemayi iptal edip oraya kosar...bu gibi seyler

Back
X